Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim siyasi görüşüm sevgilimle ters gibi. Ama ben onu seviyorum, o beni seviyor ve genel olarak güzel anlaşıyoruz. birbirimizin yoldaşıyız. Önemli olan da bu bence. Böyle bir sebepten ayrılmak tam bir saçmalık. o kişi aşkı tbmm de ya da parti teşkilatında filan arasın o zaman. Tabii buna aşk denirse.🤷♂️
13 Yorumla- +1 yıl
Neden gizlisin?
Cevap sahibi+1 yılSevgilim sürekli stalklıyor beni. Hani aramızdaki bir şeyi insanların bilmesinden hoşlanmayabilir. Sitenin %70 i biliyor zaten bizi. Mecbur önlem aldım🤷♂️
- +1 yıl
Anladim teşekkürler
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki değil, fakat farklı görüşlere sahip aileler bir araya gelince istenmeyen sonuçlar hep olacaktır. Etkilenmeyiz, görmezden geliriz denilebiliyorsa önemsiz olabilir o kişiler için.
10 Yorumla
+1 yılSiyasetten konusmak ne saçma. Çiçek konuş böcek konuş ilişkide siyaset konuşulur mu ya 😂
Bana göre saygısızlık varsa o zaman yürümez. Yani habire bu konuyu açıp üstüne ustune gelirse karşıdaki bitirir iliskiyi35 Yorumla- +1 yıl
Akpli misin
- +1 yıl
Partisizim ben
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Teşekkürlerr🤗
- +1 yıl
Ne demek 😅
+1 yılÖnemli tabiki x partililer çok muhafazakar oluyor örneğin şimdi ben ne yapayım muhafazakar insani gitsin kendi gibi birini bulsun
17 Yorumla- +1 yıl
Farkli bir yorum
- +1 yıl
Yaşadım kardeş ondan tecrube konusuyor jsjdjd
- +1 yıl
https://voca.ro/1aTIj6UPB7ta sjshdhdjsjsj
- +1 yıl
Ahahah rica
- +1 yıl
Öyle bir konuştun ki sesli yanıt veresim geldi
- +1 yıl
Sesin guzelmis sjdhhd
- +1 yıl
Eyvallah kardeşşş😄😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Saçmadır böyle partizanlar çok var onlara tek tavsiyem şu bagnazlıktan kurtulmaları insanları düsüncelerine göre yargılamak iyi bisey degildir Bu zihniyet siyasi düsünceden sıyrılıp baska konulara sıcrayabilir
24 Yorumla- +1 yıl
O zaman Fikir ve görüş ayrılıkları ilişkide anlaşmazlığa yol açar mı diye sorayım sana
- +1 yıl
Teşekkürler
Ahaha Akpli deyince aklıma benim de Ata'ya saygısızlık geliyor artık. Bunu bir konuşurdum heralde ben de. Kabul edebileceğim bişey dğeil çünkü. Sonuçta yanımda soysuz sopsuz birini istemem
11 Yorumla- +1 yıl
Off cok ağır oldu 😅
+1 yıldünyanın aşırıı saçma olayı bır ınsanın sıyası görüşü neden senı ılgılendırıyor? kendı düşüncesı ve kendı tercıhı bunun ıcın ayrılmak aşırı saçma gelıyor (terorü savunan partıler ve ınsanlar harıç)
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
ne demekk
+1 yılÖnemli değil derim de galiba Türkiye'de bu böyle değil.
23 Yorumla- +1 yıl
Görüşlerin büyük bir kısmı önemli demiş
- +1 yıl
Aslında ben farklı düşünüyorum bu konu hakkında, gosist eğilimlere girip adamı deli etmediği sürece güze bir durum sayılır. Bize farklı bir bakış açısı getirir, ''canım, cicim, aşkım'' muhabettinin dışında da hayata dair konuşacak pek çok şeyimiz olur bu durumda. Ama diğer tarafdan da insan 'Senin düşüncene ters biriyle ne ilişkisinden bahsediyorsun?' diye düşünmüyor değil. Kısaca karışık durum, kişiye göre değişebilir.
