AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
nasıl anlar anlatsana
ooowaoooh
Suç.
Tamam
evet dogru devam et bizede ver hatta
Gerek yok ona veriyorum
yok yani kaca veriyon
İğrençleşme be
@sakintatlikiz sana kimse kemik atmadi yaptigi sey tamda oyle
Evet çünkü kemik köpeğe atılır kiz kendimi satiyorum demis mi gordun mu oyle birsey de kaca veriyirsun gibi iğrenç bir söylemde bulunuyorsun?
@sakintatlikiz evli biri ile ise oyle
@sakintatlikiz şunu ciddiye bile alma boşver. Aklı fikri bel altında olan bir edepsiz bu
Ciddiye almayınca haklıyım sanıyorlar kendilerini
Senin iğrençliğin yaptığın yorumlardan belli gizli üye
@sakintatlikiz nerde yorum yapmissim sen evli adamla yatan bir kadini mi hakli buluyorsun ha evli kim bilit colugu cocugu var ilerde biri kocani ayartirsa gorurum edebini
Birincisi Burdan anlayabiliyorum tabirlerin o kadar saldırgan ve iğrenç ki ikincisi kime hak vereceğim bana kalmış burda kız suçluysa adamda suçlu ve ona kendini satıyormuş gibi bir muamele edemezsin her ne kadar yanlış bir sevgi olsada sevdiği biriyle ilişki yaşamış
@sakintatlikiz o zaman ilerse biri kocanla iliski yasasin boyle rahat konusurmusun ya da biri anneni veya babani ayarlasin boyle sakin kalirmisin burda duyar kasmaya calisma hele bana karsi hic calisma
İlerde biri kocamı ayartsa diye bir şey yok kocamın da isteği varmış olmuş kız silah mı dayıyor? tabiki Sakin kalmam çok kızarım kendime nasıl böyle biriyle evliyim diye biri anne babanı ayarlarsa derken ne demek istedin
@sakintatlikiz biri su an babanla beraber ne olacak ne derin sakin kalirmisin ya da biri annenle iliski yasiyir ne dersin
Tabikide sakin kalmam annemse annemle babamsa babamla büyük kavga ederim
@sakintatlikiz ee ne diye bunu savunuyorsun benim tepkim bu kadin diye degil erkek olsaydi inan daha fazla tepki verirdim anladin
Bak savunmuyorum fakat sen ona kendini satıyormuş gibi bir muamele yapamazsın ikisi çok ayrı şeyler anladın mı
@sakintatlikiz bana gore ayni bende gidip evli kadinnlarla olayim o zaman hatta baya zenginleri var hayatima bkayim bu namussuzluk degilmidir.
Her ne yaşadıysa yaşadı ama onu bu şekilde eleştiremezsin kaça veriyorsun gibi bir cümle kuramazsın
@sakintatlikiz kuruyorum kurarimda yuva yikana her turlu soz soyleme hakkini kendime veriyorum.
Sen verebilirsin kendi kendine tanıdığın hiç bir hakkın geçerliliği yok
@sakintatlikiz tamam hadi ben haksizim annen baban aldatsa karisma hakkin var mı arastir bakalim
Neye karışma hakkım?
