nerden biliyorsun vajinismusu? , kadını gevşetip kemdinden geçiren şey ve sexin tamalini sağlayan erkektir dha önceki partnerin beceriksizmiş bence , bişey söyleme lendini ona bırak bence
Yargıtay kararlarına göre Evlendiği Müstakbel eşine geçmişten gelen ve tedavisi devam eden kronik rahatsızlığını söylemeyen kadın boşanmada kusurludur..
Baskasiyla hiç yapamamisti o yüzden arkadan vermiş ona Sanırım kıza ii davranmadi biraz korkutmus zorlamış da olabilir Bnle olunca sorun olmadı kendi de sasirdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
nerden biliyorsun vajinismusu? , kadını gevşetip kemdinden geçiren şey ve sexin tamalini sağlayan erkektir dha önceki partnerin beceriksizmiş bence , bişey söyleme lendini ona bırak bence
Yargıtay kararlarına göre
Evlendiği Müstakbel eşine geçmişten gelen ve tedavisi devam eden kronik rahatsızlığını söylemeyen kadın boşanmada kusurludur..
Mutlaka ama mutlaka ben yıllarca karımla bunun mücadelesini verdiö ama o benım kadar cabalamadı artık bende saldım boşanmak için
Evet kanka, söylemelisin. Saklamak değil, paylaşmak iyileştirir. Gerçek sevgi seni yargılamaz, anlamaya çalışır 😌🔥
Vajinismus cinsel terapi ile tedavisi mümkün psikosomatik bir rahatsızlıktır. vakit kaybetmeden profesyonel yardımına başvurmanızı öneririm.
Eşin değil sonuçta gerek yok
Buda kötü bir şey değil stresten diye biliyorum
Bnce gerek yok
Bana da kızın biri va... muş olduğunu söylemişti, halbuki önceki erkekten kaynaklanıyormus, hiç sorun olmadi
Partner etkisi az ama daha çok kişinin kendisi stres yapıyor
Baskasiyla hiç yapamamisti o yüzden arkadan vermiş ona
Sanırım kıza ii davranmadi biraz korkutmus zorlamış da olabilir
Bnle olunca sorun olmadı kendi de sasirdi
Ona rahat hissetmezsen arkadan yapar miydin o isterse?
Hayır
Peki vajinusmus değilsen önden yapar misin?
Nerden anladın pardon😃
Birliktelik olmak zorunda mı.
Eğer Ciddiysen Yardımcı olabilirim inankiii
Ciddi ilişki varsa Bence her şeyi söylemelisin
Tedavisi var tedavi olmayı dene
Nereden bildigini soracaktir
Öyle olduğunu nereden biliyorsun
Doktor tanısı
Bunu nereden öğrendin peki
Gerek yok
Bence gerek yok
Hayır