- +1 yıl
Katılıyorum
Kesinlikle önemli yakın zamanda sırf siyasi görüş yüzünden ilişkimiz bitti olmuyor abi anlaşamıyorsun uyuşmuyorsun
32 Yorumla- +1 yıl
Anliyorum reis hayırlısı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Takım tutar gibi parti tutanlara üzülüyorum 💁♂️. Önemsizdir, bana göre ilişkide önemli olan saygı, sevgi ve anlayıştır.
34 Yorumla- +1 yıl
Reis takım tutar gibi parti tutuyor değil Türkiye için kendisi için halkı için siyasi görüş seçiyor
- +1 yıl
Türkiye için bir şey yapacaksa kendini eğitsin doğasına çevresine faydada bulunsun bence. Sadece bir oy atarak olmuyor kaldı ki kime neye oy atarak düzeltecek onuda anlamadım. Bu sistemi bana göre hiçbir parti düzeltemez şu an. Fotoda ki yaptığı davranış kutuplaştırıcıdır. O sevmediği akpnin liderinin yaptığıdır. Yani eleştirdiğini yapan kişiden nasıl bir hayır bekleyebilirim ki 💁♂️. Daha dinlememiş bile.
- +1 yıl
Sana katılmıyorum görüşün için teşekkürler
+1 yılakpliyse evet önemli onun dışında chp, iyi parti, hdp olabilir sıkıntı değil
34 Yorumla- +1 yıl
Hdp olmasın ya
- +1 yıl
bana fark etmez nasıl olsa sayıları az kâle bile alınmıyor
- +1 yıl
Peki
+1 yılÖnemli pkk destekçi partilere oy kullanan biriyle işim olmaz mesela.
90 Yorumla
+1 yılbence önemli çünkü siyasi görüşü farklı olan iki insanın mutlaka anlaşamadığı bir nokta çıkar yani saygı falan bi yere kadar çünkü insanların düşünceleri hayatını da şekillendirir ve bir ömür geçirecekler sonuçta o yüzden önemlidir.
40 Yorumla
+1 yılBen particileri sevmem partide tutmam o hangi partinin tarafında olursa olsun benimle veya benim yanımda parti konuşursa sinirlenirim...
12 Yorumla- +1 yıl
Parti konuşursa değil siyaset konuşursa
- +1 yıl
Anliyorum
+1 yılÖnemli olduğunu düşünüyorum. Nedenini söylerdim ama uzun uzun yazmam gerektiği için üşeniyorum.
38 Yorumla- +1 yıl
Üşenme yaz lütfen 😄
- +1 yıl
E peki yazayım bari. Bence siyasi bir partiyi tutmak , futbolda tuttuğumuz takımlar gibi değil. Desteklediğimiz takımlar farklı olursa en azından birbirimizle atışıp eğleniriz.
Ama desteklediğimiz siyasi partiler ülkenin geleceğini etkileyecek şeyler yapıyor ve eğer farklı partileri desteklersek aramızda huzur kalmaz. Çünkü siyaset ciddi bir konu. - +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkür ederim @zeynep9694beren
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Oyunu atarsın ve biter herhangi bir partiyi desteklemenin manası olmadığını söylüyorum ben. Chp akpyi dinlemiyor, akp chp yi dinlemiyor. Ülke bu haldeyse sebebi bu zaten bundan dolayı. Sağcıydı-solcuydu, türktü-kürttü diye diye toplum bölündü gitti. Bu ancak siyasetcilere yarar halka birlik beraberlik yarar güç o çünkü 🤷🏽♂️
- +1 yıl
Sen cok uzağa gittin kardeşim neyse
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başkalarını bilmem ama benim için çok çok önemli. Malum partili birini asla istemezdim.
11 Yorumla- +1 yıl
O malum parti AKP olmalı
Bu yüzden konuşmayı kestigim biri olmustu fikir ayrılıkları sorun oluyor
23 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı be gülüm
- +1 yıl
Hiç anket ile soru sormadım nasil yapılıyor hic bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Siyasi görüş , dünyayı algılama biçimini gösterir. Dolayıyla önemlidir.
