Nişanlım “babanın evindeki imkanları sana veremeyebilirim” dedi. Evlenmemek için bahanemi yoksa maddiyat konuları mı sizce?

Arkadaşlar merhaba ben 3 yıldır nişanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum ve oda beni seviyor birbirimize saygı duyuyoruz seviyoruz kısacası. Ben kendim endüstri mühendisiyim nişanlım da işletme mezunu abisiyle lokanta işletiyor. Şimdi açıkçası benim ailemin durumu iyiydi benim dedem zamanında Almanya’ya gitmiş sonra buraya gelmiş marangozluk işine girmiş. Bayağı da ilerletmiş. Babam mobilya işinde. Yani demek istediğim ben hayatımda hiç yokluk çekmedim ama nişanlımın küçük yaşta anne babası ayrılmış hayata erken atılmış yoklukla geçmiş, küçük yaştan beri çalışmış. Bana dün evlenmek için acele mi ediyoruz dedi bende nasıl yani 60 yaşında mı evlenelim dedim yaş olmuş 32 oda ben korkuyorum dedi bende anlamıyorum neyden ya bi kendine bak bi bana bak senin aileden durumun iyi çalışıyorsun altındaki araba bir daire parası dedi bende halen daha anlamadığımı söyledim. Oda bana bak evlendiğinde babanın evindeki imkanları sana veremeyebilirim dedi bende bunlar bahane dedim bozuldu bir. Sizce arkadaşlar böyle bir durumu gerçekten takıp evlenmemizi ertelemeyi düşünmüyordur dimi? Yani evlilik dediğin senin benim olayı değil bizim olmak değil midir? Kız arkadaşlarım ise beni oyaladığını söylüyor. Erkekler bu gibi durumları kafanıza takar mısınız?
Nişanlım “babanın evindeki imkanları sana veremeyebilirim” dedi. Evlenmemek için bahanemi yoksa maddiyat konuları mı sizce?