Eşim dün bana beni ihanet etmeye zorlama dedi birden neden böyle dedi anlayamadım ne diyeceğimi de billemedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAynısını siz yapın veya farklı bir şekilde deneyin, hatta takipte kalın. Allah korusun belki de aldatmış olabilir ve sizi denemiştir. Umarım öyle bir durum yoktur ve inşallah hep mutlu huzurlu olursunuz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
+1 yılMuhtemel eşiniz pek sadık biri değil ve ucundan size sinyal yakıyor. Insallah yanılıyorumdur ama durduk yere hem de bu konuda şaka yapılmaz.
İşte böyle erkeklere de düzgün kadın düşüyor boyle kadinlari da uzuyorlar, dünyanın adaleti hic yok 😒10 Yorumla
+1 yılEşin benim eskiden sevgili olduğum kişilerden biri gibi. O da beni aldatıp senin yüzünden demişti. Aldatmak isteyene bahane çok. Bahane üretmesin, onun bence içinde vardır aldatma isteği.
03 Yorumla
Soran+1 yılbeni seviyor ama öyle biri değil
- +1 yıl
Çok seven birisi bu sözün şüphe uyandıracağını ve seni üzecek olduğunu bilir. Haliyle demez. Sen de ona de bakalım. Beni seviyor, öyle biri değil diyecek mi senin gibi eşin de?
Soran+1 yılHaklısın
Aklında bir kadın var. Kendini vicdanen rahatlatmak için seni suçlamaya çalışıyor. İnsan olan böyle tehdit etmez
120 Yorumla
Soran+1 yılama evlendiğimiz günden beri aynı hareketlerinde hiç değişme yok ki hatta bazı konularda hala çok heyecanlı
Soran+1 yılve bana sonra şaka yaptım niye bu kadar ciddiye aldın falan dedi ama söylerken çok ciddiydi sence aldatmış mıdır nasıl anlarım
Soran+1 yılsöyledim şakaydı boşa büyütüyorsun deyip duruyor normalde telefonu şifreli önce istesem de vermez telefonu şimdi al bak istediğin her şeye diyor baktıktan sonra olacakları düşün ve bak diyor
Soran+1 yılhayır severek evlendik sürekli böyle değil ki ben de şaşırıyorum söylediği şeylere ama bilmiyorum sanki bana suç atmaya çalışıyor o an telefonu alıp baksam sen bana güvenmedin deyip bana suç atacak biliyorum
Soran+1 yılya yazarken çok sert duruyor ama ses tonu söylerken öyle değil yani tehdit edip baskı yapan biri gerçekten değil ama şaka yapmadığını da biliyorum
Soran+1 yılzaten korunuyoruz ikimiz de istemiyoruz daha çok yeni evliyiz. bilmiyorum inşallah düşündüğümüz gibi değildir ne yapacağımı şaşırdım
Soran+1 yıl2 yıl nişanlıydık 1 yılda sevgiliydik nerden baksan 4 yıldır tanıyoruz birbirimizi
Soran+1 yılhayır hiç yoktu
Soran+1 yılhayır öyle biri değil. aldattığına bile inanırım savunmam ama asla şiddet uygulayacak biri değil. inşallah aldatmıyordur ama öyle bir şey varsa da asla kabullenmem sineye çekemem
Soran+1 yılteşekkür ederim dinlediğin için
büyük ihtimalle ya aldatılıyorsunuz ya da aldatılacaksınız. sizi önceden hazırlamay çalışıyor. aldattığını öürendiğinizde de büyük ihtimalle "seni önceden uyarmıştım. sen zorladın. zorlamasaydın yapmazdım." gibi laflar edip tüm suçunu ve sorumluluğunu size yükleyecektir. yol yakınken ayrılmalısınız. yoksa ileride çok canınız yanabilir gibi gözüküyor.
00 Yorumla
+1 yılEsin şaka ile karışık bir şeyler söylemiş
Ama eminmidin cinsel sorun yokmuydu02 Yorumla- +1 yıl
Hiç konusu bile acilmadimi
Soran+1 yılhayır cinsellikle ilgili sorunumuz yok düzenli birlikteliğimiz var gayet de mutluyuz oturduğumuz yerde birden alakası bile yokken bunu dedi
Şaka yaptığını söyleyenler var.