Hele ki siyaseti gündelik yaşamına dahil edenlerdenseniz kesinlikle etkiler ilişkinin geleceğini.20 YorumlaBu kişilerin sahip oldukları siyasi görüşe ne kadar bağlı kaldıklarına ve beraberinde birkaç şeye daha bağlı. Mesela ilerleyen zamanlarda onun siyasi görüşüne ve olaylara bakış açısına saygı duyabilir misiniz, yoksa karşı çıkıp kendi siyasi görüşünüzü ona benimsetmeye mi çalışırsınız? Kendinize bu soruları sormalısınız, eğer aklınızda tek bir soru işareti dahi var ise henüz ilişkinin başındayken ben noktalandırmanızı öneririm.
20 Yorumla
+1 yılAçıkçası ben herkesle arkadaş olurum ister karşı görüşlü olsun ister başka birşey olsun ama ilişki yaşadığım kişide buna önem veririm. Uzun lafın kısası ilişkide benim için siyasi görüş önemli
20 YorumlaÖnemli cehapeli biriyle evlenmem. Pkk terör örgütünü destekleyen hiçbir şahsiyeti içimde barındırmam.
30 Yorumla
+1 yılÖnemli tabiiiki benimle aynı partiyi destekliyor olması gerekir yoksa anlaşamayız. Kavga ederiz her gün.
30 Yorumla
+1 yılSonuna kadar AK PARTİ sonuna kadar DÜNYA LİDERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN 💪❤️ ☺️
60 Yorumla
+1 yılhdp sempatizanı ve onu desteklemediği sürece beni ilgilendirmez mhp chp vs kendi tercihidir
50 Yorumla
+1 yılSırtını teröre dayayan partileri desteklemiyorsa ve fanatik değilse önemsiz
50 Yorumla
+1 yılBence degil insanin kulturu dili irki siyasi gorusu ne olursa olsun ask sadece karaktere bakiyor gerisinin bi onemi yok
10 YorumlaSiyasi görüşleri takım tutar gibi destekleyen biriyle olamam ama sentez sentez anti sentez kavrımıyla yaklaşan kadın dünyanın 8. Harikasıdır
10 YorumlaYa ne saçma soru tabikide önemli değil. Saygı diye bir şey var SAYGI! Ev içinde gelip birbirinizin partisine de küfür etmeyin bir zahmet.
Ben sevgilimle aynı görüşte değilim ve Allah'a şükür çok mutluyuz onunla çok seviyorum.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Türkiye için konuşmak gerekirse. Günümüz de siyasi görüş hayat görüşüyle iç içe karışmış durumda. Farklı görüşler birbirleriyle kesinlikle anlaşamaz diye düşünüyorum
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Farklı fikir ve görüşlere saygı duymak gereklidir. Siyasi ve dini konuları konuşma taraftarı değilim. Çok konusu açılmamalı diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılevet önemli farklı görüşler olursak kavga çıkar ve kalbini kırarım onda beni kırardı
30 Yorumla
+1 yılÖnemli, ben parti tutmayan bir insanım ama gidip de terörizme yakın bir partiye yahut ülkeyi mahveden bir partiye oy verirse ve onun güzellemesini yaparsa anlaşamayız asla.
50 Yorumla
+1 yılGayet de önemli.
Ben yapmam belli kesimdekilerle.10 YorumlaÖnemli, sadece benim gibi solcu olan biri ile evlenmek isterim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Sevdiklerimle siyaset konuşmam, konuşmaya çalışan artık sevdiğim değildir.
10 YorumlaÖnemli. Hem Atatürk'ü savunan hem de sağ görüşlü bir kız olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiçte önemli değil bence zaten ilişki ilerledi birbirinizin olduğu zaman sen kızı.. erken daha bi iştahla basarsın karşı görüşlü olduğu için daha sert.. ersin dahada zevk alırsın.
10 Yorumla
+1 yılİlişkilerde siyasi görüş benim için pek önemli değil
10 Yorumla
+1 yılÖnemli ya. Özellikle şu görselde ki partili olmasın da jdkfkfmfnfjd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Hayır tabii ki herkezin kendi görüşü sadece neden akpli olduğunu sorardım
10 Yorumla
+1 yılAkplisin, konuşmayalım artık ne ya? Salak mısınız? İyi ki de akpliymiş ve konuşmayı kesmişsiniz, sizin gibi kıt zihinlerle konuşulmaz.
