25 yaşımdayım bakire değilim ama 3-4 yıldır tövbe ettim gibi bir daha yapmadım bulaşmak istemiyorum. Sorun şu evlenme niyetim var ama karşındaki insanın sekse olan düşkünlüğünü nasıl bilicem ya beni tatmin edemezse ya uyusmazsak ne bileyim belki hiçbir tutkuma fantezime cevap veremeyecek ben yapamam böyle. Ama öbür türlü de günah e öbür türlü aldatma ihtimalim bile var Allah korusun tatmin olmazsam hatta istediğim gibi olmazsa güzelim de sekse de düşkünüm tutunamam sıkıntı olur kötü olursa.. ne yapıcam ben sizler nasıl yaptınız seks benim için çok önemli...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte bundan ötürü evlenmeden önce cinsellik yaşanmalı. Sonra evlenince millet pişman oluyor.
Günahlar affedilir ama evlilikte oluşacak sorunlarda özellikle aldatacağım demen vs. daha ayrı bir günah. Hem zina yapacaksın, hem kul hakkına gireceksin, hem beddua alacaksın vs..
1 günahı mı yapmak isterdin yoksa evlendikten sonra ki 3 günahı mı?05 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim bende düzgün bir kadın olmak istiyorum bir nikahla temizlenmek istiyorum ama işte zina büyük günah e öbür türlü normal bir adam doyuramaz beni bunu Rabb'im de biliyor. Bilmiyorum ne yapicam çok kafam bozuk
Cevap sahibi+1 yılEvleneceğin kişi " bakire " olmadığını biliyor mu?
Ayrıca madem böyle şeyleri dert ediyorsun, risk alacaksın. Yapacak bir şey yok. Nasıl insanlar var ya.. Umarım sizin gibilere denk gelmeyiz şu hayatta. Sevgilimin böyle düşündüğünü duysam anında silerim hayatımdan.
Daha evlenmeden ya aldatırsam, ya doyuramazsa.. İhtimallerle yaşamayı bırakın o zaman da risk alın.
Soran+1 yılSen söylemeyenler bunları düşünmüyor say. Cebin ne kadar önemli ise alt tarafta öyle önemli. Kadının güzelliği sizin için ne kadar önemliyse. Kimse kimseyi yemesin edebiyat yapıp ya
Cevap sahibi+1 yılYahu biz de biliyoruz güzelliğin, cebin, alt tarafın önemli olduğunu. Edebiyat yapmayı da hiç sevmem, tarzım da değil. Şu ana kadar birlikte olduğum tüm kızları doyurabildim mesela ama ileride " acaba " diyecek birine denk gelmek istemediğim için evlenmeden önce de cinsellik yaşarım.
Sana da bunu demek istiyorum. Nikahtan, nişandan az süre önce yaşa cinselliğini veya daha öncesinde. Evlenince de kuşkuda kalma. Ya tamam, ya devam dersin.
Evlenmeden önce yapacağın 1 günah, evlendikten sonra yapabileceğin 3-4 günahtan daha hafif. Bu yüzden risk al diyorum işte. Başka türlü çıkış yolu görüyorsan öyle devam et.
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Söylediklerinin hepsinde haklısın gerçekten çok önemli bir durum ama duygusal bağ kurmadan önce bir ön sevişme deneyebilirsin partnerinle cinsel birliktelik yaşamadan da anlamaya çalışabilirsin yani aklıma vallahi başka bir şey gelmiyor zor bir durum.
Size bir soru sormak istiyorum yatakta nasıl bir insanı hayal ediyorsunuz fiziksel görünüm olarak, penis boyu ve seks tutumu olarak?00 Yorumla
Bir yerden başlamak lazım ileride duruma göre strateji yaparsın, bir an önce ateşini kullemeye çalış, kimde ne mal çıkacağı belli olmaz, belki adam senden beterdir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa var ya benimde böyle bir arayışım var, 5 Vakit namaz kılıyorum, Yıllardır adam adam akıllı yaşım 23, 17 yaşımdan beri hayatımda kimse yok ama 17 sine kadar bir sürü kişi ile cinsellik yaşadım, Ve eskiler aklımdan çıkmıyor, Evlenmek istiyorum bana denk de kimse yok, Zinaya düşmekten çok korkuyorum, Deli gibi cinsellik yaşamak istiyorum, sadece bu değil tabii sevmem ve anlaşmamız çok önemli, Bne geçmişi kötü birini kabul ederim gerçekten yeter ki beni günaha girmekten korusun herşeyi onunla yaşayalım dolu dolu çok istiyorum
00 Yorumla
+1 yılIste bu yuzden bakire olmayan bir kadinla evlenilmez.
Kadin evlenmeden once bile aldatmayi dusunuyor 😂😂
Bu altaki graflari unutmayin beyler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin zaten icinde varmis aldatmak bahane etme simdi yok uyum muyum. Sanki millet ona gore evleniyor. Kari kocasiniz konusarak anlasarak yaparsiniz iste ne aceleniz var, zamanla sevdiklerinizi falan birbirinize anlatip yaparsiniz hemen en basta nedir bu beklenti zaten...
