Ben biseksüelim ve sevgilim erkek onu seviyorum ama kadınlarada ilgi duyuyorum bunu sevgilime nasıl söylemeliyim tepkisi ne olur ve bu durumdan utanıyorum çünkü toplum beni dışlayabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEski sevgililerimden biri biseksüeldi. İlk söylediğinde garipsemiştim fakat kendisi çok sadık ve bağlı biri olduğu için problem olmadı yani illa olumsuz etkiler diye bir şey yok. Kesinlikle söylemelisin hem verdiği tepkiye göre kendisini daha iyi tanırsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHmm durumun zor gibi gözüküyor. Kendi cinsin ile daha önce cinsel anlamda bir birliktelik yaşadın mı bilmiyorum eğerki yaşadıysan ve hislerin kendi cinsine karşı sadece hoşlantı ile kalacaksa ona hiç söyleme derim. Ancak birgün hemcinslerin ile sevgilini aldatacak ve onlar yüzünden sevgilinden ayrılabileceğini düşünüyorsan çoçuk sana daha fazla bağlanmadan ayrıl derim. Gerçek sebebini söyleme insanlara güvenemezsin seni alay konusu yapabilir. Bence iyice düşün ve hislerin hoşlantıyı geçmeyecekse ilişkine devam et derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi cinsimden biriyle ilişki yaşamadım sadece hoşlantı ve zaten böyle kalacağını umut ediyorum sevgilimle tanıştıktan sonra kendi cinisimden birileri ile ilgilenmedim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit, bi değişik seksüelim desen alıştırırsın başta. Sonra anlamadım der. Biseksüelim dersin ama artık değilim, vazgeçtim deyiverirsin. O da biraz akıllıysa vazgeçtiysen niye söylüyorsun, salak mısın diyecektir. Sen de hem biseksüel olup hem de heteroseksüel olabilir miyim diye sorarsın. Mevzu iyice b. ka sarar. Sen en iyisi biseksüel olma olayını kendine sakla... Ama o ilişkilerden de vazgeç yani...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorum yapan bazi salaklar var zannediyorki biseksueller 2 kisiyle ayni anda iliski yasar daima vs. Ulan sadece erkekten hoslanan kadin 2 erkekle birlikte mi cikiyor. Ne mantik bu. Kime asiksan onla iliskini surdurursun. Neyse konuya yorum yapacak olursam cok söylemek istersen kendimle ilgili birsey söyleyeceğim sana de sirlarinizi birbirinizle paylaşın sen ona sor o sana sorsun o arada soyle falan. Uber sansasyon bir durummus gibi soylemeye gerek yok sonucta sen ona aşiksin oda sana.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ben seni seviyorum ama hemcinslerime karşıda boş değilim de fjkfk
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sevgilin seni seviyosa neden dışlasınki ama sana şunu diyebilir yani evlenirsek aramızda asla 3. Bi kişi olamaz bana sagdık kalıcaksan devam edelim diğer yönden seni tatmin etmek adına erotik shoplardan yardım alabilirsiniz yani yeterki birbirinizde mutluluğu arayın herşeyin sadece ikiniz arasında kalıcak şekilde bi çözümü bulunur
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla 3. bi kişi olmaz aramızda
Gizli Üye(25-29)+1 yılşöyle öncelikle söylemeli misin? Özellikle bunu söylemeye iten neden ne? He şey konusu 100% tamam yalan söyleme veya gizleme ama durduk yere birden söylemen de tuhaf olur. Yani aklına şüphe düşer ister istemez niye şimdi dedi ki diye
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir de sırf biseksüelsin diye üçüncü kişi diye atlayanlar cidden iğrenç insanlar. Herkesin böyle bir yaklaşımı olmadığından emin olabilirsin. Karşındaki böyle bir davranışta bulunursa da yol yakınken bir şeyleri görmek sonradan görmekten iyidir. Bu konuda kendini rahatsız hissetmemelisin
sevgilime söylediğimde ilkte şok geçirmişti ama sonraki günler anlayışla karşıladı sevgiline bağlı bu
00 Yorumla
+1 yılutanmana gerek yok bence. Söyleme kararında eminsen zaten az çok vereceği tepkiyi tahmin etmişsindir. Bence rahat bir şekilde söyle kasma
00 Yorumla
+1 yılNiye söylüyorsun ki. gizli kalsin bazı şeyler macera olur
10 Yorumla
