hepinize merhaba sevgili dostlar;
Yaklaşık 17 ay önce arkadaşlarım bir mekana gitmiş oturmuşlar, benide çağırdılar ama gidemedim. (spordaydım)
Hikaye atmışlar. Ortamdaki bir kız arkadaşın kuzeni de hikayede gözüküyordu. Ekledim gtleştik felan yaklaşık 3 ay öncesine kadar hiç bir şey yoktu. Birden bi gözüme hoş gelmeye başladı felan dedim ki kuzenine yazayım. yazdım sonra dedi ki ''Bu işlerle fazla uğraşmaz''. Umudum kesildi. 2 Hafta sonra Hikaye atmış. Birden umut doğdu anlamsızca :( . Kız mizah sayfalarını felan çok beğeniyordu bende terslicek mi diye 1 tane post attım ve yanlışlıkla attığımı söyledim. Postu beğendi random attı ve sorun yok dedi. Geçende privine istek attım kabul etti ama gt yapmadı :/ . Ne yapmamı önerirsiniz?
(Lütfen abuk sabuk git yaz, seven yazar gibi gaza getirici şeyler değilde, öneri taktik vs verebilirsiniz. Teşekkürkler)
Kız 17 ben 18'im*
Yaklaşık 17 ay önce arkadaşlarım bir mekana gitmiş oturmuşlar, benide çağırdılar ama gidemedim. (spordaydım)
Hikaye atmışlar. Ortamdaki bir kız arkadaşın kuzeni de hikayede gözüküyordu. Ekledim gtleştik felan yaklaşık 3 ay öncesine kadar hiç bir şey yoktu. Birden bi gözüme hoş gelmeye başladı felan dedim ki kuzenine yazayım. yazdım sonra dedi ki ''Bu işlerle fazla uğraşmaz''. Umudum kesildi. 2 Hafta sonra Hikaye atmış. Birden umut doğdu anlamsızca :( . Kız mizah sayfalarını felan çok beğeniyordu bende terslicek mi diye 1 tane post attım ve yanlışlıkla attığımı söyledim. Postu beğendi random attı ve sorun yok dedi. Geçende privine istek attım kabul etti ama gt yapmadı :/ . Ne yapmamı önerirsiniz?
(Lütfen abuk sabuk git yaz, seven yazar gibi gaza getirici şeyler değilde, öneri taktik vs verebilirsiniz. Teşekkürkler)
Kız 17 ben 18'im*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok tatlıı hshdhhd kuzeni kız mı erkek mi? Eğer kızsa çoktan beğendiğin kızın haber olmuştur ve onun verdiği cevaptır bu sana. Eğer ki erkekse korumak için işi olmaz demiştir bunları söylemiş olayım da. Hikayelerine cevap verebilirsin ama onun da cevap verebileceği şeyler olmalı, alev malev atma boş iş yani. Onun dikkatini çekmek için de onun attığı tarzda şeyler atıp, gittiği yerlerde hikaye post atabilirsin.
Kuzeni kız hatta çok yakınlar. Bir arkadaşa anllattım durumu o söylemez kuzenine demişti. Tarzı biraz Friends izliyip XXXTentacion dinleyin birisi, 23 Aralık doğum günüydü kutladım. O kadar
Yalnız kızlar arasında bu durum her türlü söylenir. Mutlaka öteki kıza gider bu durum yani kim ne derse desin ben aksine inanmıyorum. Ha kıskançlık varsa anca o zaman söylemez diğerine. E tamammm sen de friendsten kesitler at ya da izlerken hikaye at komik bir şeyler yazıp.
Sana ulaşabileceğim yer var mı? biraz bu konu hakkında sohbet etmek isterim aga çünkü kız çevrem fazla yok
Ee mesaj at buradan hesabım görünüyor şu an
Prive saçma şeyler atıldığı için yanıt vermek kolay olur hikayesine yanıt ver birkaç kez sonra da tanışabilir miyiz yaz. Reddedilmeyi göze alarak yap bence yazmayıp pişman olmaktansa yazıp pişman ol.
Privi biraz saçma doğru. Daha doğrusu ne gelirse sallamış prive :) Film dizi felan izliyor eğer bir gün yakarlarsam storyde sorar, konu bulmaya çalışırım. Fikrin için teşekkürler
Privini takipten çık
Direkt fikrini belirttiğin için teşekkürler. Fakat privini takipten çıkarsam? onda ne gibi çağrışım olur ki