Kendisi benden 2 yaş küçük. Ama ikimizde başından beri bunu sorun etmemiştik. Bana olan sevgisine çok güveniyorum ve bende çok seviyorum. Ama kendisi her seferinde kendisini başkalarıyla kıyaslamaya çalışıyor. Her şeye rağmen onu sevebileceğimi vs söylesem bile birşeyleri değiştiremedim sanırım. Kendini beğenmiyor ve özgüvensiz. Tamam onu anlıyorum önceden benden böyleydim ama aştım bunları. Sürekli konuşuyoruz sesli vs. Ama buluşmak istemiyor şuanlık. Ona dedim beklerim diye çünkü insan sevince her şeye razı geliyor... En az 2 sene buluşamayacağımızı ve hazır hissetmediğini söyledi. Bana çok güzel olduğumu söylüyor ama ona da dedim çok gözünde büyütüyorsun diye. Arkadaşlar asla dış görünüşe göre yargılamam veya bırakmam. Bana lütfen bırak onu vs saçma şeyler yazacaksanız görüş belirtmeyin. Sadece 2 yıl bana çok uzun geliyor. Özleminden ölücekmişim gibi hissediyorum🥺 seven insan bekler dimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYavrum evlidir o kusura bakma da 😅 karısının korkusuna buluşmaya cesaret edemeyip duygusal açlığını sende gideriyordur sanal olarak ve reel olarak görüşmekten kaçınmasının sebebi budur. Aksi halde bu özgüven eksikliği değil dalga geçmektir. 2 yıldan yok üzülmüş müş gerekçesiyle 1 yıldan daha aza indirgemek akıllı insan işi değildir. Ciddi ağır psikiyatrik durumları vardır. Bir erasmus muharrem kokusu aldım Ama neyse. Kimseye asla tamamıyla güvenmeyin bukadar anan baban bile olsa benden sana samimi bir tavsiye, görmediğin birisine hele hele hiç güvenme sana o güveni sağlayıp bunu hak edecek birisi asla değildir olamaz. O sana güvenip yüz yüze görüşme zahmetine girmemiş ki herşeyine inandım diyosun. Ne madamlar gördük tek ayak üstünde 40 tane birbirine değmeyen profesyonel yalanlar söyler de ruhun duymaz. Ortak arkadaşınız da arkadaş arkadaşın pezevengi olabilir bir durumdur. Devir leylayla mecnunu yaşama devri değil kusura bakmayın uzun yazıyorum çok kızdım çünkü. Kimsenin kimseyi bu denli uzun süre oyalamaya dalga geçmeye hakkı yok kimse kimseyi uzaktan uzağa hiç görmeden telefonla birlikte birşeyler paylaşmadan görüşmeden sadece telefonla mesajla anlık tepkilerini görmeden huyunu suyunu görmeden yaşamadan bilmeden ( küçük detaylar insanı aşık eder zaten) SE VE MEZ! kızacaksın biliyorum ama özür dileyerek söylüyorum kendinle oynatma derim. Dışarıdan objektif olarak bakıyorum gerçek ve sağlıklı olması mümkün değil kendin bu durumun içinde olduğun zaman farkına varamamış olabilirsin gözün boyanmış olabilir sen de inanmak istemiş bulunabilirsin. Benden sana bir abla
Tavsiyesi kendine azıcık öz-saygın varsa kendini KULLANDIRMA ne kimsenin duygusal boşluğunu doldurmak için ne de psikolojik bozukluğunu sana yüklemesi için. Peri masalları uzaktan uzağa seçmeler hepimizin gerçek olmasını dilediğimiz peri masallarından ibaret ne yazık ki gerçek hayat böyle değil.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu nasıl ilişki 🙄 dalga mı geçiyorsun?
En az 2 yılmış öz güveni eksik diye. Seviyormuş çok belli. Seni ayakta uyutuyor gibi bulmuş slağı hey Allahım aklınızı peynir ekmekle mi yediniz. 😂00 Yorumla
+1 yılOna kendisini iyi hissedeceği şeyleri yaptırabilirsiniz birlikte sevdiğiniz birşeyler olabilir mesela Kendisini başkalarıyla kıyaslayınca kendi hayatını değil başkasının hayatına göre yaşayacağını belirtin. Seni sevmeseydim seni güzel bulmasaydım seninle birlikte olmazdım diyebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsini söyledim ona. Ve şu an fark ediyor yavaş yavaş. Daha kısa sürede buluşacağız üzülme diyor
- +1 yıl
O zaman bir umut var zamanla her şey düzelir umarım. Su akar yolunu bulur. Akışına bırakın ve sabırlı olun.
