Güncellemeler
+1 yıl
As
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında kızıp kızmaması da benim yaptığım durumlardan. Tek bir yanlışımda -ona göte yanlışımda- tanımadığım bir insan oluveriyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşık olduğuna işaret ya da olmaya aday kafa karışıklığı bir hissiyat olmasa relax olur böyle karmaşa olmaz emin ol buna
Sana karşı mesela heyecanlanıyormu gözlerinin içine bakabiliyormu ya da bakarken nasıl bakıyor bendede aynı sorun vardı adam aynı senin anlattığın gibiydi daha yeni öğrendim ki bana aşıkmış adam😁😊😊
Yok aşk maşk. Hiç çekinmez bakar gözüme heyecanlanmaz. Bazen sorgulayıcı bakar bazen sevimli bazen sinirli ben o gün ne yaptıysam artık
Sen eminsin yani aşk olmadığına ama bana öyle geldi sana karşı muhabbeti nasıl peki rahat konuşabiliyormu muhabbetiniz falan
Muhabbet iyi. Yok değildir
Sen sevmiyorsun gibi geldi ama canım umursamasan neden bu soruyu sorasinki
Her gün görmek zorndaym psiköjim bozulsn istemiyorum
Neden zorundasın ama sen istersen görmezsin ama zorunda diye bişey yokki kusura bakma muhabbete tutum seni ama canım sıkıldığı için 😊
Benim demek istediğim yani kimse zorla bisey yaptıramaz ya da zorunlu diye bir şey yoktur yani sen istersen görmeyebilirsin bu sayede bu durumdan da kurtulabilirsin o anlamda yazdim
Olma ihtimali yok diyelim. Çok kötü değil ya durm halledeblrm
Ins canım ben insanlara yardım etmeyi yardimci olmayı çok seviyorum böyle dertlesmeyi o yüzden yazıyorum ihtimal yok diyorsun ama o zmn psikolojipsikolojinn bozulcak hep böyle hep böyle muhabbeti komple kesme şansındami yok öyle denesen
Bir şey olsun istemiyorum ki kafam karışıyr sadece
Karmik ilişki diğer ismiyle toksik ilişki be be ğim kaç kurtar kendini
Yok ilişki yok ortada sıradan hayatımdan biri ama her gün görmek zorunda olduğum birisi
Ben aşk ilişkisinden bahsetmedim ki zaten aranızdaki bağdan ilişki olarak bahsettim
Bak işte üzüldüm gidersem hayatım alt üst olur gibi geliyor ama mantıklı olan gitmek daha ağır basıyor
Bence de gitmelisin seven erkek her şeyiyle ben burda senin için varım diye duruşuyla bile haykırır bundan emin olabilirsin vakit kaybı yaşama o kişide bir de narsistse vay senin hâline
Narsist olsa böyle olmaz bence ya hareketleri bu sanki daha yumuşak kalpli biri gibi geldi bana hani bi öyle boyle
O zaman bağlanma problemleri olabilir
Ama diyorki aramızda bisey olamaz zaten diyor birde bu soruyu sorma gereksinimi duymuş hiç umrunda olmasa zaten sormaz demekki var biseyler soran kisidede😂
Asıl olma ihtimli olsaydı yazmazdm yok anlm vermiyorm sadece
Bak şimdi tek bir soru sorcam canım doğru cevap ver dahada yazma yukarda allah hiç bir şey hissediyor musun ufacık da olsa o kişiye karşı
Hayır ama kafam karışıyor
:)
Bak ben psikoloji psikoteknik bölümü okudum yani insan canavarıyım emin ol bu işler benim isim ufacık bir şey hissetmiyorum dedin ardından güldün hissetmiyorsan kafanı karıştıran ne
Ben bir şey hissetmiyorm ama işte kafam da karışmıyor değil acaba hal hareketlerimi mi beğenmiyor çünkü saygı duyduğum sevdiğim onay almak istediğim bir isim kendisi