31 şakası daha komik.
Tehdit etmiş anlamsız biri muhtelemelen.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızda herhangi bir tartışma mı oldu bende evliyim anlatmak istersen sebebine bakalım.
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır normal öyle oturuyorduk birden yüzüme baktı söyledii
Cevap sahibi+1 yılCinsel ilişkiniz ne durumda?
Soran+1 yılo da iyi düzenli bir ilişkimiz var
Cevap sahibi+1 yılRica etsem özele gelirmisin eğer yanlış anlamazsan ailevi konular olduğu için diyorum
Soran+1 yılne diyeceksin ki
Cevap sahibi+1 yılHayır sohbet muhabbet benimde sorublarım var seninde evli olduğumuz için birbirimizi anlarız diye düşündüm ama
+1 yılbelki aranızda kötü kavgalarınız oldu ya da ne bileyim bakımsızsındır kilon çoktur sekste iyi değilsindir seksiniz kısa sürüyordur
016 Yorumla
Soran+1 yılhayır daha yeni evliyiz zaten bu kısa sürede ne kadar bakımsız kilolu olup değişebilirim cinselliktede aynı yeni evliyiz düzenli birlikteliğimiz var söyledikten sonra şaka yaptım dedi ama o an çok ciddiydi hatta daha önce görmediğim bir yüz ifadeyle baktı bana bunu söylerken
- +1 yıl
o zaman senin nasıl bir tavır vereceğini ölçmek istiyor olabilir ya da hayatında başka bir kadın vardır seks süresi iç giyimin nasıl
Soran+1 yılya seksle alakası yok eminim
- +1 yıl
o zaman senin ki sana boynuz takmaya hazırlanıyor.
Soran+1 yıltepkimi mi ölçtü yani? peki aldatmış olabilir mi aldatan biri ima eder mi
- +1 yıl
aslına bakar isen erkek bunu belli etmez kadın da belli etmez ama hal ve hareketleri ev içerisinden eşlerin birbiri ile sohbeti az ise ilgi az ise sürekli telefon ile meşgul ise kendini eşinden uzak mesafeli tutuyor ise geç yatmalar fazlalaşıyor ise şüphe uyandırır
Soran+1 yılya arada saatlerce telefon oynuyor ama benim yanımda oluyor hep pubg oynuyor görüyorum bende hatta bana beraber oynayalım diyor bazen. ama bazen de hiç eline telefonu almıyor sadece benimle ilgileniyor konuşuyoruz genelde her şeyi. benim tepkimden sonrada güldü falan ama şaka değildi ilk söylediğinde ciddiydi şaka yaparkenki ses tonunu bilirim dalgayla karışık söyler hem
- +1 yıl
o zaman sen de bundan sonra daha seksi ol ev içinde iç giyiminde sekste azgın ve doymak nedir bilmez bir kişiliğe bürün belki de o sözü bunlar içinde söylemiş olabilir seni kamçılamak için
Soran+1 yılolabilir
- +1 yıl
benim tahminin seksiniz çok sıradan ve 30 dk falan sürüyordur
iç giyimden hep sade dir
Soran+1 yılya diyelimki öyle bu aldatması içn bir sebep mi biz cinsellik yemini edip evlenmedik mutlu bir birliktelik için evlendik her şeyiyle huzurlu bir yuva için
- +1 yıl
evet ama seks olmadan da evliliğin bir anlamı olmaz ki diyelim ki senin ile ayda 1 iki ayda 1 yapsa ya sen aldatırsın ya da o
Soran+1 yıleğer o da senin gibi düşünüyorsa aldatmıştır eğer öyle yapmışsa ben boşanırım ne olursa olsun
- +1 yıl
seks bir erkek için olmazsa olmazlar arasında dır ve en iyisi olmalı senin için bence son planda
Soran+1 yılHayır ilki sonu olmaz evlilikte
- +1 yıl
her şey iyi ikin bir erkek öyle bir şey demez canım yani durduk yere
+1 yılya çok ustune gidiyorsun ya da başka bir sorun var ama
emin ol erkeklerin aldatmasının en buyuk sebebi kadınıyile yeterince seks yapmamaları018 Yorumla