Yaşlarınız çok genç görünüyor ayrıca 2 yaş çok mühim bir fark değil benimde eşimle okadar yaş farkımız var benden büyük
Aranızda bir mesafe var sanırım daha şehirler arası aşabilecek donanımı olmayabilir00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
73Cevap
+1 yılSelam,
2 sene diyor sana 2 sene bir düşündün mü neden iki sene bir olay mı oldu birşey mi saklıyor diye? 2 yaş küçükmüş senden gayet normal, 10 yaş fark olanlar birbirini seviyorsa sizde haliyle seversiniz. Gelelim asıl olayaa eğer sanaldansa birşey saklıyor olabilir, eğer reeldense sağlıksal problemi olabilir, sen üzülme diye sana söylemiyordur belki. Ne zaman buluştunuz en son siz? veya neden 2 sene neden buluşmadığını sormayı denedin mi? nedenini sor bakalım bir ona ne diyecek, sanaldan olduğunu pek sanmıyorum dediğine göre çünkü önceden buluşmuşsunuz, ve ne hikmetse o buluşmadan sonra birdaha buluşmak istemiyor yani 2 sene bitecek aşkım 1 sene daha aşkım canım 2 sene daha geçiştirecek seni. Sende kendine sormalısın bende kusur var mı diye.30 Yorumla
+1 yılVay be hem aynı semtte oturuyorsunuz hem 2 yıl bekleyeceksiniz.
İlla denk gelirsiniz o 2 sene içinde, ne diyecek ki karşılaşsanız. "Üzgünüm daha 5 ay var. Bays" falan mı :/
Çocuğa ya özgüven aşılaman lazım ya da gidici olduğunu belli et. Bu kadar da pısırık olunmaz ya. Ben sırf netten tanıştığım arkadaşımla buluşmak için şehirden şehire gidiyorum. Siz hem aynı semtte oturuyorsunuz hem de bekliyorsunuz.
Başta internetten sevgili yapmakta hata yapmışsın. Belki de başka bir sevgilisi var reelde ve riske atmamak için seni bekletiyor. Asla güvenmemelisin bu tür ortamlarda kimseye. Şimdi olay mantıklı geldi bana. Asla nude falan da atma. Tanıyordur seni tanıyan birilerini tehdit eder travma yaşarsın...
Geçmiş olsun ya da mutluluklar şimdiden. Umarım en hayırlısı olur senin için.32 Yorumla
Soran+1 yılBu sokaklar elbet bizi denk getirir zaten:') ama asla öyle başka sevgilisi olma veya aldatma durumu vs yok. Zaten daha genciz ikimizde. Ama dediğin gibi hic sevilmemiş biri olarak özgüveni yerlerde. Ama elimden geldiğince özgüven vermeye çalışıyorum ve ikna edebildim en kısa sürede buluşucağız aksilik çıkmazsa. Bu arada nude durumu vs yok. Aslaa öyle biri değil ve istemez bile normal resim. Benim sosyal medyadan vs paylaştıklarımdan biliyor en azından. Ve teşekkürler yorumun için🙏
- +1 yıl
Rica ederim. Hallettiğine sevindim :) Size mutluluklar
+1 yılBazı erkekler öyledir sevdiği güzel olunca kendini değersiz görür. Şahsen Ben de öyleydim fotomu falan atmazdım. Arkadaş ozguvensiz belli ki 2 yıl sürmez merak etme senin ona yaklaşımınla yavaş yavaş isteyecektir. Diş görünüşüne iltifat edebilirsin ama direk pat diye etme ansızın bi yerde söyle emin ol mutlu olacaktır ve düzene girecektir girmezse de başka sorunları vardır şahsen ben de de böyle olmuştu. Eğer özgüvenini kazandiramazsan ve ayrılırsanız karşına çok özgüvenli bir şekilde çıkar belki de başkasıyla...
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın önceden bende öyleydim yani anlayabiliyorum bu durumu. Dediğin gibi özgüven vermeye çalışıyorum iltifatlar ediyorum sürekli. Ama ikna edebildim gibi 1 yıldan bile daha az sürecek dedi. Üzüldüğümü kendiside fark etti. Neyse bu süre içinde umarım kendini toplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç görmeden mi sevgili oldunuz?