60 Yorumlaaslında tarafların her defasında yok canım önemli değil dediği ama zamanla koltukta oturup meyve uzattığın hayat arkadaşına ulan sen böylemi düşünüyordun dediği olay döngüsü
20 Yorumla
+1 yılHDp ve chp li ya da akp li ( körü körüne tapan) asla hayatıma almam ülküsüyse sakın benimle konuşmasın öpsün 😂😄😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma ya nedir bu?
13 Yorumla- +1 yıl
Siteyi ikiye bölen bir soru
- +1 yıl
Çok gereksiz evlat
- +1 yıl
Dogrudur anne
+1 yılMalum partiliyse evet önemli olur 😅 olmalı bence
13 Yorumla- +1 yıl
Malum parti AKP mi😅
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
Ne güzel
+1 yılHahahshshdjfjdjfkf cok ii
13 Yorumla- +1 yıl
Görsel mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Evet evet 😄
Bence önemsiz herşeyi anlatırsın güzelce bazısı gercekten partiyi sırf o çok oy alıyor diye ya da ailesi yüzünden tutuyor yapmayın böyle seyler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılHayır be saçmalık, buna önem verenler yobazdır net
15 Yorumla- +1 yıl
Sitenin çoğunluğu yobaz mi simdi?
- +1 yıl
Önem veriyorlarsa evet
- +1 yıl
Görüşleri oku
- +1 yıl
Üşendim..
- +1 yıl
Peki
+1 yılEğer taraflar çok koyuysa birbirlerine zara verceklerse önemli
20 YorumlaBenim için önemli. Zıt biri ile illaki bir şekilde sorun olur.
20 Yorumla
+1 yılSalak mısınız lan takım tutar gibi parti mi tutulur 😂😂
00 YorumlaHahaha çok saçma, asla böyle bir düşünceye sahip olmam, olmaz da
10 Yorumla
+1 yılaslında önemli değil ama burda can alıcı nokta akpli olması. Evlat olsa sevilmez yani
10 Yorumla
+1 yılEvet önemli ama gerçek sevgi varsa ortada birbirlerine saygı duymak zorundalar...
11 Yorumla- +1 yıl
Bence saygi duyulmali yani ne gerek varki parti kavgasina
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılnormalde önemsiz ama malum partiliyse önemli
20 Yorumla Zihniyet inanç fikir uyumu önemli...
20 Yorumla
+1 yılSaçmalık
22 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Sorum vitrine çıkmış Gördün mü🤣
+1 yılsevgilim akpliyse vurduruyordur
33 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
beğenmeyenlerde vurduruyordur
- +1 yıl
Bilmiyorum artık
+1 yılAsdgngh mantıklı karar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Koyun olmasında gerisi önemli değil cahil koyun
10 YorumlaBenim için çok önemli.
10 Yorumlabunları ilişki içine sokmamak lazım çok yanlış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Bu sadece bi siyasi görüş değil hayati görüş
10 Yorumla
+1 yılDegildir. Hiç anlamam siyasetten
16 Yorumla- +1 yıl
kısaca ak parti canlı yayında kadın erkek eşitliğini oy birliğiyle reddetti ülkeyi batırdı bizim paramızla başka ülkelere yardım etti kendi zenginlik içinde yüzdü açlıktan ölen insanlar varken, hayvan yasasını hâlâ çıkartmadığı için köpekler kediler zehirlendi işkence gördü İstanbul sözleşmesini reddetti bizim insanlarımızı amerikanın önünde küçük düşürdü ezik gösterdi
- +1 yıl
ha bi de Suriyeli meselesi var
- +1 yıl
Oha lan hic boyle bilmezdim ak partiyi bizimkiler de ak partici harbiden düşününce sinir oldum şu an
- +1 yıl
İzmir ve İstanbul geneli CHPyi tutar geri kesim AKP
- +1 yıl
Bizimkiler chp yi hic sevmiyor xdd
- +1 yıl
ya partiden anlamıyor ya da geri kesim
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih