Güncellemeler
+1 yıl
Barışma ihtimalimiz de var. Seviyor gibiyim nefret de ediyorum. Doğrusu ne bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önce aklının seni sevip sevmediğine karar vermesi lazım çünkü çelişkidesin
Buna nasıl karar vereceğim bilmiyorum ki
Tüm yaşanılanları düşüneceksin sonra şunu soracaksın seven biri bunu yapar mı yapmaz mı elde ettiğin cevaplar sana sonucu verecektir
İşte hem seviyor hem sevmiyor çıkıyor. Daha önce de sevdim ama hiç kimseden böyle aynı anda nefret etmemiştim. Nefret ettiysem de sadece nefret ettim aynı zamanda sevmeye devam etmedim
Seni seviyo muydu peki davranışları nasıldı senin için ağladı mı veya niçin ayrıldı
Bak şimdi ben zor bir insanım. Beni bçyle sevmediğini düşündüğüm an ondan hep ayrıldım bi ton laf ettim ağır laflar. Bunlara rağmen hep barıştı. Ve biz belli kariyer sahibi insanlarız çocukta değiliz. tribimi az çekmedi. Ama benimle ciddi adım atmaya da hep korkuyor hep böyle kuşkuları var. Bende korkuyorum belirsizlik olduğu için yerleşilmektedir. Bu da beni hırçınlaşıyor. Kısır döngü anlayacağın
Anladım belki de kuruntularından dolayı sevmediğini sandığın an hırçınlaşmaların yüzünden sana adım atmaktan korktu.
Evet belki de
Önce kuruntularından kurtul sonra anlarsın ancak biri seni seviyor mu kuruntuların varsa kimse sana adım atmaz yani bu normal. Ayrıca bir insan bazen üzgün olup ilgi göstermezse seni sevmiyor demek değildir.
Ask acısı bu
Cokmu yakindiniz sevgiliyken
Yakındık
Yakınlıkla nasıl bir bağlantı kurdunuz
Yani cok samimi yakin temasli bi ask yasdiysaniz barisma ihtimaliniz yuksek
Hayırlısı ☺️
Teşekkür ederim
Ins