Boyumda 173. Olur mu? Çok Mu kötü?
Olmaz bu özelliklerle
Olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kanka benim de yaş 21 boy 1.78 kalan kısım seninle aynı benim şuana kadar hiç sevgiliyi flörtü geç ilk buluşmam bile olmadı ben umudumu kaybettim biraz ama umarım senin şansın benden daha çok olur.
Cevap
4Cevap
Bende 175 boyundayım özgüvensizim çekingenim sessizim asosyalim 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim evde kaldım
Ozguvenin neden yok bilmiyorum ama, umarim kazanirsin.. 173 boy hic de kisa degil. Yasin daha cok genc illa ki birisi karsina cikacak. tesadufen de olsa konusacaksin :)
Erkek arkadaşım da aynı bu şekilde boyu da huyu da fazla takıntı yapmışsın bence
Erkek arkadaşının boyu kaç?
175
Senin boyun kaç?
165
Anladım hayırlısı
Olur boyun gayet iyi bence
Olur ama uzun bir süre sonra olur sanırım
Türkiyede yaşıyorsan zaten zor jajaj
Bura da asosyal doldu
Kısa değilsin uzunsun
1.73 ne yaa. Mumkunse evden cikma
Gerçekten mi? Bari evden cikm hakkım olsun ya
Gercekten diyorum etrafimda 1.70 olan bircok erkek var kimse kabul etmiyo. Dislaniyorlar nedense
Erkeklerde boy cok onemli knk
Tamam dışarıya çıkmayım sende 1.55 boyunla dışarı çıkma o zaman tamam mı
Erkekler kadinlari purussuz mukemmel vucutlu gormek isterlerse kadinlarin da hassas noktalari boy
Boyum 1.55 olsa inan surda yorum yapma hakkim olmazdi knk
Tamam ne yapayım kardeşim bende kısayim. 1.55 olanlar çoğunlukla laf ediyor zaten. Bende senin o boylarda olduğunu düşündüm. Ama elimde değil ne yapayım. Kadınların hassas noktaları çok kötü bir taraf yani. Erkeklerin de istediği bir şeyler var ama erkekler bu kadar seçici değil ki , kadınlar çok çok seçici
Allah askina erkekler secici degil diyosun hangi evrendesin?))
Azcik evrim öğren azıcık belgesel izle, her zaman dişi secicidir. İnsanın da dişisi secicidir. Erkekler seçilen taraftır. Böyle ne yazık ki.
Ya bi git gozunu seveyim kardesim
Sen de azicik sosyal ol disariya cik
Inan soylediklerime hak vereceksin. Evde oturup belgesel izleyip olmuyo bu isler. Disarda millet napiyo ne ediyo bilmeden burda disi secici deme bir zahmet. Guzelim sinir ettiysem ozur dilerim optum gozlerinde.
Gozlerinden*
Yani dışarıya çıkma demistin. 173 ne yaa çıkma dışarı demiştin. Bende çıkmıyorum. Zaten bir bok olacağı yok
Fikrim degimis olabilir
görüş sahibine bakma knk boy senin elinde olan bir şey değil kafaya takma sakın.
Fakrimizi sordu cevap vermek suc mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?