08 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim özellikle belirttim cinsel deneyimleri olmuş biriyim ne derler ona attan inip eşeğe binemem hiç te dediğin gibi olmuyor o durumlar. Ben mi erkeklik ögreticem dırekt soğuma sebebi.
Cevap sahibi+1 yılYa birak trasi Allahini seversen, ne icin evleniyon onun bile farkinda degilsin. O zaman direkt sor niye bu kadar cekiniyon. Kocan olacak sonucta gizli sakli seyler mi olurmus canim aaa dimi...
Soran+1 yılO kadar kıtsın ki
Sormada sorun yok kimse yoğurdum ekşi demez zaten
Cevap sahibi+1 yılHerkeste boyle dusunen bir es beklemez iste, anlatabiliyormuyum😉
Soran+1 yılÇoluk çocuk olduğu için beklemez evet
Kutu kutu pense oynamaya evleniyosunuz çünkü 😂
Cevap sahibi+1 yılYok knk bence sen cok fazla duskunsun bu islere, herkes kendin gibi bekleme canim. Hem boyle istiyorsun hem sormuyorsun eee kuslar mi haber gonderecek. Hem ayranim dokulmesin hem.. anladin yani olayi - oyle kendi kendine nasil beklersin olaylari... 😉
Soran+1 yılYavrum sormak değil mesele. Yaşamadan bilemiyordu herkes lafta kaplan aslan vs vs yalan çoğu
Cevap sahibi+1 yılEee napican baska evlenmeden deneyip ona gore mi evlenecen o da olmadigina gore...
+1 yılevlılıke cınsellık önemlıdır ama ılk sırada olursa hıcbır zaman mutlu olamasın dıger 3 yapı tasını da sen barındırmıyor ısen o zaman sende aldatılırsın KUSURA BAKMA BARBARA PALVININ BOKU OLAMAYACAKLAR CINSELLIKTEN DEM VURUYOR YA KIL OLUYORUM
04 Yorumla
Soran+1 yılGeldi bı ma l. Ben ne diyorum bu ne diyor
- +1 yıl
hakaret etmenden bellı nasıl bır ınsan oldugun kendını bellı ettıgın ıcın sagol
Soran+1 yılHakaret değil durum belirtisi yaptım bizzat sana
- +1 yıl
acınası haldesın kendı durum ve davranıslarını bellı edıyorsun tesekkurler bana gerek kalmadı
+1 yılEvlen evlenince kocanla gece gündüz saatlerce ön sevilmeli fantezi çılgınlık arzulu dolu hunharca seks yap ayak parmaklarından kulak memene kadar heryerini yalat emdir çıldırt adamı sende çıldır ver ayarı gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen zamanında her haltı yemişsin zaten.. evlenince yapmaman seni temizlemez. bu bir. 2. si evleneceğin insanı evlenince çözersin. o zamana kadar nasıl biri olduğunu asla bilemezsin. ne derse de güvenilmez dedikleri tutmaz yani. şansına kalmış bir şey..
04 Yorumla
Soran+1 yılSana ne awk. Allah mısın tövbe ettim. tertemizim bitti sana neyi girdi bu durumun?
Cevap sahibi+1 yılburada paylaşıyorsan yorumumu da yaparım. rahatsız olan sensin.. utanmayanda sensin..
Soran+1 yılSana ne girdi çıktı erkek kurusu
Soran+1 yılSana iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye sormadım be yin siz. Anan hiç şey edilmedi sanıyorsun önceden ondan bu ma lak kızgın🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeneme yanilma yoluyla artik once erkek arkadas edin zaten gecmiste yapmışsın hem insani olarak hem cinsellik olarak hitap eden ten uyumu yakaladigina inandigin biri varsa evlen
00 Yorumla İleride evlendikten sonra eşler arasında çok iyi seks yaparlar sen demesende bayanlar bu anı kaçırırlar mi sen bırakırsan onlar bırakmaz
00 Yorumla
+1 yılYaş farkımız çok var yoksa cinsel uyum konusunda bire bir birbirini tamamlardık hatta bir iki tık fazlada gelirim sana.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden konuşmadan tecrube edinmedenbilemessin beklendi varamaz herkes senin istediğin performansta olamayabilir
00 Yorumla
+1 yılÇok şey arama sende jonny sins falan mı bekliyorsun bı erkek ne kadar kötü seks yapabilir ki en fazla
