Arkadaşlar merhaba. İki aydır dengesizlik hissi yaşıyorum. Nörolojiye gittim emara girdim emar sonucum tertemiz çıktı. Ancak öyle bir durum yaşıyorum ki günlük hayatımı çok etkiliyor. Bir şeyle ilgilenirken gözlerimi oynatıp sağa sola baktığımda karnıma bir şey batıyor ve direkt dengesizlik hissi ile karşı karşıya kalıp sallanmaya başlıyorum. O kadar iğrenç bir his ki anlatamam hayattan soğudum artık. Kaç kere doktora gittim hiçbiri çare bulamadı. Benim yaşadığımı yaşayan bir çözümünü bulan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bir de sıcak basıyor tüm bunlar olurken.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kulak içindeki sıvı ile alakalı doktora gitmen lazım
yani vertigo olabilir mi diyosunuz
karın bölgesiyle kulagın bir ilgisi olabilir mi ki
Hayır olamaz
e o zaman ne alaka kulak
Karınla ilgili olamaz
Vertigo olabilir
anksiyete veya magnezyum eksikliği olabilir
çok stresliyken bende de oluyordu
anksiyete psikolojik olarak yasıyordum ama hic böyle yasamamistim, olabilir mi ki
evet ondan
nasıl geçti sizinki
Bende de oluyor nasıl geçicek bilmiyorum başka bi hastalığım varmış gibi geliyor
Baş dönmesi var mı
evet cok fazla
Kan tahlili yapıldı mı
evet iltihap cikti vücudumda, biraz da kolesterolüm yüksek. balgam söktürücü, kas gevsetici ve agri kesici verildi
Dengesizlik yapan çok sebeb var. En basitinden kansızlık da yapar, vitamin eksikliği de yapar. Kulak iltihapları da, kulak kristalleri bozuklugunda da, beyin hasarinda da, stres, endişe ve korkuda da, kalp problemlerinde de olabilir. Yani her şey olabilir.
ekgye girdim kalpte bir sorun cikmadi. emara girdim emar sonucum da temiz cikti. kan tahlilinde iltihap cikti sadece ama o da ilac kullanmama ragmen gecmek bilmedi. ne yapacagimi inanin ben de sasirdim. iki ay oldu baya zorlaniyorum. sanirim doktorsunuz yardimci olabilirseniz sevinirim
bir de ara ara istemsiz göz kırpıyorum bu arada özellikle gözlerim kapaliyken cok oluyor hizlaniyor
Evet doktorum.
Yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve. Ama muayene ve tetkik sonuçları beraber değerlendirilmeli. Uzaktan birinin vereceği tavsiyeden öte muayene oldugun hekim tavsiyesi daha doğru
hangi sehirdesiniz
Kocaeli
Doktorsaniz bende bişey sorabilirmiyim
@Cerennr tabi
Bende de dengesizlik var olup geçiyor ama 2020de başladı diye hatırlıyorum sizce neden olabilir