Sevgilim varken bugün yeni bir kızla tanıştım. Ne yapmam lazım?

Öncelikle şu an sevgilim zaten var arkadaşlar. Bugün bir cafede tek başıma otururken bir kız yanıma gelip benle tanışmak istediğini söyledi. Şaşırdım sonuçta kız böyle bir şey için cesaret etmiş. Neyse sonra sohbet etmeye başladık. Kız sevgilin var mı diye sordu ama ben biraz şakayla karışık kaçamak cevap verdim. Böyle böyle 2-3 saat takıldık. Bir zaman sonra numaralarımızı verdik birbirimize. Ve şu an ben bunu yazarken bile kız mesaj atıyor. Ama içimde tuhaf, yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum. Nasıl kırmadan kızı sohbeti bitirebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Dediğiniz gibi yaptım. Aynen şöyle yazdım kıza
- Ya kusura bakma ama ben arkadasca takılırız sanmıştım ama senin düşündüğün başkaymış. Zaten benim sevgili soruna verdiğim yanıt hiç doğru değildi. Bunun şu an farkına vardım. Eğer niyetin sevgili olmaksa ben asla sevdiğimden vazgeçmem. Ama ben yanlış anlamışsam ve arkadaş olmak istiyorsan ona bir şey diyemem.

Bunu gönderdim. Görüldü attı. Bekliyorum şu an
Güncellemeler
+1 yıl
Kız mesaj attı şu an ve açıkçası ben hem şaşkınım hem de sinirliyim.
Attığı mesaj şu
- Güldürme beni :))))) Ben zaten seni instagram’dan takip ediyordum. Sadece tanışma fırsatımız olmamıştı. O da bugün oldu ve senin zaten sevgilin olduğunu biliyordum ama ben sana sorduğumda verdiğin cevap hiç de öyle demedi:))) Neden sevmediğin biriyle sevgili olasın ki? Kararını gözden geçir bence ;)))
Sevgilim varken bugün yeni bir kızla tanıştım. Ne yapmam lazım?