Sanaldan mi sevgilisiniz orayı anlamadım
Özgüven eksikliği var evet gördüğünde onu begenmeyecegini düşünüyor.
Farklı tanıtmış olabilir mi kendini başka fotoğraflar gibi?
2 sene demesinin altında muhakkak birşey vardır sen özlüyorsun o özlemiyor mu senin onu sevdiğin kadar sevmiyor mu.12 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç yüz yüze görüşmedik. Aslında aynı şehirdeyiz uzak değiliz birbirimize. Sadece onun özgüvensizliğinden kaynaklı durum. O benim en azından resimlerimi gördü ama ben hiç görmedim. Sadece 2 yıl önceki bir resimiyle karşılaşmıştım. Ama şu an herşey yolunda en kısa sürede buluşacağımızı söylüyor. Sanırım üzülmeme dayanamadı o da
- +1 yıl
Senin onu begenmeyeceginden çok emin olduğu için görüşmek istemiyor. Mutlaka üzüleceğin bir durumla karşı karşıya kalabilirsin
+1 yılOna destek olman gerek, en doğrusu bu. Kendisini herşeye hazır hissetmesi de ona yardımcı olur. Senin gibisi zor bulunuyor inan ki, bende kendimden büyüklere ilgi duyuyorum Duygusal anlamda. Ona destek olman en doğrusu olur, herşeye kendisi karar versin, ama o kararları vermede ona yardımcı olmalısın.
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın benim gibi düşünen veya seven insanlar çok az:') ama sevmek için dokunmak veya görmek şart değil bence. Benim ruhuma dokunan tek kişi o ve kalbinin ne kadar güzel olduğunu bir ben görüyorum. Onu kaybetmemek için her şeyi yaparım zaten. Ona özgüven vermeye çalışıyorum hep. Az da olsa işe yaradı ve ikna edebildim. En kısa süre içinde buluşacağız dedi. Üzüldüğümü fark etti sanırım😊
- +1 yıl
En doğrusunu yapıyorsun. Kafanı camdan çıkar bak dışarıya, ruha önem veren, kalbinin güzelliğine önem veren ne kadar insan kalmış? Eğer o sana böyle yapıyorsa kaybetme onu. Çoğu insanın hayatında, ruhuna dokunan bir kadın yok, en azından benim öyle.
"Altın daima altındır, eğer onu farkedersen" bu sözü de unutma, ne zaman ondan vazgeçmeyi düşünürsen bu gelsin aklına. Sevgiler.
Soran+1 yılBu söz hep aklımın bir köşesinde olucak😊 teşekkürler yorumun için🙏
- +1 yıl
🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılO tam bir narsist. Sen özleyeceksin ama o nasıl iki yılı iki gün gibi görüyor? Yavaş yaval manipüle etmeye çalışıp seni de kendi gibi özgüvensiz yapacak. İki yıl sonra o özgüvenli, sen özgüvensiz gibi duracaksın onun yanında. Bu yüzden sen bilirsin diyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncelerinde çok haklısın. Ama kafam o kadar karışık ki. Onu bu kadar severken ayrılmayı veya bırakmayı hiç düşünmedim bile. Ama zamanın güzel şeyleri alacağından korkuyorum..
Cevap sahibi+1 yılBurçlarınız ne?
Soran+1 yılAslan ve ikizler
+1 yılDurumun ne kadar saçma olduğunun farkında mısın?
Lütfen farkıdnayım de...
