Sevgilimle anlaşamıyorum yardımcı olun arkadaşlar?

1.5 yıllık ilişkim var sorunlarımız bir türlü bitmiyor. Kız arkadaşım çok detaycı. Mesela bana anlattığı basit bir olayı unutuyorum aşırı tepki gösteriyor. Anlattığı her şeyi bilmem gerekiyor ya da sevgiliysek onun her şeyini bilmem tanımam gerekiyor. Kpss ye hazırlanıyorum ama o gün içinde çok sık konusmak istiyor 1-2 saat yazmazsam trip atıyor. Bunaltıyor konustuğumuz şeylerde boş şeyler konusmak için konusuyoruz. Mesela canım oyun oynamak istiyor 1 saat oynuyorum. Oyun oynayacağına benle konuşabilirdin diyor. (Ayda yılda bir oynarım) kendi başıma keyifli zaman geçirmemi istemiyor. Yan yana geliyoruz bir lafımla hemen geriliyor soru soruyorum daha oncede sordum diyor babam gibi boş boş soru soruyorsun diyor ne yapayım ben sürekli alttan alıyorum. Sürpriz yaptı yanıma geldi sevinmedim bile. Haftanın 3 günü tartışmayla geçiyor. Çok konusunca tartışıyoruz. Az konusunca tavır alıyor bana karşı. Ne yapmam gerek yürür mü bu ilişki?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece kendini düşünen sürekli ilgiyi sevgiyi kendine çekmeye çalışan. Hayatınıza saygısı olmayan insanlardan uzak durun arkadaşlar alttan ala ala psikolojisiniz bozulur. Kısır döngüden çıkamazsınız. Kendinizi yetersiz beceriksiz görmeye başlarsınız
Sevgilimle anlaşamıyorum yardımcı olun arkadaşlar?