3 senelik bir birlikteliğim vardı ve onla bazı sorunlar yaşayıp ilişkimizi sonlandırdık daha sonra hayatıma biri girdi ve onunla bir hata yapıp birlikte oldum sanırım esnek zara sahibim ve kan gelmedi. O kadar pişmanım ki hiç anlaşamıyorduk ve bana ve aileme uygun biri değildi ve ayrıldım daha sonra 3 senelik olan sevgilimle barıştım fakat önceden böyle bir hataya düştüğümü söylemek istiyorum her geçen gün üstümde daha fazla yük oluyor ama sevgilim geri kafalı biridir onu kaybedebilirim ve evlilik yolunda girdik nasıl söylemeliyim ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz lütfen dalga geçicek insanlar cevap yazmasin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani bunun nasıl söylemeliyimini düşünmene çok gerek yok böyle günler geçer çünkü. Seninle önemli bir şey konuşmak istiyorum diye yanına çağır ve söyle sakin sakin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. geri kafalıdan kastın ne bilmiyorum eğer adam bekarete önem veriyorsa bunu geri kafalılık olarak adlandıramazsın ayrıca yaşadığın olayı bugün değilse ileride mutlaka bir gün anlatacaksın ve bence bunu hemen yap ayrılacakaada ayrılır bugün ayrılacak olan insan ileride anlatırsan yine ayrılır ayrılmasa Bile o andan sonra sana güveni de gider samimiyeti de ve hayatın çekilmez bir hal alır
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Geri kafalilikla alakası yok. Bence benimle ilişkiye başlamadan önce birlikte olsaydın sorun değildi ama benimle olan ilişki boşluğunda yaptıysan yeterince sevmiyorsun demektir. Söyle bari erkenden yolları ayırın ilerde çok üzülmesin çocuk
00 Yorumla
Bana böyle bir şey söylersen ya da başka bir şekilde öğrenirsem sen yoluna ben yoluma derim çünkü ben senle 3 yıl beraberim bana dokundurmuyorsun gidiyor bi başkasıyla birlikte olup geri bana geliyorsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Söylememe daha sağlıklı olur bence. Ilişki tek sefer oldu ve kanama olması doğru mu anladım
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tek sefer değil fakat hiç bir şekilde kan gelmedi. Evet söylememem daha sağlıklı ama üstümde bir yük bu ve eski sevgilimden duyması onun onurunu daha çok kırar
+1 yılOnunla cinsel anlamda yakınlığınız ne durumdaydı, yani sevgilinle
04 Yorumla
Soran+1 yılYok hiç bir şekilde dokunmaya kıyamayan biri
- +1 yıl
Öpüşme sevişme?
Yani senin arzulu ve libidosu yüksek biri olduğunu bilir miydi
Soran+1 yılHayır çünkü bende böyle bir şey yapacak insan değildim tabiki de opusuyoruz ama ilerisi yok
- +1 yıl
Mesela bir yalan söylemiş olsan, tutmayacaktı desene
Ya al bi boya dökersin yatağa çaktırmadan. Kandırın böylelerini heheh
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İlk o kişiyle mi oldu yoksa öncesinde sevgilinle yasamismiydin
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk o kişiyle oldu
Dürüstçe soylemelisin
30 Yorumla
+1 yılSöyle söyle o da kullanıp. atsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir insan değil bana dokunmaya kıyamayan ben başkasıyla sevgiliyken hala benim yolumu bekleyen biri ona güveniyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Parmakla yanlışlıkla bozdum de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSır olarak kalsın o zaman söyleme.
21 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilimin bunu söyleme ihtimali var?
+1 yılyirtik yiksa soyleme
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yok ama eski sevgilimin bunu söyleme ihtimali var
- +1 yıl
nasilijti. al ya niye bu inad arkdaim kutun olsa dmden sorcakmtm. mersk. ettim
+1 yılSakinnpaylasna
00 YorumlaSöyleme bence
00 Yorumla
+1 yılsöyle ne lcak
00 Yorumla
+1 yılSöyleme bosverrr
00 Yorumla