2 sene nedir yahu
Kıtalar arası ilişkilerde bile daha sık görüşür insanlar
Özgüven sorunu varsa bunu kendi çmzecek sen bir yere kadar yardımcı olabilirsin
Böyle bir ilişki sağlıklı şekilde yürümez üzgünüm.20 YorumlaBenim sevgilim benden 15 yaş belki daha fazla büyük bana sürekli sen daha iyilerine layıksın falan diyo ben onu sevdiğimi söylüyorum beni düşündüğünü söylüyo bizde arada buluşuyoduk işleri bozuk mesajlaltık falanne zamn düzelir dedim 2 sonra anca düzelir arada buluşuruz yine dedi biz bunları artık sorun etmemeye çalışıyoruz seven insan evet 2 yıl bekler ama beklenenin bi sebebi de olmalı yani kendine güvenmiyo özgüvensiz se burda iş sana düşüyo beklemek yerine ikna et kendine iyi bak 💗
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel kalbin ve yorumun için. Haklısın sevmek sadece görmek veya dokunmaktan ibaret değil. Ama azda olsa ikna edebildim gibi. 1 yıldan daha çok kısa süre içinde buluşacağız dedi
+1 yılSeninki tedavilik olmuş artık kafadan süre vermek nedir ya
20 YorumlaÜzülmeni istemem ama sizden birşey olmaz eleman seni oyalıyor görüşmeden tanışmadan huylarını bilmeden nasıl olurda bi ilişki olabilir ki kendinizi kandırmayın gerçek hayata dönün derim size uzaktan telefon ile konuşmayla hayat kurulmaz
100 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızım ne o öyle iki sene bekle merak etme seviyosa seni güzel bulmuşsa kendi tez zamanda dönecektir tabiki araya biri karışmamışsa zamana bırak zaman herşeyin ilacı senin içinde onun içinde içinizde kıpraşmalar olup ilerde doğru kararı bulursunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yılKısa sürede buluşacağız. İkna edebildim az da olsa
Cevap sahibi+1 yılE senin adına sevindim fazlada üstüne gitme şımartma sende cazibeni kullan biraz ağırlığını koy dişiliğini ön planda tut kendine iyiden iyiye bağlamaya çalış onada biraz özgüven sağla. bıktırmadan ne sorunları olduğunu öğrenmeye çalış sende samimi şekilde açıl içini dök ona ihtiyacın olduğunu belli et merakta bırakki o seni arasın.
+1 yıl2 sene..
baya uzun değil mi?
yani bilemedim ben neden bunu ısrarla istiyor10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahah şaka mı? 2 sene sonra özgüveni mi gelecekmis birden :D
Bu arada diş teli veya görüntüsüyle ilgili farkli bir tedavisi olabilir mi? Belki 2 sene sonra o biter yakisikli olurum umudu vardir falan... :D13 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyorum. Dıs görünüşünü beğenmediğini söylüyor hep
Cevap sahibi+1 yılBence bu ergen 2 sene icinde değişimler tasarlamış kafasinda. Estetikler vs olabilir. Vücut gelistirme olabilir. Dedigim gibi tel vardır. Ama çok komik bunu sana söylemesi. Hadi özgüven problemi olabilir bunla dalga gecmiyorum ama bu cümleyi ciddi ciddi sana söylerken hic mi ben ne saçmalıyorum susayım en iyisi dememiş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOkulumu var iki sene neden niye bekliyorsun onu anlamadım askerligimi var niye bulasamiyorsun o iki sene büyüyünce senin aynı yaşta kalacağınımi düşünüyor 😂
41 Yorumla- +1 yıl
4 yaşımda anneme "senin yaşına gelince seninle evleneceğim" demiştim jsajdlsakdjlkasjdlkasd
+1 yıl2 sene ne msına koyim görünce sinirim bozuldu. Hapiste sanki.
Senden küçük. Israrcı olursan ikna edebilirsin.31 Yorumla
Soran+1 yılEttim gibi 😂 1 yıldan daha az sürecek diyor. Kısa sürede özgüvenini toplar umarım
+1 yılBöylesine çekingen ve özgüvensiz birinde seni etkileyen şey ne acaba merak ettim. Ayrıca iki sene gerçekten uzun bir süre ve bu süreçte üzülen taraf sen olabilirsin, böyle şeylerde biraz daha gerçekçi yaklaşmak iyidir
21 Yorumla- +1 yıl
Hakli söze ne denir aferin 100
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven bir insan için 1 gün bile çok uzundur. Eğer o da seviyosa eminim ki bu süreye dayanamaz. Yaş hiç sorun değil ya hele 2 yaş olabilir yani önemli olan gönüldür gerisi hiç.
