Aşk İlişkileri 2 ay Eski sevgiliye kandil mesajı atılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 kandiliniz mübarek olsun :D Eski sevgiliye kandil mesajı atılır mı? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bunu bahane ettiğini düşünecek.. eski sevgiliyle hiçbir şekilde diyaloğa geçilmez.. bu yanlış bir şey. 0 10 Yorumla Soran 2 ay herkese attım ona da attım özel bir şey değil yıllardır konuşmuyoruz zaten Yorumla Soran 2 ay daha da yazmam zaten Yorumla asuasuasuman 2 ay E iyi de herkese attığını o biliyor mu ki alla alla..😊 belkide yanında yeni sevgilisi var.. aramayın ya da mesaj atmayın şu eski sevgililere artık. Yorumla Soran 2 ay tamam teyze emredersin :D Yorumla Soran 2 ay atmayız bir daha Yorumla asuasuasuman 2 ay Aferin ufaklık Yorumla Soran 2 ay kazık kadar adamız teyze ufaklık ayıp oldu 24 yaşındayım :D Yorumla asuasuasuman 2 ay Sen teyze derken ayıp olmuyo dimi 😊 neyse bayağı çocuk ruhlusun işte 😅 Yorumla Soran 2 ay senin yaşında teyzem var ne yapayım :D Yorumla Soran 2 ay iyi öyle olsun hadi iyi geceler hanfendi :D Yorumla
Heavenman Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gereksiz. Ona mesaj atacağına rabbine mesaj at. Dua et. Hayırlısını iste. 0 1 Yorumla Soran 2 ay valla ben neden böyle bir şey yaptım diyorum şimdi abi atasım geldi ona özel bir şey değil ama atasım geldi :D Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay Mesaj atılmayacaksa numarası neden saklanır aklımdaki soru bu 0 9 Yorumla Soran 2 ay valla numara saklayanlar var harbi ben saklamam öylesine kandil mesajı attım ona özel değildi herkese attım Yorumla Soran 2 ay daha da yazmam uzun zamandır konuşmuyoruz zaten Yorumla Cevap sahibi 2 ay Saklamıyorsan mesajı nereden attın Yorumla Soran 2 ay sosyal medyadan Yorumla Soran 2 ay herkesin kutladım Yorumla Soran 2 ay başka şeylere çekiyorsa onun sorunu :D Yorumla Soran 2 ay kandil mesajı atmak gelenek yani Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hımm o daha da ilginçmiş numaradan toplu mesaj duydum da sosyal medyadan ilk kez duyuyorum Yorumla Soran 2 ay ben sosyal medyadan kutluyorum herkesinkini whatsapp gibi şeyler kullanmıyorum Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 85% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır atılmaz 0 1 Yorumla Soran 2 ay öyle bir çılgınlık yaptım yapmazdım hiç :D Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. konuşmaya sebep arıyosan atılır :) 0 1 Yorumla Soran 2 ay konuşmaya sebep aramadım aslında herkese attım ona da attım ona özel bir şey değildi uzun zamandır konuştuğumuz yok yazmam daha da Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 123 , eic 98% 2 ay bunu ciddi ciddi yapanlar var😄 0 2 Yorumla Soran 2 ay yaptım bu arada :D Yorumla Soran 2 ay daha da yazmam zaten sadece kandil mesajı attım yıllar sonra Yorumla
edakarameşe Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay şu an aranızdaki ilişkiye bakılmalı 0 4 Yorumla Soran 2 ay uzun zamandır konuşmuyoruz :D Yorumla Soran 2 ay kötü bir ayrılık olmadı ama tuhaf olur :D Yorumla edakarameşe 2 ay Arkadaş olarak takılıyorsanız kötü olmaz Yorumla Soran 2 ay arkadaş olarak görmedik hiç birbirimizi yabancı gibiyiz ama attım bir amaç yok yani ona özel değil herkesin kandilini kutladım onunda kutlayasım geldi hepsi bu Yorumla
FigmudSreud Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bahane :D 0 0 Yorumla
haiseize Takip Et Xper 1 Yaş: 19 2 ay Atilmamali 0 10 Yorumla Soran 2 ay öyle bir çılgınlık yaptım 2 saat önce Yorumla Soran 2 ay görmedi :D Yorumla haiseize 2 ay O bitirmiş sıra sende Yorumla Soran 2 ay yıllardır konuşmuyoruz zaten kandil mesajı atmam başka anlama gelmiş olmuyor bence herkese attım ona özel bir şey değildi :D Yorumla Soran 2 ay daha da konuşmam zaten bitireli çok oldu zaten Yorumla haiseize 2 ay Bence artık engelle onu kendine hakim olamiyorsan herşeyi sil işe yarar Yorumla Soran 2 ay bu zamana kadar kimseyi engellemedim o kadar değerli biri değil gözümde kandil mesajı attım sadece Yorumla Soran 2 ay abartılcak bir şey değil yani Yorumla Soran 2 ay teşekkürler yine de hissettiğim gram bir şey yok iyi akşamlar Yorumla haiseize 2 ay Sanada iyi akşamlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu bahane ettiğini düşünecek.. eski sevgiliyle hiçbir şekilde diyaloğa geçilmez.. bu yanlış bir şey.
