Beni durduk yere sinir etmeyi başarıyor. Kendisi ev hanımı ve çalışmak nedir nasıl zordur asla haberi yok. Dün çok yoğun geçti benim için çok yoruldum ve çıkışta kaynanamlara gittik. Eşim anladı halimden yorgun olduğumu dedim ki saat 4den sonra yoğun bakımda iki tane hasta çıktı onlara gittim o yordu beni ama iyiyim merak etme. Kayınvalidem ordan atladı sen napıyosun ki sanki yoğun bakımda dedi ne halta yarıyosun der gibi bı tavırla asla işimi öğrenmek için değil niye nazlanıyosun der gibiydi. Eşim atladı napcak anne tedavi yapıyo işte kız dedi neyse dedim sustum ki kayınpederimi de uzun süre tedavi ettim ona rağmen böyle tavrı insan azıcık der ki bak kız iyileştirdi kocamı ama yok. Neyse oturuyorum bu sefer dedi ki senin ayak bileklerinin hali ne öyle dedi şişmiş diye yorulunca ayakta uzun süre durunca şişiyo yani napıyım bütün gün canımın çıktığının göstergesi bence bu ama kilo mu aldın sen diye sordu iyice delirdim sustum hayır anne yorgunluktan dedim sonra eşim anladı kızdığımı kalkalım dedi kalktık evimize geldik. Ne istiyo benden ya gerçekten ne istiyo asla saygısızlık yapmıyorum ama insan gelinine kilo mu aldın zaten demez bence üstüne bı de ayak bilegini kiloya hiç bağlamaz sinir oldum kilolu biri de değilim kilom gözüne batıyo olsun
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
okurken sinir oldum hareketlere bak, neredeyse herkesin yaşadığı gelin-kaynana sorunları galiba
Seni kıskanmış oğlundan olur öyle bence hiiiç takma he he de geç
Bu kaynanaların derdi ne evlatları gibi görmeleri gerekirken gelinleri hep ötekileştiriyorlar yazık gerçekten amaç sadece senin canını sıkmak sakina amacına ulastirtma cahil biri belliki yazık
Yani gerçekten çok saçma ya ben olsam hiç bilmesem işimi bile derim ki içimden yoğun bakımdaki hastaların durumu çok ağır oradaki herkesin işi zor kız tabi çok yorulmuştur yazık der geçerim yani napıyon ki sen orda demem bütün gün oturduğunu düşünsem bile ki kimseye oturduğu yerden de para vermiyorlar yani bu zamanda. Cahil desem çok cahil bir insan da değil aklı her şeye de erer ama benimle zaman zaman böyle uğraşmak için yer arıyo keşke kendi gibi bir gelini olsaymış ama yok tek çocuk eşim o yüzden böyle galiba ama eşime bazen çok düşkün gibi davranıp daha çok zarar veriyo mesela yemeğe de eşim mantar alıp gitmiş mantarla köfte yapsın annesi diye eşimin karaciğeri biraz sorunlu sağlıklı yemesi gerekiyo durmuş diyo ki mantar da zararlı mantarı niye yiyosun mantar mı zararlı ya nesi zararlı Allah aşkına bunu diyen kadın yemekten sonra eşime sen doymazsın öyle diyip hazır börekle kek veriyo acaba hangisi zararlı bu çocuğa hiç mi düşünmüyo anlamıyorum
Yazık gercekten böyle insanlardan uzak durmak lazım haset biri belliki eşinle konuş bence herşeyi oda farkında zaten olabildigince az gidin böyle insanlar insanın canını sıkmak için mutlaka birşey bulurlar
Anlamayan bilmez yoğun bakımın çilesini bakımı ilacı tedavisi zor Sana bişey sormak istiyorum
İnsan mantık olarak düşünür ya adı üstünde yoğun bakım gerektiren hasta yatıyor orda
Aynen ben sizi anlıyorum çünkü bende yoğun bakım çalışaniyim sana bişey sormak istiyorum evlilikle ilgili
Sanırım kaynanaların %90 'ı böyle
Oğlu senle ilgileniyor diye kudurmuş
İlgilenecek tabi eşim beni sever düşkündür bana ama annesine de düşkündür yani annesi de yorulsa aynı şekilde davranırdı ama kadın taktı bana yine
Kıskançlık işte
Ne zamandır böyle
Hep böyleydi ama ara ara tutan bir şey bu bir iyi oluyo bir de böyle huysuz bunlar çok küçük kısmı daha neler yaptı dün sinir oldukça oluyorum aklıma gelince. Mesela köpeği de ameliyat oldu 3 hafta önce elimizden gelen her şeyi yaptık ameliyat parasını verdik kaç doktora götürdük vs ama hala diyo ki iyilesmiyo doktor iyi diyo hiç ayağına basmayan hayvan şimdi basıyo yürüyüşü de düzgün ama tutturdu yok iyileşmedi şöyle böyle. Araştırdık Türkiye'deki en iyi doktorlardan biri yaptı daha napabiliriz ameliyat olmasa daha iyiydi bir şeye yaramadı diyo hiçbir şeyle memnun olmuyo hiçbir şeyle
Sen baya dolusun anlaşılan
Evet çünkü sinirimi gerçekten çok bozdu iki saat oturduysam iki saati doldurdu
Konuşalım dertleşelim biraz öyleyse iyi gelir. Zamanım var