Soran+1 yılhayır üstüne gitmiyorum hatta kendisi daha çok üstüme geliyor bazı konularda. cinsel hayatımızda düzenli
- +1 yıl
SENİNLE OLMAK İSTİYİNCE SEN GERİ ADIM ATIYORMUSUN
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
yani ne diyim kocanda sorun o zaman adamın aldatması geliyormuş ya da belkide aldatıyordur bunu önceden söyliyor kendine zemin hazırlıyor yarın öburgun örenirsen ben sana demiştim senin yuzunde oldu demek içinde olabilir bilemem
Soran+1 yılsöyledikten sonra şakaydı unut bunu falan dedi neden böyle bir şaka yapar bir erkek gerçekten düşünüyor olabilir mi ya da aldatıyor mudur nereden bilicem ben
- +1 yıl
bilemesin çok zor seninle ne sıklıkla ilişkiye giriyor haftada kaç kez mesela
Soran+1 yıl2 kez
- +1 yıl
bence az bir erkek olarak yani 37 yaşındayım ben haftada en az 4 kez seks yapamassam gözum dışarıya kayıyor yapmak istemesemde kendime engel olamıyorum malesef
Soran+1 yılya bazen daha fazla olabiliyor ama genelde 2 kez. Eğer daha fazlasını istese söylerdi
- +1 yıl
bilemem ben kendi düşüncemi dedim tabi her erkek ayini diye birşeyi yok bağzı erkekler ayda 2 yaparlar hatta kocasından bu konuda şikayetçi kadın bile tanırım ama genelde erkek surekli seks yapmayı sever
belkide eşiniz gerçekten şaka yapmiştır bağzen öyile salakça şakalar yaparız
Soran+1 yılya kendisi zaten hep şakalar yapar ama böyle konularda yapmaz hatta ben bazen ona bilerek beni sevmiyorsun falan derim çok kızar böyle şakalar yapma der kendisi zaten asla yapmaz değil ki bana aldatma konusu ile ilgili şaka yapacak
- +1 yıl
bilemem ama ümarım sadece şakadır umarım aldatmıyordur ne diyim aldatıyorsa bu çok acı verici bir durum
Soran+1 yılumarım :(
- +1 yıl
bence bu söze çok takılma sana yazık olmasın sonra sen bunu duşunursen ilişkine yazık olur çok takma kafana bekle zaten yapıyorsa emin ol kendini birşekilde ele verir
Soran+1 yıltakmamak imkansız öyle bir şeyi şimdiye kadar düşünmemiştim durduk yere niye düşüneyim ki zaten. hareketleri de aynı hep mutlu kavga etsek de öyle büyük kavgalarımız olmuyordu hatta kavgalar bizi daha çok bağlıyordu birbirimize. ama birden bunu söyledi ben fazla tepki verince de şakaydı demeye başladı ama tanıyorum onu asla öyle yüz ifadesiyle ses tonuyla şaka yapmaz böyle bir konuda asla şaka yapmaz. söylerken bir an ben seni aldattım deyip kapıyı çekip gidecek sandım o hissiyatı vermişti
- +1 yıl
canım senin adına çok uzgunum umarım bu durumda kurtulursun herşeyi umarım iyi olur keşke elimde birşeyi gelebilse senin için yapabilicem birşeyi olsa tekrar uzgunum
Soran+1 yılteşekkür ederim çok sağol
- +1 yıl
rica ederim umarım çok mutlu olursun hep
Bence aldatmış bile ortaya çıkınca da ben sana demiştim diyecek
05 Yorumla
Soran+1 yılnerden anladın
Soran+1 yıldurduk yere dedi 1 dk boyunca baktı yüzüme normal ses tonuyla dedi sonra kavga ettik ama öncesinde kavga dahi yoktu
Soran+1 yılaldattığını mı ima etti yoksa
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşluyorsun musun bu ara yoksa ilgin mi azaldı ona karşı kıskanıyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır ilişkimiz çok iyi kavga bile etmeden söyledi bunu
