Aşk İlişkileri Maddi değeri mi önemli yoksa manevi değeri mi? Madamellla Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizin size aldığı hediyenin maddi değeri mi daha önemlidir yoksa manevi değeri mi? Maddi değeri Manevi değeri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Maddi değeri mi önemli yoksa manevi değeri mi? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
34Beyoğlu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Ben manevi degere bakarim oyle baktim , maddiyatin bir arac oldugunu maneviyatin cok daha degerli oldugunu iyi hissetmenin yolunun maneviyatin dolulugundan gececeginin farkindayim 1 0 Yorumla
Catloverr_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl manevi tabikide. laf arasinda en sevdigim abur cubur su desem daha sonra unutmasa alsa neyse hayal kurmayalim 1 0 Yorumla
yeppudaa01 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ben çikolataya hayır diyemediğimden böyle eti karam dolusu kutu beni benden alırdı 😂 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. düşünmesi yeterli pahalı şeyler gerek yok gerçeklik hissini biraz kaybediyor o zaman 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl maddi herhangi birşeyi zaten kendim alabiliyorum..o yüzden beni manevi şeyler daha mutlu ediyor.. 1 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kalitesi ve düşüncesi önemli, bu tarz hediyeler bana basit geliyor. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Manevi Değeri olan hediye her zaman daha önemlidir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kullanabilecegim seyler almasi. mesela saat gibi kolye gibi küpe gibi gibi. kullanabileceim tasiyabilecegim hediyeleri daha cok severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eğer ucuz birşey olacaksa manevi değeri yüksek olmalı. Pahalıysa zaten değerli 0 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Manevi 1 0 Yorumla
uncertainlife Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. Manevi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben manevi degere bakarim oyle baktim , maddiyatin bir arac oldugunu maneviyatin cok daha degerli oldugunu iyi hissetmenin yolunun maneviyatin dolulugundan gececeginin farkindayim
manevi tabikide. laf arasinda en sevdigim abur cubur su desem daha sonra unutmasa alsa neyse hayal kurmayalim
Ben çikolataya hayır diyemediğimden böyle eti karam dolusu kutu beni benden alırdı 😂
düşünmesi yeterli pahalı şeyler gerek yok gerçeklik hissini biraz kaybediyor o zaman
maddi herhangi birşeyi zaten kendim alabiliyorum..
o yüzden beni manevi şeyler daha mutlu ediyor..
Kalitesi ve düşüncesi önemli, bu tarz hediyeler bana basit geliyor.
Manevi Değeri olan hediye her zaman daha önemlidir.
Kullanabilecegim seyler almasi. mesela saat gibi kolye gibi küpe gibi gibi. kullanabileceim tasiyabilecegim hediyeleri daha cok severim
Manevi değer önemlidir.
Manevi Değeri Önemlisi Kardeşim
Maneviyat daha önemli
Bir altın saat alsa hayır demem 😂
İkiside lazım olan şeyler.
Gülümsemesi dahi yeterli
Eğer ucuz birşey olacaksa manevi değeri yüksek olmalı. Pahalıysa zaten değerli
Manevi
Manevi değer önemli.
Maneviuat
maneviyat cok onemli. :)
Düşünmesi bile yeter kanks🙂