24 Yorumla
Soran+1 yılşu an mantıklı konuşuyor gibi. Kısa süre içinde buluşucaz inşallah. Haklısın sevdikten sonra insan yanında olmak istiyor hep
Cevap sahibi+1 yılHele bir buluşma olmuşsa ikinciyi iple çekiyor insan. Bide özlem yok mu seni anlıyorum. Zaten böylelikle sevgisinden emin olabilirsin. Seninle buluşursa buna rağmen bil ki seviyor istemezse buna rağmen sevmemiş demektir
Soran+1 yılOnada diyorum. Bir kez buluşursak artık hep bulusmak isteyeceğine eminim. Sevgisinden şüphe etmiyorum çünkü hissettiriyor. Bana değer verdiğini görebiliyorum. Ve herşeyinde ilk oldum. Bu zamana kadar sevilmemiş. Onu ilk seven benim
Cevap sahibi+1 yılKeşke sizler gibi ilkimle hala konuşabiliyor olabilseydim neyse darısı başınıza hakkınızsa hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinizin ilişkinin ciddiyetinin farkında olmadığını ve bunu oyun olarak gördüğünü düşünüyorum. Gerçekten seven ve hayatına dahil etmek isteyen insan uçarak gelir.
30 Yorumla Sanirim sadece net üzerinden bi ilişkiniz oldu hic yüz yüze görüşmediniz yani demi?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet mesafeli iliskimiz oldu.
+1 yılBu çocuk buluşmak istemiyorsa kendine güveni yoktur belki şey de olabilir fizik olarak boy kilo vs fotoğraftaki gibi değildir veya başka bi sorun olabilir diye düşünüyorum
45 Yorumla
Soran+1 yılTamamen bu sebepten sanırım:) cidden ilk defa yaşıyorum ve aklım almıyor. Ama ona hep özgüven vermeye çalıştım. İkna ettim kendisini. Üzüldüğümü görünce dayanamadı
- +1 yıl
Aynı şehirde misiniz
Soran+1 yılEvet aynı şehirdeyiz. Hatta istese yanına gitmem yarım saat bile sürmez😂
- +1 yıl
Bence bu çocukta senin bilmediğin bi sorun var belki büyütülecek birşey değildir ama özgüvensizlik işte
Soran+1 yılEvet özgüveni yerlerde diyebilirim. Ama hayatı boyunca sevilmemiş ona da hak veriyorum. Umarım kısa sürede özgüvenini toplar diyelimm
+1 yılGece 3'te karar verip sabah 5'te yola çıkıp 600km uzaklıktaki yere gitmişliğim var. Sırf yanında olabilmek için. 2 yıl çok ciddi bir süre.
30 YorumlaSen onun yanına git adresini biliyor isen, o şok olsun. Belki özgüvensizlikten belki başka sebepten bilemem ama insan sevdiğine kavuşmak için her şeyi yapabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Şizofren olabilir misiniz? Yani aslında böyle biri yoktur ve olmadığı için buluşmaniza engeller koyuyor olabilir misiniz?
İki sene görüşmeyen sevgili mi olur? Başlarım onun özgüvenine 😂10 Yorumlakarsina guzel gozukmek istiyor) sen sorun etmiyorsun ama o ediyor iste seven bekler ama ikna et ama oyle ikna etme yani konusunca falan aniden cok guzel sye soyle foto atincafalan ya gozun cok guzel falan gozlerimiz benziyor falan ozguvenini artir
14 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ama gram işe yaramıyor
Soran+1 yılMucize gibi birsey oldu ve üzüldüğümü görünce, en kısa süre içinde buluşacağımızı söyledi. Teşekkürler yorumların için🙏💖
2 sene uzun bir zaman. Sevmişsin belli ama hayatını bu kadar bekletmeye değmez. Görüntülü de konuşmuyorsunuz sanırım. Umarım altından başka bir sey çıkmaz. Kendinize dikkat edin her konuda. Olaya sizin gözünüzden bakacak olursam bekleyeceksiniz orası belli. Kendine bu kadar güvensiz biri ile buluşsanız bile bir süre sonra sorunlar olabilir. Hakkinizda hayırlısı olsun
10 Yorumla
+1 yılSadece utanıp, çekindiği için 2 yıl bekleyeceksen burada gerçekten ciddi bir sorun var demektir. O yüzden onun bir psikoloğa gitmesini sağla.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan elbette bekler. Ancak beklemenin sonunda umarım pişmanlık olmaz.
30 Yorumla
+1 yılGözden Irak olan kalpten de Irak olur demiş büyüklerimiz.