Cevap sahibi+1 yılAaa saçmalamış. Bişeyler yapıyor zemin mi hazırlıyor var mı öyle hislerin
Soran+1 yılhayır yok hal ve hareketleri hep aynı
Cevap sahibi+1 yılSein giyiminde ya da saç vs değişiklik yaptın mı
Kendine bu ara öncekine göre vçfazla bakmak gibi
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Onun ihtiyaçlarını gideremiyormusun
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır gideriyorum
Soran+1 yılya kendisi mutlu hareketlerinde bir değişiklikte yok benim de yok daha yeni evliyiz zaten. tepkimi ölçmek için böyle bir şey yapabilir mi bana sonra şaka yaptım beni ne kadar seviyorsun görmek istedim dedi ama yalan söylüyor asla böyle bir şaka yapacak biri değil hatta bana da kızar kıskandırmak için hareketler yapma bana der ben asla sana yapmam der. bana beni zorlama derken de çok ciddiydi şaka yapsa anlardım
Soran+1 yıldaha 1 yıl bile olmadı
Soran+1 yılinşallah yanılıyorumdur. teşekkür ederim
+1 yılİstediklerini vermiyor ve yapmıyormusun?
04 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum
- +1 yıl
Demekki dışarıdakiler daha iyi yapıyor olmalı.
Soran+1 yılaldatıyor mu yani
- +1 yıl
Kesin
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Birşey yaşamıyormusunuz adamla
07 Yorumla
Soran+1 yılyaşıyoruz ne alaka
Soran+1 yılya evlilik isteyip alamamakla bitecek bir şey mi
Soran+1 yılkendisi mutluydu böyle şikayetleri yoktu
Soran+1 yılen son arkadaşına misafirliğe gidip gitmeme konusunda tartıştık ama çok büyük bir şey de değildi o
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol yapıyor aldatacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılama aldatsa öyle mi der hem kavga bile yoktu ortada birden söyledi
Cevap sahibi+1 yılNe sıklıkla ilişki yaşıyorsunuz?
Nasıl
018 Yorumla
Soran+1 yıloturuyorduk öyle birden bana baktı beni ihanet etmeye zorlama dedi sonra da şaka yaptım falan gibi şeyler söyledi
Soran+1 yılben de onu anlamadım ki söylerken gayet de ciddiydi hatta çok farklı bakıyordu ses tonu da çok tuhaftı şaka yapma ses tonu asla değildi aldatmış olabilir mi tepkimi ölçmeye mi çalıştı
Soran+1 yılama aldatması için küçücük bile sebep yok ki herkesin isteyeceği huzurlu bir evliliğimiz vardı hatta bazı konularda benden daha da heyecanlı şimdiye kadar beni aldatma ihtimalini bile düşünmedim ama artık bu ihtimali düşünüyorum şüphelenmem için yaptı sanki
Soran+1 yılDüzenli hafta 2 kere
Soran+1 yılyetmese söyler istediğini belli eder her şeyi konuşuyoruz
Soran+1 yılhayır inanmıyorm ki ben inanmadığım için soruyorum zaten ama aldatması için sebep bulamıyorum hareketleri de bunu kanıtlamıyor ya da ben hiç fark edemedim bilemiyorum şu an hiç bir şey bilmiyorum. başka kimseye soramıyorum da anneme falan sorsam iki gün sonra aramız düzelse falan sürekli bu konuyu dile getirir ya da başa kalkar falan ne yapsam bilemedim
Soran+1 yılöyle yapıcam
Soran+1 yılinşallah öyle bir şey yoktur
Soran+1 yılİçimdeki şüpheyi arttırdığın için teşekkür ederim
+1 yılKonu ne anlatmak istermisin
02 Yorumla
Soran+1 yılkonu yok birden söyledi kavga falan da etmemiştik
- +1 yıl
Yzsna
Ssçmalamış
06 Yorumla
Soran+1 yıldurduk yere bir erkek neden bunu der
Soran+1 yılşaka yaptım dedi ama