Aslında bunu cinsiyet olarak ayırmamak gerekir , kadınlardan da gözü dışarıda olan çok var malesef. Peki sizce bunun sebebi nedir? İlişkiler de neden hep fazlasını ister insanlar?
Sizce erkekler neden bu kadar doyumsuzlar? Neden sürekli gözleri dışarıya kayıyor?
Valla aynı soruyu ben soracaktım severek evlenen çok aldatılma yüzünden boşanan da çok demek ki konu insanların sadakatsizliği devir lanet bir hal aldı kimsede kimsenin hatrı kalmıyor, insanlar birbirine minnet etmiyor, güvenip evleniyorsun hiç tanımamışsın diye boşanıyorsun değişik işler
Erkekler evrimsel biyolojiye gore cok esli olmaya yatkin genlerle yaratilmistir. Aslinda kadinlarda oyle ama onlar kadar degil. Tum bunlar turlerin soyunu devam ettirmeleri icin insanlara yuklenmis gen programlari yuzundendir. Erkekleri tek esli yapan iradeleri ve ahlaki yargilaridir. Bu zorlu bi surectir. Yonetimi iradeden ilkel vucuda kaptirirsa her sey kontrolden cikabilir. En basindan tek ese baglanmayi kabul edip bu yolda iradesini guclendirmeli, hipatalamusuna soz gecirebilir o halde. Yuzyillardir hic bu kadar tek esli olmaya zorlanmamislardi, dinler bile yasaklamaz cok esliligi.
Çok güzel açıklamışsınızda bunun kısa ve özeti şu fıtrat gereği mesela kadınlar erkeklere nazaran daha duygusaldirlar erkekler daha mantıksalcidir kadınlar daha zarif naiftir erkekler daha kaba daha kuvvetlidir insanlikta kadın ve erkek eşittir ancak erkek ve kadın fıtratlari gereği eşit değildir
@RagoLore Tam olarak hakli degilsin aslinda. Modern bilimde dedigin seylere bakis acisi biraz degisti. ilkel yasamda kadinin tek gorevi evde oturmak ve cocuklari beslemekti. Erkekler daha cok yemek bulmak, guvenlik, ve disari aktivitelerinden sorumluydu. Bunun sonucu olarak kaslar daha gelismisti. Anatomide kullanilan kaslar daha cok gelisir. Kadinlarin gucsuzlugu bununla ilgiliydi. Tabi testesteronun erkeklere olumlu yonde etkisi var kas gelistirmede. Ancak bu ulasilamaz bir olumluluk degil gunumuzde. Yani bu su anlama gelir. Erkeklerin kas yapmasi kadinlara gore daha kolaydir testesterondan dolayi. Ancak kadinlar biraz daha fazla calisarak erkekler kadar kas yapabilir. Yani farklilik sadece hizdan geliyor sonuc esitlenebilir. Yani gunumuzde kadinlar erkekler kadar beden gucune sahip olabilir yeterli idmanla. Bu durumda dedigin tam dogru olmuyior tabi dogrulik payi vardir. Yani sonuc olarak modern gunumuzde kadinlarin daha duygusalligi, gucsuzlugu onlenebilir duzeyde. Kadinlarin ve erkeklerin beyin anatomisi aynisi sadece hormonlar farkli. Hormonlarda hizi belirler. Yani bir kadin bir erkekden daha mantikli olabilir teknik olarak. Tabi kadinlar erkek yaratilisinin ustunlugune inandirildigi icin cogu beynini ve vucut kaslarini gelistirmeyi denemiyor bile. Deneyenlerin pek cok erkegi gectigini goruyoruz. Bu durumda kadin erkek esittir sadece erkek cocuk doguramaz, kadin sperm uretemez. tek farklilik uremededir. Bu da kromozom dagilimina bakildiginda 46 kromozomda sadece ikisi cinsiyet kromozomudur. Sonuc olarak 46 ta 44 kadin erkek esittir. Bu da basic Math la % de 95.6 kadin erkek anatomisi benzer demektir.