30 YorumlaYavrum bu seni oyalıyor yol yakınken dön 2 yıla kim öyle kim kala Allah aşkına. Ya seni aldatıyor ya başka bir şey var normal bir durum hiç değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insna bekler ama seven insan da bu kadar bekletilmez, o seni çok seviyorsa yüzünü bu kadar önemsemez değer veriyor çok paylaşımınız olmuş bu net bişey fakat sana haksızlık ediyor :)
11 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinde o kadar haklısın ki.. tamam seviyorum ben hep beklerim, yanında olurum. Ama eziyet gibi geliyor cidden. Hadi 1 yıl falan neyse. Ama 2 yıldan bahsediyoruz. Belki daha uzun bir süreymiş. Cidden anlam veremiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Öyle bir insanla nasıl birliktesin ki kendine hayrı yok özgüvensiz diye bu buluşmayı ertlemesi çok saçma sevgili olmayacaktın o zaman ndnd çok boş ya kolay gelsin sana
20 YorumlaSeni çok seviyor sende inanıyorsun ama 2 sene daha buluşmayacak seninle ve sen buna Sevgi diyorsun. Özür dilerim ama ya sen sevginin ne olduğunu bilmiyorsun veya çok safsın
20 Yorumla
+1 yılSeninle iyi egleniyor. Bulusmaya hazir hissettmemek nedir ya. Muhtemelen evli biri. Tabi ben bu yorumu bosa yaziyorum siz kadinlar kendinizi kullandirmayi seviyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılDayanacaksın mecbur sen yine iyi olduğunu biliyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocamla tanıştıktan sonra hergün buluşuyorduk. Buluşamadığımızda da geliyordu pencereden bakışıyorduk. Yani seven insan bir gün bile dayanamaz. 2 yılmış hah dalga geçiyor.
10 Yorumla
+1 yılHhahahhahah soruyor musun bide? Karşında kurabildiği cümleye bak. Bu zamana kadar tekmeyi basmamanda hata 🤙🏻
20 Yorumla
+1 yılGörüşmemek hem de iki sene. Kafaniz mi güzel sizin yahu.. Adam yurtdışında olur, asker olur anlarım da kendini beğenmeyen, ozguvensiz adam buluşmak istemesin sende bekle dur. Aklim almıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılCezaevine mi giriyo? Askerlik mi var? Gurbete mi gidiyo ekmek parası? Ne 2 yılı? Evleneceksen buyur gönlün yoksa kaybol de sonuca bağla. Sevmiyorum gizem mizem.
00 Yorumla
+1 yılBiri beni 2 sene bekletse 20 sevgili yaparım bu süre içinde, 2 sene sonra da evde kalacak gibi olursam buna yazarım 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılKarakter meselesi diyelim biz buna:) herkes sevemez veya bekleyemez..
Adamın tribe bak sanırsın doğu görevine gidiyor
51 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahha güldürdün gece gece sağol😂
Tam 5 yıldır görüşmüyoruz 😀 ve bu bi engel değil birbirimizi hala çok seviyoruz.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın💖 ama ikna ettim kısa sürede buluşacağız inşallah
+1 yılDediğin gibi sevgilin de seni seviyorsa ne kadar çekingen ve özgüvensiz biri olsa bile 2 sene daha buluşmayız demesi tuhaf. Insan sevdiği birini görmek ister sonuçta direkt 2 sene diye ayrıca belirtmesi normal değil gibi
10 Yorumla
+1 yılUzaktan mesafeli ilişkiniz mi var yani daha önce birbirinizi yuyuze gormediniz mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında aynı şehirdeyiz. Ama yüz yüze hiç gelmedim
- Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılAnlamadım daha önce onu görmedin mi uzak mesafe ilişkisi mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç görmedim mesafe ilişkisi tamamen.