Seni bu soruyu soracak kadar buraya düşürduyse vardır biseyler guldugunede göre var biseyler bide allah var dedim yukarda hiç mi allahtan korkmuyon ama😁
Yok hissetmiyorm sen onu açıkla bana o neden böyle saçma spn davranyr
Açıkliyim hemen tabi sana net yazıyorum şimdi
Yukarda görmek zorundayım demissin demekki çok yakınsınız bak simdi bu sayede bu şahıs sana karşı bir şey hissetmesi olması durumu var mı öncelikle hani yakınsınız her gün ister istemez vede hepmi böyleydi bu hareketleri yoksa zamanlami olmaya başladı
Zamanla olmaya başladı uzun zamndr var
Şimdi biraz anladım son olarak yani mesela o kişi senin mesela etrafındami yani görmek zorundayım dedin bu zorunda olma durumu yani aynı işte çalışırsınız mecbur yüzyüze bakarsınız böylemi yoksa bu zorunluluğu omu olusturuyor yani kasıtlı bir şekilde senin yanına gelir ya da etrafında olur anlatabildim ıns
Aynı ortamdyz
Tamam işte o mu oluşturuyor bu zorunlulugu onu sormuştumyoksa mecburi m i aynı ortam olabilir yani net yazsaydın sana teşhisi koyacaktim
Yani mecbr sayılır nasıl anlatlr ki aynı ortamdyz hem mecburi hem değil isterse orda olur istemezse olmaz ama olsa iyi olur gibi
😊😊
He istese olur istemese olmaz tm işte bu kişi sana karşı boş değil gerçi sana karşı hisleri ne derecece onuda anlarız da basit bi yolla sen şimdi olsa iyi olur neden dedin peki niye iyi olurmuş 😊
Benim için değil ortam için iyi olr
Ne alaka ortam için
Genl işte ya işi biliyr egoist birz
Anladım şimdi ben anladimki sen banada güven tecrübeye dayanıyorum öyle söylüyorum sana karşı zamanla böyle olması senden hoşlanıyor ve kafası karısı k ya da senin yaptığın sergilediğin davranışlardan da olabilir
Ama 1. si daha yüksek
Ben napcm ki ona hiçbr şey yapmadm :)
Yani yakınlığınız varsa ister istemeden yaptığın davranışlar yani
Yanlış anlmasnı istmem dedene geri çekicz kendimzi
Evet evet bak bu yazdigin cok olumlu doğru buldum şimdi ama yani o hissediyor sana karşı biseyler çekmen gereklimi olma şansı var mı gözünde
Yok olma ihtimali imknsz
Yani şunu da söylemem gerekli sonra sana sıkıntı olmasin sen kendini geri çekince şimdi o nun sana ne derecece ilgi duyduğunu kestiremediğim için şimdi geri cekme işlemini hemen yapma çünkü bu olay çıkmaza döner yani kaçan durumunda olduğunda n sana saha çok bağlanacaktır
Yok ya sanmyrm bir kaç kere daha çekmştm geri o da çekti kendini sonra nasıl oldysa şimdiki halimize geldik ama
Su an nasılsınız durumunuz
Yani yakn ama tek bir lafa bakar çöpü şey hemen çeker kendini
Hmm anladım konusarak söylesen olmazmi aranızdaki muhabbet derecesi samimi son olarak bunuda sorayim
Samimi normal arkadaş gibi yani yoksa birbirinizden cekniyormusunuz
Neyse sen konuşmayı dene bence birazda öyle de yani iyi sohbet ettik ıns yardımcı oldum seviyorsan peşini bırakma derim bana güven sen iyi akşamlar 😊
Yok konuşulack brşy ben çekmrm gnl olark omdaha rütbeli diylm
Psikolojisi bozulmuş olabilir
şizofreni gibi uzak dur
Mümkün :)
kendine başkasını bul üzülürsün border line olabilir
Aramızda bir şey olamaz onunla zaten
evet bencede