Böyle birini sevdiğim için pişmanım?

Aldattığı için ayrılmıştım sonra ben başkasıyla oldum numaramı sil dedim silmedi hiç bi zaman sonra bi kaç sefer konuştum onunla aldatıcak tarzda bi konuşma olmadı olmayacağını söyledim onunlayken bile bana sen benimsin dedi yazma bana sevgilimi seviyorum sana dönmicem dedim vazgeçmedi inanın hiç kimseye etmediğim hakaretleri buna ettim ama yinede banamısın demedi sonra ben sevgilimden ayrıldım böyle olmayacak dedim çünkü onunla konuşma isteği gelmiyordu içimden bununla konuşurken oda beni tehdit etti numaramı dağıtmakla aldattın beni falan dedi hakaret etti eski sevgilimde onu aramış kızı rahatsız etme demiş onun tehditleri de beni korkutmak içinmiş neyse onunla birdaha asla konuşmadık bununla devam ettik içiyordu ses atıyordu dön bana yanımda ol eskisi gibi diyordu olmaz dedim affetmedim içim almadı çünkü ama çok sevdim konuşmadan yapamıyordum yinede o devam etti bana birtanem güzelim demeye devam etti deme dedim dinlemedi bi süre daha devam etti canımı yaktıkça engelledim ama hep dayanamayıp kaldırdım konuştum en son ipler tamamen koptu konuyla alakası yokken o g*tü istiyorum yazıp gülücük attı küfrettim engelledim sonra o engeli kaldırdım tekrar ağzıma gelen herşeyi söyledim sonra hoş olmayan bi şey dedi ben de bi yerlerin çok kalkmış senin ama indirirler merak etme dedim o g*tü alcam yazdı yine hiçbisey yazmayıp engelledim ilk tanıştığımız da böyle değildi evet içiyordu yine ama o zaman daha saygılı daha düşünceli davranıyordu konuşuyordu daha doğrusu zamanla saygısızlaşmaya ciddiyetsiz olmaya başladı özellikle ayrıldıktan ve tekrar konuşmaya başladıktan sonra ve öyle biri olmadığımı biliyordu söylemiştim ona istemediğimi oda zorlamıyordu bişeylere çok hata yaptım canımı yaktığı zamanlar ondan önceki sevgilimle seviştiğimi söyledim oda hesap sordu telefonda konuşurken seviştim sadece ileri gitmedim dedim sonra kapattı falan sen böyle bi kız değildin vs vs yapmaman gereken her şeyi yaptın falan dedi şimdi düşünüyorum da keşke bu kadar yenik düşmeseydim ona
Böyle birini sevdiğim için pişmanım?