Şöyle bir bakıyorum kadınlar o kadar fedakarlık yapıyor ama yine de yaranamıyor bu erkeklere..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılFedakarlık, bir şeyi feda edip kar beklemektir. Bu konuda sadece erkekleri suçlamak doğru olmaz, çünkü günümüzde memnuniyetsiz bir çok kadında var.
Her iki tarafta önce kendi beklentilerinin karşılanmasını bir kenara bırakıp, partnerine de dönüp bakmalı.
Kadınlar en çok eşim/sevgilim sürekli oyun oynuyor veya maç izliyor benle zaman geçirmiyor diye şikayet eder. Peki kendisi hiç partnerine beraber maç izlemeyi ya da birlikte oyun oynamayı teklif etmiş mi? Hayır. Belki de o an erkeğin beklentisi de sevdiği kadınla ortak bir şey paylaşmak olabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAsıl kadınlar memnuniyetsiz. Biz bir şey istesek, istediğimiz şeyi almak istesek isteklerimize saygı duymazlar ve hani sırf KADIN ya, illa onun dediği olacak. Bir de kadınlar bir şey isteyip de olmayınca başımızın etini yiyorlar. Asıl kadınlar doyumsuz. Genel olarak.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence sadece bunu tek cinsiyete yıkmamak lazım.
Kadın veya erkek olsun fark etmez, ne istediğini bilmeyen ve sürekli fazlasını isteyen kişiyi memnun etmek zordur.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların memnun olduğum tek yer tanışma faslı oluyor al birini vur ötekine sister
00 Yorumla
+1 yılHer iki cinste de var bu durum. Bana göre tatminsizlikle alakalı bir durum.. Ne düşünüyorum biliyor musun.. Bazı insanlar kendilerini asla mutlu edemiyorlar ne olursa olsun mutsuzluğa şartlanmış gibiler ve günün birinde hayatlarına biri dahil olunca o kişinin mucizeler yaratmasını bekliyorlar.. Kendi kendine yetemeyen ve mutlu edemeyen insanlar mümkünse sevgili yapmasın çünkü o kişiyi de kendi mutsuzluklarına mahkum ediyorlar. Mental ve duygusal anlamda gelişimini tamamlamış insanlar hayatlarına birini dahil etsin.. Keyifli günler..
30 YorumlaBende şöyle bir bakıyorum ama hangi fedakarlıktan bahsettiğini göremiyorum. :D Memnuniyetsizliğin kadını da erkeği de farketmiyor. Mutsuz olmak isteyene istediğini ver, yine mutsuz olacaktır. Hep daha fazlasını isteyecektir çünkü sorun aslında kendindedir. Ayrıca çiçek böceğin etkisi 3 saniye falan sürüyor. :D
31 Yorumla
+1 yılTürk kadınını yerden yere çalarlar elin yabancısını yere göğe sığdıramazlar. Fazla fedakar ve yapıcı olmamak gerekiyor insanoğlu nankör. Kaybolan çoraplarının tekini bile bizsiz bulamıyorlar , sırtlarını bizsiz kaşıyamıyorlar sonrada dönüp bizi beğenmiyorlar pihh
10 YorumlaDiğerlerini bilmem ama Türk erkeği kadar minnetsizini görmedim. Hayatımızın çok önemli bir kısmını feda ediyor ama yine de yaranamıyoruz onlara. Resmen eş değil de çocuk alıyor ve onu büyütmekle uğraşıyoruzm Her gün yemeğini yap, çamaşırını yıka, bulaşığını yıka, aklına gelebilecek her türlü fedakarlıkta bulun ve ona ayırdığın zaman yüzünden kendine zaman ayıramayıp bakımsızlaş , karşılığında ise başkaları ile kıyaslan, kötü ve kaba sözlere maruz kal. Sizin kahrınızı Türk kadınından başka kim çekerdi acaba ömür boyu.