+1 yılBen olsam bisey demem saygı duyarım bence söyle saygı duymazsa ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın söyleme neden söyleme gereğini duyuyorsun sevgılın eşin dostun kım olursa olsun senın sana aıt özelin sırrın sır olmalı mezara kadar. Ve bende aynıyım
00 YorumlaSen önce ondan ayrıl dinine yönel biseksüel gibi kavramları ordan burdan okuyup bende buyum deme
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşımla beraber olabiliriz desen havaya uçacaktir jdjnd
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Söyleme bence bundan faydalanmaya çalışır kesin hep böyle olur klasik
00 YorumlaSevgilinde belki gaydir hosuna gider cunki herkes layigini bulur
01 Yorumla- +1 yıl
çok güldüm ahshshahdhahhd
+1 yılSevgilin gerçekten seviyorsa buna anlayış gösterir bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızı önüne getir kanıtla zate o da sever bu ne ya :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin bundan rahatsızlık duyacağını sanmıyorum. Aksine tahrik olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılsöyle gitsin seni kabul eden böyle eder etmeyen yoluna gider naaşşş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Olağan dışı bir durum.
Partner bunu kabul etmeyebilir.
.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yıloff cocuk icin cok kötü bi durum bunu sonradan öğrenmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kesinle söylemelisin ama bazı sormak istediğim şeyler var
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi sorabilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim sevdiğimi, benim dokunduğuma kimse dokunamaz, kimse sevemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim gibi biriyse hoşuna bile gider ama kapalıysa böyle seylere söyleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardesim biseksüelsen neden sevgilin karşı cins? çıldırcam aw
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbırak çocuğu sen zaten bırakırsın belli bırakmicalsanda biseksüelim diye gezme sevdiğini adam gibi sev.
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyor musun kız yazmıski kadınlara da ilgi duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman neden kası cinsle beraber aw saçma sapan isler
- +1 yıl
Kadınlara da demiş, sadece kadınlara ilgi duyuyorum dememiş. Yani hem erkek hem kadınlara ilgi duyuyormuş.
Cevap sahibi+1 yılbirini seçsin onunla çıkıyosa o zaman burda bos bos seylerle bana bide cevap verdirtiyorsunuz
+1 yılBence sevgilin bu durumu anlayışla karşılayacak bir insana benziyor
00 Yorumlabunu direkt söyle olumsuz bir şey söylerse ayrıl zaten öyle insandan
00 Yorumlaİlk başta LGBT bireyler hakkında ne düşünüyorsun diye sor daha sonra tepkisine bak eğer
00 YorumlaBu ayıp bir şey değil ki ona yanlış yapmadığın sürece
00 Yorumla
+1 yılsevgili olmadan önce söylesen iyiydi 😂
10 Yorumla
+1 yılHoşuna gider la manyakmısın hatta...
00 Yorumla
+1 yılSeni bırakır napacak ki
00 Yorumla
+1 yılsadece erkeklere ilgi duy
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke benim sefkilim bisex olsa, alır bir arkadaşını grup yapardık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGrup yapmayı teklif et
00 Yorumlamemnun olacaktır 😂😂
00 Yorumla
+1 yılOha kız kıza birlikte mi oldunuz?
00 YorumlaKaç aylık sevgilisiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk ayımız daha yeniyiz
Sevgiline de bulursan o zaman olur 😂 😂
00 Yorumla
+1 yılGruo yaparsınız işte
00 YorumlaSöyleme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Çok güzel keşke bana da böyle hatun düşse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden soğuyabilir ki doğal olarak:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhay allahim yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl🤢🤮
00 Yorumla
+1 yılSöylee direk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Benim hoşuma gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok güzel
00 YorumlaBişe olmaz söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı 😍😍😍
10 Yorumla