Sevgilinin olmasını dış güzellikten geçer sanıyorlar ne kadar büyük yanılıyorlar. Aşk bizim gölge yanlarimizdan doğuyor. Yani birine karşı bir şey hissediyorsak görür görmez aşık olabiliyorsak kendimizdeki gölge yanları besleyecek kişi olduğu içindir. Örneğin kişinin değersizlik duygusu var kendi yerine diğerlerine kıymet veriyor bilinçaltinda bu kişinin bu duygusunu besleyecek onu haklı çıkartacak kişileri bilinçaltı yaşamina çeker ve o kişi ona ilk zamanlar ne kadar uyumlu gibi görünse de aslında onu değersiz hissettirecek üzecek kişidir çünkü beyin kendiyle celişmeyi sevmez kendi inandığı doğruyu teyit edecek birini arar bulur. Bazen bazı çiftleri birbirine yakistiramayiz o ona nasıl bakmış deriz ama işte burdan anlayın güzelliğin çirkinliğin hiç alakası yok.
Güzelliği biraz arıyorum; ama yalnızlıktan sıkıldım. Tek bir kimse bana yardımcı olmuyor, arkadaş ortamım çok berbat. Bulunduğum ilden memnun değilim ve öncelikle İzmir'e gitmek istiyorum. Psikolojim aşksızlıktan çok bozuldu. Tüy gibi hafif eski sınıra dayamış arabamla, Ferrari tokatlayacak kadar aşırı hızlı gitme riskim var!
Ben şahsen sorunu fizikte değil karşı cinste görüyorum kendinizi erkeklere laik görmeyip aman be kendi ayaklarimizin üstünde duruyoruz erkekler bi çoğalmak için varlar bu günkü turkiye erkekleri hadda genç erkek nesiller vs bal arilarin erkeklerine döndüler mevsimi gelince uretiliyoruz görevimiz bitince imha oluyok😅🤪😄
Yakışıklıyım sanırım herkes öyle der yalan değilse tabi Hiç sevgilim olmadı konuşmam sesim de güzeldir Fakat ağır başlıyım belki bu yüzdendir Sevgili bulmak içinde kendimi değiştirmem neysem oyum
Saçmaladıkları için Belki başlangıç için güzellik/yakışıklılık veya bakım önemli ama İlişkinin yürümesi için karakter önemli Karakter zayıfsa ne kadar çekici olursa olsun farketmez Tipe bakmak akıl karı değil yani
Çünkü ülkemizde güzel isen yalnız değilsindir algısı var yalnız isen kesinlikle çirkinsindir algısı oluşturulduğu için insanlar yalnızlığını güzelliğinde arıyor.
Saçmalık kesinlikle tiple alakalı değil pasiflikle alakalı o yüzden herkes önce kendini sevip bulunduğu ortamı değerlendirip aktif olmalı sonra gerisi geliyor zaten
Çünkü günümüzde herkes dış görünüşe bakıyor ve sadece bu degil insanlar kendilerini begenmediklerine baskalarinida onlari begenmedigini dusunuyorlar. Tamamiyle psikoloji ve toplum.