Aşk İlişkileri Eski sevgilim tanidik birini yollamis ayni Adresse mi yollasam onlari ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sanirim denemek icin neyse simdi ben bunlari ayni adresse yollasam ne olur :) bulusma icin ayni adressi verim mi Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/-FyzavisjPM Ramiz dayi mood 😃 Güncellemeler+1 yıl Trans mi yollayimyollayim:)) Eski sevgilim tanidik birini yollamis ayni Adresse mi yollasam onlari ? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsaglikciii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Kardeş sen ilkokulda Türkçe gördün mü bu yazı ne ya bişey anlamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben yurdisindayim normal degil mi Türkiyede yasayip benden berbat konusanlar var:)) Yorumla
Suatsarıbaş Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. VerBi replik vardı Şu söz geçiyordu Gtün yiyorsa 😂😂😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nolur sonra sence 😀 Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl 5 kardeş sesi gelebilir 🧐😁 Yorumla Soran +1 yıl O niyemis Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Ne bilim ben müeccinmiyim Ver de görelim ne olucak Yorumla Soran +1 yıl Hisset Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Özelden yaz Yorumla
Makedondoktor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Bir cacık anlamadım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben ex birini yollamis denemek icin onundiyol ayni adresse mi verim bulusmayi ayni saate 😃 orda kalsinlar bulusmada Yorumla Makedondoktor +1 yıl Sen bu cinlikler den önce okuma yazma konuşma öğren Yorumla Soran +1 yıl Bi birakinda cinlik yapalim Yorumla Makedondoktor +1 yıl Ikisini aynı otelde buluştur Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'da hangi Hotel Yorumla
ŞarampolHakkı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Gönder gitsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cidden Yorumla
SarıPrens16 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ver ver 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha ne olur sence Yorumla SarıPrens16 +1 yıl Mal gibi kalirlar aralarinda "ne oldu agaaa" derler dkdjkd Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla SarıPrens16 +1 yıl Bi oozele gelsene lutfen Yorumla Soran +1 yıl Sebeb Yorumla SarıPrens16 +1 yıl Ordan sormam gereken bisiler var xkdkd Yorumla Soran +1 yıl Burdan sor Yorumla SarıPrens16 +1 yıl Ya bi sie zjxjd Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla SarıPrens16 +1 yıl Hayir Yorumla
CivanMert21 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ver gitsin aq😂 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha nolur sence Yorumla CivanMert21 +1 yıl Önce bi şok olurlar sonra neler olduğunu çözmeye çalışırlar ondan sonra sinir köpüne döner Yorumla CivanMert21 +1 yıl Ama birbirinden haberdar olurlar zaten Yorumla Soran +1 yıl Ben napsam baska sence 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ayni saat ayni mekan olsun mu hahaha Yorumla CivanMert21 +1 yıl Ahaha seviyor musun hala onu Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum artik Beni aldati Yorumla CivanMert21 +1 yıl Yol ver gitsin o zaman uğraşma değmez Yorumla Soran +1 yıl Bu cocuk ne istiyor bu Yorumla CivanMert21 +1 yıl Bilmem çözeriz Yorumla Soran +1 yıl Baska birsey olsun Yorumla CivanMert21 +1 yıl Nasıl bişey olsun istiyorsun Yorumla
Tuna21345678 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Ama öyle olmax 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Napcam daha sen söyle Yorumla Tuna21345678 +1 yıl Burdan değil ama Yorumla Soran +1 yıl Söyle Yorumla Tuna21345678 +1 yıl Canım sıkılıyo şu an Yorumla Tuna21345678 +1 yıl Kızma bana Yorumla Tuna21345678 +1 yıl Çok azdım Yorumla Soran +1 yıl Sg Yorumla Soran +1 yıl La defol hastamisin Yorumla Soran +1 yıl Mal mk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kardeş sen ilkokulda Türkçe gördün mü bu yazı ne ya bişey anlamadım
Ben yurdisindayim normal degil mi Türkiyede yasayip benden berbat konusanlar var:))
Ver
Bi replik vardı
Şu söz geçiyordu
Gtün yiyorsa 😂😂😂
Nolur sonra sence 😀
5 kardeş sesi gelebilir 🧐😁
O niyemis
Ne bilim ben müeccinmiyim
Ver de görelim ne olucak
Hisset
Özelden yaz
Bir cacık anlamadım
Ben ex birini yollamis denemek icin onundiyol ayni adresse mi verim bulusmayi ayni saate 😃 orda kalsinlar bulusmada
Sen bu cinlikler den önce okuma yazma konuşma öğren
Bi birakinda cinlik yapalim
Ikisini aynı otelde buluştur
İstanbul'da hangi Hotel
Gönder gitsin
Cidden
Ver ver
Hahaha ne olur sence
Mal gibi kalirlar aralarinda "ne oldu agaaa" derler dkdjkd
Hahaha
Bi oozele gelsene lutfen
Sebeb
Ordan sormam gereken bisiler var xkdkd
Burdan sor
Ya bi sie zjxjd
Sor
Hayir
Ver gitsin aq😂
Hahaha nolur sence
Önce bi şok olurlar sonra neler olduğunu çözmeye çalışırlar ondan sonra sinir köpüne döner
Ama birbirinden haberdar olurlar zaten
Ben napsam baska sence 😀
Ayni saat ayni mekan olsun mu hahaha
Ahaha seviyor musun hala onu
Sevmiyorum artik Beni aldati
Yol ver gitsin o zaman uğraşma değmez
Bu cocuk ne istiyor bu
Bilmem çözeriz
Baska birsey olsun
Nasıl bişey olsun istiyorsun
Ama öyle olmax
Napcam daha sen söyle