00 YorumlaCiddi düşündüğün biriyle yapabilirsin bence. Denemek lazım bı ömür tesadufen yaşanmaz bence..
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Bunu anlarsın zaten sexe düşkün olduğunu ilk başta tanış yani sevgililik durumun olsun karşındakini bı tart huyunu suyunu sen gibi sexe duskunmu ona göre evlenir evlenmezsin
00 Yorumla
+1 yılBence 1 kezde olsa girin iliskiye nasil birisi yatakta dene
00 YorumlaBakire değilsen yapacağını biliyorsun evlenmeden önce işte
00 Yorumla
+1 yılevleneceğin insanla konuşman lazım bunu yoksa daha bka sarabilir her şey
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen partnerinin becerisine bağlı senle alakalı değil
00 YorumlaKonuşacaksın rahatça ben olsam erkeğin fragman izletirdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Denemeden bilemezsin maalesef ben öyle bir hata yaptim hergüm seks kavgasi ediyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bununla karşılasmak istemiyorum
+1 yılyatak odasında sınır olmamasi lazim zaten ayrı bir dünya çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bizim gibi toplumlarda asıl mesele de bu zaten.
00 Yorumla
+1 yılherrkez içi nonemli elbette ona guvuendiğin zaman koınyuı aacabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa evlenmeden test uçuşuna katılcan
ya da ya nasip deyip gerdekte bakıcan00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bir adamla yetinemezsin gibi geldi bana. Burcun akrep mi
02 Yorumla
Soran+1 yılAkrep kim ya valla yıllardır akrep Akrep. Akrep sevgilim oldu Benim çok yavaşlar bir kere. koç Burcuyum ben
Cevap sahibi+1 yılBaskın mısın😈
+1 yılSadece sans isi baska bisey degil dedigin gibi tatmin edemezse Hayat sana zehir zor durum gercekden de
02 Yorumla- +1 yıl
Gelsene sen bi
- +1 yıl
Nerdesin yaw?
Gizli Üye(25-29)+1 yılCehennemi düşün
5 6 dakikalık zevk için onca sene yanmaya değer diyorsan keyfine kalmış00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam penetrasyon olmadan her şeyi yapın, öğrenmiş olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllafa bakarsan herkes aslan kaplan ama denemeden bilemezsin.. deneyimin de bu yönde galiba. erken boşalma mı alet fiziği kaygın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet o yüzden lafa güvenmiyorum.. Hepsi kaygım dahilinde
Cevap sahibi+1 yıltövbeni bozacaksın ilaç gibi düşün sadece deneme amaçlı. kaç deneyimin oldu
Evlenmeden önce konuşmucaksın hatta yapacaksın, yoksa bir ömür boyu pişmanlık.
00 Yorumla
+1 yılBende bundan korkuyorum ya beni tatmin etmeyen biriyle evlenirsem. Ya bana yetmezse bende çok düşkünüm
00 Yorumla
+1 yılBende hiç yapmadım ama sekse yapmayı çok istiyorum kadın dediğin istekli olmalı evlilikte
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte evlilik düşüncesine girince daha Zor. Karşına uyuşmadığim çıksa ne yapıcam eni sonu boşanma sonra AA dul bilmem ne
- +1 yıl
Bende senin gibi düşünüyorum eğer yatakta bana istediğimi vermezse bende boşanırım, ben hiç zina bu zamana bekledim yatakta istediğimi vermeli
- +1 yıl
Kapalı mısın
+1 yılOndan önce bakire olmaman onun için önemliyse zaten ilişki başlamadan biter
00 Yorumla
+1 yılÖnce birinle tanış samimiyetini arttır sonra açık bir şekilde konuşmayı dene
00 Yorumla
+1 yılValla haklisin zor durum ne desem bilemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılYukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu işte...
- +1 yıl
Aynen ne bilim valla istek çekim olması lazım haklısın yoksa öbür türlü 1 ömür evli olursun ajwj sap gibi yaşarsın sksk aynı kafadayiz 😂
+1 yılSor anlat beklentini karsiliyormu bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşkün olsan 2 yıl duramazsn knk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) fanteziler önemli kadın içinde erkek icindne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzgün birini bulman yeterli adam gibi adam biri.
12 Yorumla
Soran+1 yılYav bana her istediğim de cevap verebilecek mi yatakta? Yoksa beni evliyken zina eşiğine mi getirecek bunlar önemsiz sanıyorsunuz dimi. Adamlikla şok muyor orgazm vermiyor bil öğren b bunları.
Cevap sahibi+1 yılBir şey derdim de şimdi mahkemeyle uğraşmak istemiyorum, ne halin varsa gör
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana geniş düşünceli biri lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm fantezilerine cevap veririm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman seks yapma sadece öpüş
00 Yorumla
+1 yılDirek şöyle
00 Yorumla
+1 yılGelir biri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübe etmelisin o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHahahaa az once ne diyordn kedick
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenemeden almam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Anlatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılEvlilik mi dusunuyon
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Nerelisn ve ciddi misin
Soran+1 yılÜff gizliden nikahta kiyariz burada tamam
- +1 yıl
Çıktım
- +1 yıl
Gzli degilim
+1 yılİlkin nasıl oldu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor senin
00 Yorumla
+1 yılsen düşkünmüsün sexe
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem