Hayalim her zaman tıp okumaktı gerçekten küçüklük hayalimdi ama ne kadar uğraşsam da kazanamadım ve bir diğer alternatif olarak bari hayvan doktoru olayım diyip veterinerlik yazdım ve veterinerlik okuyorum ama tıp okuyamıyorsam da eşim tıp okuyor olsun istiyorum sizce ne yaparak tıpçı bir erkek arkadaş yaparak evlenebilirim? Sizce her gün tıp fakültesine ava gidip birini mi bulsam bağlasam falan ne yapmam lazım daha önce tıpçı sevgilisi olan nasıl yaptı nolur bana bir yol gösterin TIPÇI KOCA İSTİYORUM HEMENNN
Güncellemeler
+1 yıl
ALLAHIM NOLUR TIPÇI KOCAM OLSUN DAYANAMIYORUM BU IZDIRABA YA RABBİM😭😭😭
Hahaha karşıma çıkıyorlar genelde, birde biraz konuşmayı biliyorum sağlık sektörü hakkında sohbet etmeyi sevdiğim için onlarda etkilenip benimle konuşuyor. Kendim yazılım ile ilgileniyorum mesela eski sevgilim ile hayalimiz yurt dışında olmaktı ama ben o çok yoğun diye sinirlenip tartıştım 😅 benim ki hep kendi kendine gelişiyor şimdi konuştuğum çocukta seni bizim aileye alacağım diyor
Bana arkadaşlarından birini ayarlasın kafa kızımdır hem ben de sağlık sektöründe çalışıyorum tıp hakkında tıpçılardan fazla şey biliyorumdur sabahlara kadar sohbet edebiliriz onlarlaaa
Öyle sabah akşam doktor erkek videoları izliyorum tek eğlencem haline geldi onlarla evlendiğimi çocuk yaptığımı hayal ediyorum tüm hayatım onlar üzerine kurulu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
arayarak bulun.
beğendiğin doktora git benim bir sorunum var de. Şifam sadece sensin de gerisi taktiri ilahi😂
Off işe yarar mı ki
Cidden yaparmısın
Sence yapmam mı
Ne kadar çok istiyorsun bir doktor. Etkilendim valla
Ölene kadar bulurum brad pitt gelse tıp diploması yoksa yallah
Ahahha😂ben şok
Tıp fakültesi önünde duvarın üstüne otur çıkan çocuklara laf falan at bir tanesi oltaya düşer belki.
tanıdığım bir doktor var istersen tanıştiryim sizi
Olurr
Knk öyle arıyorum diyince bulunmuyo haberin olsun puahahahhahs
Bulucammmm
Tıp fakültesi kütüphanesine git knk onunla ilgili kulüplere katıl
İnan öyle olmuyor 2 tane doktor konuştuğum oldu dersleri yüzünden ayrılmak zorunda kaldım, sinir ediyorlar. şu an konuştuğum da doktor 🙄
Sen isimlerini versene bana ya ben dert etmem birlikte çalışırız hatta NASIL BULUYOSUN NASIL SÖYLE ANLATT AHHHHHH
Hahaha karşıma çıkıyorlar genelde, birde biraz konuşmayı biliyorum sağlık sektörü hakkında sohbet etmeyi sevdiğim için onlarda etkilenip benimle konuşuyor. Kendim yazılım ile ilgileniyorum mesela eski sevgilim ile hayalimiz yurt dışında olmaktı ama ben o çok yoğun diye sinirlenip tartıştım 😅 benim ki hep kendi kendine gelişiyor şimdi konuştuğum çocukta seni bizim aileye alacağım diyor
Bana arkadaşlarından birini ayarlasın kafa kızımdır hem ben de sağlık sektöründe çalışıyorum tıp hakkında tıpçılardan fazla şey biliyorumdur sabahlara kadar sohbet edebiliriz onlarlaaa
Haha bilmiyorum bakarız, ama inan çok zor insanlar, ayrıldığım çocukla hâlâ takip ediyoruz birbirimizi ama ölsem mesaj atmaz 🤣
ZORU SEVERİMMMM
Ne değişik insanlar var ya Allah akıl fikir versin
İnsanların hayal ve hedefleriyle dalga geçme
Hayal ve hedef :D
112 ile 1 numara yap gözünü açtıgında seçersin
Keşkeee
Hem napcan sen hayvanı o insanımı anlatcak hergün karsılastırma mı yapcan abim biriniz kasap biriniz manaav olsun kasap kasap olmaz
Eşim doktor olsun ölene kadar doktor koca ararım
Bu sapıklık :D
Eşim doktor olsun yeter sapık olmaya sa razıyım
Bu satanistlik :D
UMRUMDA DEĞİL BENİM KOCAM DOKTOR OLACAK doktor hanımı olucam habire doğurcam çocuklarımın babası doktor olacakk DOKTORRRR
Doktora gitme zamanın bencede geldi :D
Gidicem atıcam kendimi onun kollarına
Suss lan tövbe
Hastane kapısında bekle yavrucum
Nöbet tutucam
Helalkee
Allah başka dert vermesin 😂
Ah ah nerede ☺️✨😅
Bir bulabilsem ah nerede
😅
Doktora git
tıp fakültesinde gez:)
Yaş kaç
19
Bana şans verebilirsin
Kocam ol
Mesaj at
Sen de tıp oku
Denedik de kazanamadık veteriner olucaz inş
Meslek arkadaşım
🤭
Nereyi kazandın
Aü vet
En iyisi
Ama beni tatmin etmiyor okula gitmeyip yine sınavlara hazırlanıcam tıp kazanmak istiyorum BU BENİM HAYALİMMMM
Puanın düşer bu den
Bilmiyorum kafam karışkm ama şuna eminim ki eşim doktor olacak yoksa asla evlenmem ölene kadar da doktor koca ararım
Takıntı haline geldi sanki
Öyle sabah akşam doktor erkek videoları izliyorum tek eğlencem haline geldi onlarla evlendiğimi çocuk yaptığımı hayal ediyorum tüm hayatım onlar üzerine kurulu
Bence fazla
UMRUMDA DEĞİL yaşıyorsam tıp için yaşıyorum
Koca karaktersiz olsa da tıp olsa olur yani
Tıpçı olsunda diğer özelliklere bakarız hem ben eğitirim onuuuu her konuda😉
Çapkın sa
Kendime bağlarım ben
Nasıl
Dr var
buytun benm