@sakintatlikiz az once aldqtirlarsa buyuk kavga ederim dedin ya ona hakkin var mı mala yatma
Annemle ya da babamla kavga etmeye niye hakkım olmasın iyiymişim sen ya
İyimisin*
@sakintatlikiz hakkin yok kimsenin kimseye karismaya hakki yok 18 yasini tamamliyosa su an sen bana bunu diyin ama kiza karisamazsin diyon ayni sey kendinle celisiyorsun belli cahilsin o yuzden lutfen defol dengim degilsin
Annem veya babam benim duygusal bağım olan kişiler bir yüzden onlarla birbirlerini nasıl aldattıklarını dair tartışmak benim hakkım ama yapmadığı bir şeyi söylemek değil yaptığı şeyi söyleyerek hesap sormak ben kendimle çelişmiyorum sen haklı çıkmak için konuyu farklı yerlere çekiyorsun
@sakintatlikiz arkadasim bak bende diyorum ki benim gozumde fark yok bak sana bana gore diyorum benim dusuncem diyirum anlama kitligimi var sende duyar kasma
Ya duyar kastığım falan yok da sen de anlama kıtlığı var senin gözümde aynı olabilir ama yapmadığı bir şeyi yapıyormuş gibi gösterip ona bu şekilde muamele edemezsin anlamıyorsan anlama daha da yazma ya
@sakintatlikiz ulan bacim bak burda soru soruyorsa her turlu cevabi kabul etmis demektir neyin tribindesin sen yaw yoksa sendemi evli erkeklere takiliyon
Haddini bil öyle konuş
@sakintatlikiz benim haddim buraya kadar sen haddini bilmeyerek benim yorumuma yorum yapiyorsun okey
Kime ulan dediğimi ya da sende mi evli biriyle berabersin dediğimi gördün yorumla seçeneği boşuna koyulmamış cevap vermek hadsizlik olmuyor
@sakintatlikiz bak iste burda yorum yapma hakini bana KS veriyor sen karisamazsin yanu
Bak benim güzel arkadaşım saygını bozup saçma yakıştırmalar yapıyorsan karışırım
@sakintatlikiz bak cirkin arkadasim bende sana bu benim dusuncem diyorum ve altta onlarsa cirkin yorum var sen buranin muhtari degilsin havalara girme
Havaya girdiğim falan yok gördüğüme tepkimi gösterdim o kadar ayrıca merak ettim ben KSnin muhtarıyım dediğimi nerden gördün
@sakintatlikiz yok oyle gelmis bana ahkam kesiyorsun ya ondan lutfen yorum yapma isine bak sen kendine sahip cik burdakiler seni ilgilendirmez hadi cirkin kiz evine bb
Ben zaten kendime sahip çıkıyorum merak etme bb
Ben onu istiyorum o da beni.
tamam devam et
Suçtur
Niye
Dünyanın kanunu böyle
Yanlış
Tamam
Yooo benxe değil
Neden
Her şey imsan için
Sence doğru mu
Hayır
Çok doğru knk
Sende yaparmisin
doğruysa sende yapıyorsun o zaman?
İroni yaptım aga manyak mısınız, kız ciddi ciddi sormuş bir de evli biriyle olmam doğru mu? diye, ben de dalga geçtim.
Teşekkür ederim
doğru
Aynen
doğru değil
Evet
Aferin devam et.
Tamam
Aldatmanın barındırdığı hazzi ne de olsa anlamayacaklardı..
bu durumda suç knk
Evet
Tabi ki doğru değil.
Haklısın
degil
Bence de
bosver ya da kizz eglenmene bak
Suc degil
Bencede
Sansini degerlendir firsattir
Suç tabi
Niye
Niyesini git kendin düşün o aldattığıniz insanların yerinde olmak ister miydiniz?
Çıkmazdayım diyor belki tehtit ediliyodur
Onu bu işlere bulaşmadan önce düşünecekti
Belkide söylemedi adamın şerefsizliği de olabilir bilmiyorum yorum yapamam evli adamın bekar kızla işi ne
Tehdit edildiği şey de muhtemelen aldattığı ifsalananacak diye tehdit ediliyordur onun için ihanetin hiçbir açıklaması zarureti olamaz
Asıl soru bekar kızın evli adamla işi ne bu kadar ezik ve basit olunmaması gerekir
Katılıyorum kesinlikle
Evli olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim artık iş işten geçmişti
Hee çok doğru
Teşekkürler
Aynen doğru
Teşekkürler
Sevap ya ne suçu 🤣
Teşekkür ederim
Rica ederim üzme adamı yazık 😀
Yaptigin cok yanlis
Adamin esini taniyor musun
Tanımıyorum