Bunun sadece kadının evde oturmasiyla alakası yok kemiksel Olarakta erkeklerin kemikleri daha iri ve serttir yani 1erkek 1kadin düşün ikiside çalışmayan düşün erkek yine kadından daha kuvvetli olur ve hormonsal dediğin şeylerde benim dediğim fıtrati meselelerle alakalı zaten eğer erkek ve kadında aynı hormonlar olsaydı fıtrat farklılığıda olmazdı evet bazı kadınlar bazı erkeklerden daha akillida olabiliyor zaten ben hâşâ kadınlar akilsizdir aptaldır demedim ancak duygu yönleri daha ağır olduğu için mantıksal düşünce kadınlarda duygudan sonra gelir yani duygulari ön plandadır istatistik Olarakta dünya geneline baktığın zaman bilim insanlarının çoğunun erkek olduğunu görürsün iş dunyasina baktığın zamanda ticaretle alakalı şirket sahiplerinin holding sahiplerininde çoğu erkektir tabi böyle olan kadınlarda var yok değiller ama erkeklere nazaran azlar yani bunun sebebide erkekler daha mantiksal kadınlar daha duygusal düşündüğü için
Allah ıslah etsin... Pek bir nedeni yok aslında bence. Bu tip insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Gözü kaymak olsun , aldatmak olsun, sebepsiz yere ayrılmak olsun gibi gibi birçok şeyi yaşatan insanın akıl sağlığı yerinde değildir. Veyahut başka bir deyişle "karaktersizdir".
sebebi sınav dunyası allah c. c sınar kullarını kımı fakırlıkle kımı aıle eş ile kimi kadınlarla kımını alkol ıle kımı fakırlık kımını zengınlıkle. oyuzden ınsanın fıtratında vardır hata yapmak. ama önemli olan tövbe edip yapmamaya calısmaktır. buyuzden doyumsuz buyuzden gözümüz dışarda bu yüzden mutluluk ne dir bilmeyiz. peki küçük cocukken bunların hepsını yapar mıydık? işte buyzden bu durumdayız. oyuzden allah tövbe edeni sever o bağışlar. neye ınanırsanız ınanın önce insan olmalıdır. dikkat etmek lazım herşeyin aşırısı fazla. bunun erkekle kadınla bır bagı yok benımle senınle onunla bagı var. bu laflarım ınanmayana degıl ınan ınsanlaradır. sonucta hersey bıtıp rabbımıze döneceğiz. allah hepımızi kötülerden şeytanınvesveselerınden şeytanlaşmış kişilerden korusun.
Bu siteyi daha önce bırakmış olan ve adı da @TC-Hiper bir arkadaşım, daha önce şöyle bir soruda efsane bir görüş ortaya koyarak tüm ilişki dünyasını gözler önüne sermişti. Neden genel olarak insanların böyle oldukları bence bu soruda TC-Hiper'in çok süper görüş seçilmiş bu sorusunda var. İncelemeniz için soruyu atıyorum. Cevap bana ait değildir. Cevaplayabileceğim en iyi kaynak bu olduğu için size atıyorum. Teşekkürler. 😊🙏 TC-Hiper'in Cevabının Olduğu Soru
Şeytan bu kadar basit Çünkü o senin helal indir evlilik için söylüyorum yanlış anlaşılmasın Çünkü o senin helallindir şeytan uğraşır ne de olsa kıyamete kadar onun işi de bu değil mi çünkü allah'la böyle bir anlaşma yaptı Evet kıyamete kadar bizimle uğraşacak her konuda buna onun klasik yöntemlerinden bir tanesi senin de söylediğin gibi kız erkek farketmez herkese aynı taktikle yanaşıyor ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Kişilik ve nefis meselesi. İnsanoğlu her zaman daha çok ister. Elindekinin kıymetini kaybedene kadar bilemez. Herkes böyle değil ama kimileri tatmin olmayan doyumsuz bir nefse sahip. İnsanlar çok garip.
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki hayallerimde bile tek eşliyim. Bir yıl Al pacinoyla çıkıyorsam sonra üzüleyerek ayrılıp tatsio'ya geçiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok tercih edilen erkekler seçenekleri çok olduğu için kararsız kalıyorlar ve her seçeneği denemek istiyorlar. Zor sevgili bulan erkeklerin gözleri dışarı kaymaz. Mesela, aldatan 170 boyda erkek neredeyse hiç yoktur.
Bence bunu kadın erkek olarak ayırt etmek doğru olmaz ve buna doyumsuzluk yerine açgözlülük diyelim bunuda yanlış anlamayın ltf insanlar doğumundan ölümüne kadar elindekilerle yetinmez hep fazlasını ister.
Erkeklerin kanı hızlı akar kadınlar kadar olgun olmazlar tabi içlerinde iyi olanlar var haklarını yemeyelim ama diğer kısmına gelirsek uzak durmamanı tavsiye ediyorum ben çok çektim, hırslarını alamıyorlar işte