- +1 yıl
Yahu ya seni kandırıyorsa 1 kere bile görmediğin insana ne kadar güvenebiliyorsun ayrıca 2 yıl sonra ne değişecek süper kahraman mı olacakmış
+1 yılBen hiç bir zaman kendimden küçük birinden hoşlanmadım sma gönül oste ne diyebilirim k izmarit istediğini elde edersin
14 Yorumla- +1 yıl
Umarım
- +1 yıl
İzmarit mi izmarit ne alaka? :D
- +1 yıl
@BalkanTürkü umarım diyecekken izmarit oldu
+1 yılSeven insan bekler ancak niye bu kadar özgüven yok anlamıyorum. İlerde başka sıkıntılar olabilir. acaba ne sorunu var diye bakmak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncesi çok yanlış ikinyil nnedemek sen zaten onu görüntülü konuşmada falan gormedinmi senin onu sevmen ve beğenmen ona özgüven kazandırır bence
00 Yorumla
+1 yıl2 sene buluşmama nedeni nedir? anlamıyorum farklı ülkelerde felan mısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle falan olsa. Aynı şehirdeyiz hatta aynı semtte. İşte yüz yüze gelemedik bir. Ama galiba üzüldüğümü fark etti ve konuşmalarımdan daha kısa sürecek diyor. Özgüvensiz sanirim
- +1 yıl
bu kadar öz güvensizliğin sebebi nedir acaba aynı semtte oldugunuz halde
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılBence çok anlam yukluyorsun seni iki sene görmeyecek biriylede citti düşünülmez onu geçtim ben bu ilişkide gelecek yok
00 Yorumla
+1 yılYav shsbsh çocuk mu büyütüyorsun ayrıl gitsin hesapta erkek olacak parası yoksa iban atsin :D fakir
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kendine kız mı diyorsun? Herşey paradan vs ibaret değil bu hayatta
- +1 yıl
Evet diyorum çocukla avutma kendini :D zoruna gitmesin sonra
+1 yılBöyle kızlar bizi bulmuyor. Gidiyor başkalarına çıldırmalık resmen
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yıl2 yıl konusu saçma, sevdiğim benden uzak olsa mesafeye bakmadan yola çıkardım :D
neyine hazır değilmiş00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılseversen beklersin ama o sevdiğin kişi beklemeye değecek birisi mi ondan emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla değiyor. O kadar güzel bir kalbi var ki... Sadece özlüyorum ve dayanamıyorum
Zamanla anlayacaksın şimdi biz bir şey desek de faydası olmaz
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence ya seni trollüyor ya da cidden salak. Ulan insanlar 6 ay askere giden sevgilisini beklemiyor 2 sene ne
10 Yorumla
+1 yılOyalıyor seni. Başkalarıyla buluşuyor kesin şerefsiz. Saf olma bu kadar.
10 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla yüz yüze hiç görüşmemişsiniz.2 yıl ne için beklenilecek onu anlamadım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk gerçekten çirkin mi? Belki fake ve gerçekte çok çirkin hiç görüntülü konuştun mu onunla
15 Yorumla- +1 yıl
En kötü sonuç bu oluyor genelde. 16 yaşındayken 1 yıl boyunca netten sadece sesli konuştuğum bir kız (kadın) olmuştu. 16 yaşındaydı sözde. Gecelerce sabahlamıştım onunla. Güzel sözler şiirler okumuştum sonra benden 10 yaş büyük abim diyebileceğim bir arkadaşım beni onun hakkında uyarınca söylediği yalanlar ve benim aklımı çelmek için söylediği şeyler yapboz parçası gibi yerine oturdu. İşin daha komik kısmı boşanmış bir kadın olduğunu itiraf edince yaşandı. Hahahaha hastanede serum vermişlerdi en son bana. 3 hafta yemek yiyemedim.
- +1 yıl
Aslında geriye bakınca gerçekten üzücüydü :/
- +1 yıl
Üüff bu baya kötü olmuş😔
- +1 yıl
Kötüydü de insan atlatıyor, ders alıyor. Bir daha kanmıyorsun ve internette kendini kız ya da erkek diye tanıtanlara bile tam olarak güvenilmeyeceğini öğrenmiştim. Tek takıldığım nokta bir gece sabahlarken güneş doğarken "gecemi aydınlatan güneşimsin" gibi sözler söylüyor oluşumdu :D bir daha kullanılmaya tahammül edemedim. En hassas noktama dönüştü. İyiyim artık endişelenme
- +1 yıl
Çok doğru dedin, dediklerine aynen katılıyorum internette, sanal alemde asla kimseye güven olmaz
Görüntülü filan konuşmuyor musunuz acaba bi engeli filan mi var söylemiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılYok hiçbir engeli yok bildiğim kadarıyla. Ailesinden bahsetti biliyorum ablasi falan beni biliyorlar. Yani konuştuğumuzu. Ama bir kardeşinin engeli var. Yani ben yinede sorun etmiyorum. O dış görünüşünü beğenmiyor
+1 yılAciklamanda can alici detaylar eksik. Birbirinize ne kadar uzaksiniz? Ve yaslariniz kac?
10 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim 2 sene daha buluşamayız diyor, seven insan buna nasıl dayanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler