Alışveriş & Hediyeler Sana alınan hediyenin maddi değeri mi daha önemlidir manevi değeri mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sana alınan hediyenin maddi değeri mi daha önemlidir manevi değeri mi? Sana alınan hediyenin maddi değeri mi daha önemlidir manevi değeri mi? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
powergirlll11 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Manevi tabiki sevdiğim kişinin alacağı bir çiçekle mutlu olurum hatta satın bile almasına gerek bir çiçek kopartıp gelse o bile yeter mutlu olmama 1 1 Yorumla powergirlll11 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Manevi değeri önemlidir. Düşünüp te alması önemlidir 1 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl MerhabalarBen maneviyatı seven bir kişiyim benim için maneviyat daha önemli 1 0 Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Magnevi bu bir cakmakta olabilir bu bir baksirda olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Manevi tabiki sevdiğim kişinin alacağı bir çiçekle mutlu olurum hatta satın bile almasına gerek bir çiçek kopartıp gelse o bile yeter mutlu olmama
Kesinlikle
Manevi değeri önemlidir. Düşünüp te alması önemlidir
Merhabalar
Ben maneviyatı seven bir kişiyim benim için maneviyat daha önemli
Magnevi bu bir cakmakta olabilir bu bir baksirda olabilir
Manevi değeri.
Manevi:)
Bu soru mu
Maddi değeri