10 YorumlaAslında yanlışın ve tam aksine kadınlar memnuyetsiz ve hiçbirşeyden memnun olmuyor trip atarak istediğini yaptırmaya çalışıyor kendine boş hava ego kasıyor erkek ise tam aksine daha fedakar davranıyor şimdi burda en fedakar cins biz erkekleriz kanıtların hatta sana.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kanka senin yaşadığın yerin erkekleri kötü bence. Yoksa iyi olanları, kıymet bilenleri de var. Onları yok saymayalım.
12 YorumlaErkeğin de kadının da degmeyenleri sim kaplanmış, maalesef altın zanneden çok. Biraz eski yillardaki asklardan ders alın. İnsanlar artık aşk için değil, çiftleşmek için fedakarlık yapiyor!!! Sonuç:Afrika'da bir belgesel günü.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Nereye bakıyorsunuz bilmem ama kadınların fedakarliklari genelde onları sevmeyen kişilere karşı oluyor. Sevmeyeni el üstünde tutuyorlar. Seveni ise görmezden geliyorlar 💁♂️. Nasıl memnun kalalım böyle bir durumda.
10 Yorumla
+1 yılSiz karşılaştığınız birkaç erkekten doalyı bütün erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz anladığım kadarıyla. Fedakar insanlar kadınlar ya da erkekler değil genel olarak sevenler fedakarlık yapar bu erkek de olabilir bir kadın da
128 Yorumla- +1 yıl
bütün kadınlar şikayetçi bu da tesadüf olamaz herhalde
- +1 yıl
Ben ve benim gibi birçok kişi de kadınlardan şikayetçi buna ne diceksiniz peki 😊
- +1 yıl
ne gibi sorunlardan şikayetçi mesela
- +1 yıl
Şikayetçiyiz demeyelim de sonuçta hepimiz bu vatanın evladıyız herkesin hatası var hatasız kul olmaz bu ayrı bir mesele.
- +1 yıl
yokmuş demek ki
- +1 yıl
Şimdi söylicem sosyopsikopat hanımefendi 😊
- +1 yıl
Günümüzde sizinde bildiğiniz üzere genel olarak erkekler kadınlardan daha çok olgun ancak kadınlarda da olgun ve aklı başında birçok kişi var ama evden kaçmalar aldatmalar bilhassa karaktersiz insanlara kapılmalar bu kadınların olgunluk sıfatını almadığını gösterir ki bunu siz daha iyi biliyorsunuz erkeklerde yok mu erkeklerde de var ben isterim ki her kadın 20 ve bilhassa 25 yaş üstü kadın olgun olsun aynı şekilde erkeklerin daha çok olgun olması lazım ama ne yazıkki günümüz de olgunluk düzeyi çok az
- +1 yıl
Kendimden örnek vereyim birçok kişiyle beraber oldum sevdim sevildim ama bazen terkedildim böyle birşeyi aklı başında bir insan yaparmı yapmaz
- +1 yıl
seni sevmemiş olabilir, uygun olmayabilirsin, kafa yapısı uyuşmamıştır, ilerisini görememiştir, ya da seni kullanmak istemiş olabilir karşılıklı bir şekilde anlaştıysan ki zaten seni sevmeyeni napcan o terk etme olmaz
- +1 yıl
ve karaktersiz insanlara değer veriyorlar dediğinde kendi hemcinslerin oluyor onunda altını çizeyim
- +1 yıl
ve ülkede iyi insan sayısı az zaten televizyonlarda da görüyoruz sözde iyi meslek sahibi olanları BİLE
- +1 yıl
bu durumda bu kadar kötü insan arasından rol yapanı ayrı, sapığı ayrı bunları nasıl ayırt edicez
- +1 yıl
2 senelik bir ilişkim vardı ve sıkıldım dedi bitirdi sizce bu nedir? Tabi ben sevgi konusunda bazen şüphelensem de karşındakinden ilişkiye devam ettim bitirmem lazım da bu da benim suçum işte. Şu an yaşadığımız devir zaten çok kötü bir devir iyi insan sayısı dediğiniz gibi çok az karaktersizin sadece erkeği yok o karaktersiz kişiyi tercih eden zaten genel de onunla aynı sıfatı taşıyan kişiler.
- +1 yıl
Aslında ayırt edebiliriz ben aklı başında kalbi temiz kadınların var olduğundan hiç umudumu yitirmedim ve yitirmem de
- +1 yıl
Size birşey söyleyim mi diyelim ki ben sizinle konuşmak istiyorum ve size namaz kılmanızı tavsiye ediyorum zaman geçiyor sizin için dua ediyorum ve yanınıza geliyor sizinle mutlu bir gün geçiriyorum gün sonunda camiye gidiyoruz namaz kılıyoruz ben sizce nasıl birisiyim?
- +1 yıl
2 seneyse aşık değilmiş o zaman
- +1 yıl
Aynen galiba psikolojik sorunları da vardı tam olarak bilmiyorum aradan çok yıl geçti tabi farklı beraberliklerim oldu ama şu bi kesin iyi niyet kadınlar tarafından suistimal ediliyor yüz vermeyince genel olarak aşık oluyorlar ancak sadık olunca uzaklaşıyorlar bende karşımdakine kıyamıyorum çok iyi niyet var dolayısıyla böyle işte
- +1 yıl
Ben sorumun cevabını alamadım 😊
- +1 yıl
Neden cevap vermediğinizi gerçekten çok merak ettim 😊😊
- +1 yıl
bazı kadınlar iyi erkekleri sıkıcı bulur
- +1 yıl
İşte o kadınları bizde aklı başında görmüyoruz çünkü iyi insan sever mutlu eder dünyaları verir çalışır çabalar eeee kötü insan cıvık birisiyle mi kadınlar daha çok mutlu olur yoksa bu cahillikten başka nedir
- +1 yıl
Bana neden cevap vermediniz peki size iyilikten namazdan bahsediyorum diye mi 😊
- +1 yıl
aslında onla alakası yok
- +1 yıl
Peki neden hanım efendi? Sevdiğiniz varsa söylemek çok mu zor ya da ders mi çalışıyorsunuz müsait değilim diyebilirsiniz ama yazmamak gerçekten üzücü sonucu birbirimizi tanımasak da bi hukukumuz oluştu dimi ama
- +1 yıl
ne diyon ya
- +1 yıl
Bana neden cevap vermediniz peki size iyilikten namazdan bahsediyorum diye mi 😊 farkındaysanız buna cevap veriyorum aslında onla alakası yok dediniz ya
- +1 yıl
işim vardı
- +1 yıl
Ne diyon ya felan sizi anlamış değilim uzatmayalım iyi günler
Ben de aksini düşünüyordum asıl kadınların istekleri lüKS merakı bitmez tükenmez, başkalarında ne varsa kendilerinde de isterler.
20 Yorumla
+1 yılLütfen genelleme yapmayalım ben diğerlerinin aksine kadınlardan yana olan ve fedakarlık yapan biriyim.😆
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ☺️
+1 yılValla ben bir çok kibirli , içten pazarlamacı kadın gördüm
Erkekler daha samimi geliyor30 Yorumla
+1 yılOysa memnun etmesi en güç olan kadınlar olduğu gayet açık.
12 Yorumla- +1 yıl
Bir tek onlara değil ama 😒 güzelim diyorsun ‘niye gülmedi’ oluyor, çiçek alıyorsun ‘niye hediye almadı’ oluyor, çikolata alıyorsun ‘niye sütlü almadı’ oluyor 😒 tabi mutlu oluyorlar ufak tefek şeylerle ama yetmiyor erkek ömrünü bitirse yine yetmez onu diyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu konularda genelleme yapmak çok yanlış. İki cinsiyette de var bu tip insanlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şekilde kadınlarda aynı dediğinede hak veriyorum toplum olarak hiç birşeyden memnun değiliz ne olacak halimiz bilinmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan farklı yaratılmıştır bazısı fedakarlık yapar bazısı yapmaz onun karakterine bağlı birşeydir
00 Yorumla Anlarından gördüklerini bizden de bekliyorlar ama oyle bir dünya yok.
10 YorumlaBen de zaman zaman aynı şeyi kadınlar için düşünüyorum, kişiden kişiye değişiyor bence.
10 Yorumla
+1 yılYine erkekleri gömüyorlar gören sancak kızlar sütten çıkmış ak kaşık mk 😒
10 Yorumla
+1 yılYapılan fedakarlıkla ilgili değil, gerektiği kadar fedakarlıkla ilgili.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Hele sen ne diysen sekine gadın nankör her cinste her canlıda nankördür kadını erkeği yok
00 Yorumla
+1 yılHep ben merkezciler ve mükemmelliyetçi oldukları içindir.
00 Yorumla
+1 yılBunun cevabını kendileri de bilmiyordur. Doyumsuz samimiyetsiz oldukları içindir
00 Yorumla
+1 yılana kuzusu olanlar öyledir her işini yapan var tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe fedakârlığı? patır patır aldatıyorlar, aç gözlüler, en iyisinin bile çok iğrenç sırları var kadın şeytan ile bütünleşmiş bir figür yok efendim fedakârlık yaparmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana kimse fedakarlık yapmadı biz kendimizi küçük düşürme uğruna peşinden gitti ama burnunu havaya daha çok diktiler
00 Yorumla
+1 yılSevişmeyi fedakarlık olarak görüyor olabilir misin?
011 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi fedakarlık yapıyorsunuz, çok merak etim?
- +1 yıl
Ev temizliği vs işler ayda en fazla 1.000 TL ye hallettirilebiliyor.
Ama bir kadının aylık masrafı en az 2.500 TL. - +1 yıl
Maaş kartını kocasına kaptıran kadın her şeye layıktır:)
Sen cimrisin galiba:) Aylık kaç TL harcıyorsun? - +1 yıl
Anladım ben seni:)
- +1 yıl
Gülüyor olman daha güzel:)
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Ne fedekarlığı türk kadını kadar memnuniyetsiz bir ırk yoktur araplar bile daha kolay memnun edebiliyorsun
00 Yorumla
+1 yılYa arkadaş Bırak şu erkek düşmanlığını bak yaş 30'a geliyor evde kaldın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yoo gayette basit ve normal beklentilerim vardır. Zor mutlu olan biri değilim.
00 Yorumla
+1 yılKadınlarında kötüsü iyisi var erkeklerinde iyisi kötüsü var
20 YorumlaAy okadar haklisinki. Hen cocuguna bakiyorum hem evi cekip ceviriyorum ustunede calisiyorum genede yaranamiyorum.
00 YorumlaNe fedakarlık yapmış kadınlar mesela örnek verir misin
10 Yorumla
+1 yılHayir sizsiniz memnuniyetsiz parasi olsun evi olsun arabasi olsun güzel bi isi olsun olsunda olsun
00 Yorumla
+1 yılErkekleri memnun etmek zor. En iyisi fazla üzerine gitmemek
00 YorumlaAynı şeyin tersini bende sizin için düşünüyorum.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler hala ne istediğini bilmiyor
10 Yorumla
+1 yılkeşke ben de bilsem nedeeeeen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nankör anam bu erkek milleti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kadınlar daha memnuniyetsiz bence :d
00 Yorumla
+1 yılÇünkü herzaman daha iyisi vardir..
00 YorumlaErkeğine göre değişir
00 YorumlaSiz iyisine denk gelmemiş siniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. :) tek göz pencereden bakarsan olmaz.
00 Yorumla
+1 yılkadınlar daha üstün o yüzden
00 YorumlaBen memnunum?
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini hak ediyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herşeyde memnunum, başkasını bilmem.
00 YorumlaYöne naptik ya biz 🤦
00 YorumlaÖyle deme ama bizde yapıyoruz
00 Yorumla
+1 yılİnsandan insana değişir
00 Yorumla
+1 yılHakikaten ya biz niye böyleyiz. Ver kibriti :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGötüboklu hepsi ondann
10 Yorumla
+1 yılben gayet mutluyum bari :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl memnuniyetsiz olan kadınlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi kadınlar mennuniyetsiz
00 Yorumla
+1 yılNankörlör
10 YorumlaÇünkü erkek...
10 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi