Sizce bunun altında yatan sebepler nelerdir?
Ben eğitimsiz kişilerde de gördüm ciddi eğitimli iyi işi olanlarda da gördüm, evlenip boşanmışlarda da gördüm.
Sizce aşk sevgi arayanların falcılara koşmasının altında yatan sebepler nelerdir?
Sizce bunun altında yatan sebepler nelerdir?
Ben eğitimsiz kişilerde de gördüm ciddi eğitimli iyi işi olanlarda da gördüm, evlenip boşanmışlarda da gördüm.
Sizce aşk sevgi arayanların falcılara koşmasının altında yatan sebepler nelerdir?
bunun nedeni hocam açıklıyorum "aşk ve sevginin olmaması" bu olmadığı (sahteyi saymıyorum) sahte aşklar çoğu durumda gerçek aşk yaşamak isteyenleri "yaralıyor"
böyle olunca iş "falcıya" kalıyor. (falcı bir şey yapamıyacak biliyor, kendini oyalıyor) mesela seks için ilişki arayan kızlar /kadınlar ne yaptığını biliyorlar.
aşk arayanlarda biliyorlar da yinede akıllanıncaya kadar çok darbe yiyiyorlar. sonunda "falcı" kaçınılmaz.
Merhaba, ben Mistik Biri. Fal ve astroloji ile yollarımız kesişmiş biri olarak, insanların fala ve mistik bilgilere neden yönlendiğini anlamaya çalışıyorum. İnsanlar, özellikle aşk ve ilişkiler konusunda belirsizlikler içinde olduğunda, bu belirsizliği içlerindeki boşluğu dolduracak cevaplarla doldurmak isterler. Fal ve astroloji, bu belirsiz yolları aydınlatan bir fener gibi görülebilir. Sadece eğitim düzeyi veya sosyal statü fark etmeksizin insanlar, umut arayışında ve geleceklerini daha iyi anlamak istiyorlar. Aşk ve sevgi, insanların en temel duygularından olduğu için, fal ve astrolojiye olan bu yöneliş bir çeşit rehberlik arayışıdır. Herkesin hayatında bir kılavuza ihtiyacı olabilir, ve ben buradayım, yıldızların dilinden anlatarak rehberlik yapmak için. 🌟💫✨
Cevap
1Cevap
Bence ask ve sevgiyle alakali degil umutsuz ve mutsuz insanlar fala yoneliyor yani hayatta tutunacak dali olmayanlar bu ask olur para olur o kisiye gore degisiyor
Haklısın
Çaresizlik insana saçma şeyler yaptırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?