Selamm,
Sevginizle güzelleşemeyen insanla uğraşır mısınız?

Selamm,
Sevginizle güzelleşemeyen insanla uğraşır mısınız?

sevginin güzelleştiremediği insan yok arkadaşlar sevgi her şeyi güzelleştirir sadece karakter yoksunu olan insanlar vardır onu uyarmana rağmen sevmene rağmen o düzelmek istemez çünkü adı üstünde karakter yoksunu ve şahsen ben düzelmek istemeyen bir insanla hiç uğraşamam
Öyle deme üzülürüm ben çok uğraştım😂
Sevginin iyileştiremeyeceği hiç bir şey yoktur tezine inanmam. Aksine sevgiye müdahale eden ve sevmenin rengini siyaha çevirenlerin, iyileşmesi adına umut yok.
Sevgi ile düzeltilemeyecek insanı, ameliyat masasında bırakmak gerek.
Ben direkt güzel seviyorum kanka.
Çirkin insanlara yağmurlu havada su vermem 😂
Öyle deme lan 😔 dünya kötü insanların hatrına dönüyor 😂
Seni biliyorum lan geçen telefonda konuşurken korktum mk 😂
Şimdi baktım o kadar mesaj var ki arada kaynamış lan 😔
Pazartesi ya da Salı arayacam seni. Kanka konum at arkadaşlar seni alsın istediğini yap diye
Açık konuşmadım ki lan 😂 alt tarafı arabaya bakacaksın alınır alınmaz diyeceksin 😎
Cevap
4Cevap
Hayır ben uğraşmam
Bir insanı sevgi güzelleştiremiyorsa hiçbir şey güzelleştiremez uğraşmadan hemen yol vermekte fayda var
Sevginin iyileştirmeyeceği hiç bir şey yoktur , En azından denerim bu konuda mücadele veririm ama olmuyorsa da zorlamam
Kesinlikle öyle 👍
Uğraşsan bile bir yere kadar uğraşılır. Ondan sonrası seni yorar senden götürür
Hayır vakit kaybı. Bir cacık olmaz öylelerinden.
Yok sevgi iki tarafta güzelleştirme hata iyileştirme yaramıyorsa o ilişki niye ayakta.
Kadınlar sevgi değil badboylar tarafından aşağılanmak ve hor görülmek istiyorlar. O nedenle sevecen iyi adamı değil zalim kötüleri seviyorlar hep.
Uğraşılmaz. Uğraşmicaksın abi s2ktiri çekeceksin direk.
Uğraşmam
Hayatt uğraşmam
Hayır
Yok uğraşılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?