herkese attım ona da attım özel bir şey değil yıllardır konuşmuyoruz zaten
daha da yazmam zaten
E iyi de herkese attığını o biliyor mu ki alla alla..😊 belkide yanında yeni sevgilisi var.. aramayın ya da mesaj atmayın şu eski sevgililere artık.
tamam teyze emredersin :D
atmayız bir daha
Aferin ufaklık
kazık kadar adamız teyze ufaklık ayıp oldu 24 yaşındayım :D
Sen teyze derken ayıp olmuyo dimi 😊 neyse bayağı çocuk ruhlusun işte 😅
senin yaşında teyzem var ne yapayım :D
iyi öyle olsun hadi iyi geceler hanfendi :D
Gereksiz. Ona mesaj atacağına rabbine mesaj at. Dua et. Hayırlısını iste.
valla ben neden böyle bir şey yaptım diyorum şimdi abi atasım geldi ona özel bir şey değil ama atasım geldi :D
Mesaj atılmayacaksa numarası neden saklanır aklımdaki soru bu
valla numara saklayanlar var harbi ben saklamam öylesine kandil mesajı attım ona özel değildi herkese attım
daha da yazmam uzun zamandır konuşmuyoruz zaten
Saklamıyorsan mesajı nereden attın
sosyal medyadan
herkesin kutladım
başka şeylere çekiyorsa onun sorunu :D
kandil mesajı atmak gelenek yani
Hımm o daha da ilginçmiş numaradan toplu mesaj duydum da sosyal medyadan ilk kez duyuyorum
ben sosyal medyadan kutluyorum herkesinkini whatsapp gibi şeyler kullanmıyorum
Hayır atılmaz
öyle bir çılgınlık yaptım yapmazdım hiç :D
konuşmaya sebep arıyosan atılır :)
konuşmaya sebep aramadım aslında herkese attım ona da attım ona özel bir şey değildi uzun zamandır konuştuğumuz yok yazmam daha da
bunu ciddi ciddi yapanlar var😄
yaptım bu arada :D
daha da yazmam zaten sadece kandil mesajı attım yıllar sonra
şu an aranızdaki ilişkiye bakılmalı
uzun zamandır konuşmuyoruz :D
kötü bir ayrılık olmadı ama tuhaf olur :D
Arkadaş olarak takılıyorsanız kötü olmaz
arkadaş olarak görmedik hiç birbirimizi yabancı gibiyiz ama attım bir amaç yok yani ona özel değil herkesin kandilini kutladım onunda kutlayasım geldi hepsi bu
Yazacak tek bahanem buydu demek gibi olur
Bahane :D
Atılmaz!
Hayır banane
en iyisi :D
Atilmamali
öyle bir çılgınlık yaptım 2 saat önce
görmedi :D
O bitirmiş sıra sende
yıllardır konuşmuyoruz zaten kandil mesajı atmam başka anlama gelmiş olmuyor bence herkese attım ona özel bir şey değildi :D
daha da konuşmam zaten bitireli çok oldu zaten
Bence artık engelle onu kendine hakim olamiyorsan herşeyi sil işe yarar
bu zamana kadar kimseyi engellemedim o kadar değerli biri değil gözümde kandil mesajı attım sadece
abartılcak bir şey değil yani
teşekkürler yine de hissettiğim gram bir şey yok iyi akşamlar
Sanada iyi akşamlar