Egoları ve kibirleri karşısında ezilirsin. Bence uzak durman gereken bir meslek grubu. Konu maaşsa doktorları çok ddaha rahat katlayacak meslek gruplarına yönel
kendini hasta edip hastane hastane dolaş. gezmediğin hastane, bölüm kalmasın. özellikle jinekoloji bölümlerini tercih et. giderken seksi ol. belki muayenede işi pişirirsiniz
illa bişey olmasına gerek yok ki kan vermek için olur muayene amaçlı olur veya bi rahatsızlığın var mı yok mu diye kan tahlili aldırmak için olur bahane çok :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben olsam "İnsan" nasıl bulurum yazardım çünkü doktor avukat değilde insan olması önemli
Egoları ve kibirleri karşısında ezilirsin. Bence uzak durman gereken bir meslek grubu. Konu maaşsa doktorları çok ddaha rahat katlayacak meslek gruplarına yönel
E eşine de egosu varsa 🙄🙄🙄
kendini hasta edip hastane hastane dolaş. gezmediğin hastane, bölüm kalmasın. özellikle jinekoloji bölümlerini tercih et. giderken seksi ol. belki muayenede işi pişirirsiniz
Olur mu ki tatlıms
olur yeter ki sen pes etme
Benim abim doktor. Sadece zeki kadınlara bakıyor. Arkadaşları da aynı. İyi bir üniversite bitirmediysen çoğunluğu sana bakmazlar.
Shshs benim arkadaşım üniv okumadı kocası doktor 🤣🤣
Eczacıyım ben ama arkadaşım var güzelsrn bakarlar 😅
Hm anladım haklısın 😅
Sen doktor musun peki :)
Yo.. öyle mi olmalı
Hayatını birlikte geçirmek içinse yemek siparişi verir gibi hayatına aldığın kişiyle ömrünüz çok kısa olur, eğlenmek içinse yine mantıksız
Filtre doktor filtre hangi dal filtre il🙂
Anlamadım
İroni yaptım
Gkfllflfmgg hastanelerde salın mq
Tık Fakültesi kantininde gez
Hemşire ol.😂
Gerçekten istiyor musun
😄😄yoo
Istiyorsan ayarlardim neyse ;)
Doktorum bu arada. fake değil
İyi , istiom tabi ama düzgün
Hastanelik olman lazım
Hastanede beğenir mi beni
Hastaneye dayak yemiş bir şekilde gidersen pek beğenmeyebilir :D
Nasıl gidim ki
illa bişey olmasına gerek yok ki kan vermek için olur muayene amaçlı olur veya bi rahatsızlığın var mı yok mu diye kan tahlili aldırmak için olur bahane çok :)
asgari birine bakk
yaşınkaç
Npcan
soruydu
sen de tıp kazan denk olursan bulursun
Yakınıda var gör
Mesleğine göre
Heryerde bulursun.
Bulamıyorum ama
Nerede arıyorsun
Aramiyorum ki 🙄
Aramıyorsan zaten nasıl bulacaksın? Görünmen gerekiyor ki ya sen onları ya onlar seni bulsunlar
Haklısın
Ben mesela tıpçıyım, sevgilim olmasa talip olmak isterdim. Yani çıkabiliyor heryerde. En basitinden sitede başlayabilirsin aramaya.
Piki
Soru aç, doktor koca arıyorum var mı burada de, elbet yazan olur
Yptm bir kere çakma doktorlar dolu 🤷🤷
Orası öyle de gerçek mi yok aralarında. Ben giriyorsam buraya birsürü doktor giriyordur. Hepsiyle konuş, çakmaları at çöpe gerçeklerden seç konuş
tamam bro denicem 😢😢😢
Üzülme o kadar zor bişi değil. Konuştuklarını teyit et yeter
🤷🤷 geçen gün acile gittik ilk defa. Bir uzun boylu doktor vardı ama 🤣🤣🤣
Güzel misin
Yani
Tamam konuş istediğin doktorla. Bence sosyal medyadan takıl ama böyle sitelerden. Sürüyle bulursun daha rahat burası
🤷🤷🤷
Şu kezoya erkek verin sussun
Kız versinler ağzına senin
Versinler
Hastahaneden
Hasta ol bol bol
Bulayım sana
Bulsana 😢😢😢😢
Napıcan doktoru 😂😂