Bunu eski sevgilim yazmıştı bana ara verelim diye sonra ayrılıyor musun benden diyince ne ayrılması ara veriyoruz demişti :D ne akla hizmet o an engellemeliydim gittim gene devam ettim sonra kesin ayrılmıştı benden zaten :D
Merhaba, Aslında ilişkiye ara verme fikri her ilişkiye özel olarak incelenmeli, neden ara verilmek istendiği iyi bir şekilde analiz edilmeli. Mesela bir çift düşünün birbirini çok seviyor ama gündelik hayatları o kadar meşgul ki; birbirlerine ayırdıkları her zaman yapması gereken işleri aksıyor eğer bu çift gerçekten birbine aşık ve birbirine sadıksa ilişkiye kısa bir süre ara verilir, bu süreçte arada bir görüşme ve mesajlaşma olur bu normal bir durumdur. Uygun şartlar oluşunca aşklarına dolu dizgin devam ederler. Ama diğer türlü ise yani sürekli bir kavga sürekli bir saygısızlık bu sadece ilişkide edilecek kavga sayısını azaltır. Kaybedilecek zamanı arttırır ve aşk acısısını üçe beşe katlamaya neden olur. Eğer ilişki böyle ise ara verilmeden bitirilmeli. Yani özetle ara vermek fikri ilişkiye göre değerlendirilmeli ve uygun karar alınmalı.
Bir insan göğüs kafesinin içinde atıp duran şu kalbin ya içerisindedir, ya dışındadır. Bu işin arası olmaz. İnsan aşkın ya tam ortasındadır merkezinde, ya dışındadır hasretinde...
Ara verelim demesi ya sıkıldı dur bakim sensiz yapabilcem mi yaparsam gelmem yapamazsam geri gelirim kapı aralı kalsın demek. Ya da ya bi kaç kişi var olcak gibi olursa senle zaten ara vermiştik olmuyo bitsin dicem olmazsa senle birini bulana kadar devam edicem demek. Bana derse sen bilirsin hoşçakal bitti derim
Yolun bahtın açık olsun birbirimizi daha kötü hatırlamayalım der yollarımı ayırırım.. belirli süreliğine gitmek isteyen her an temellide gidebilir.. kimsenin canı isteyince uğrayacağı bir durak olamam. kimsede olmasın.
“Ara verelim” cümlesi bana sadece oyalamayı çağrıştırıyor. Ara vermek isteyene yol vermek daha iyidir her zaman, yoksa o zamanı gelince yol verecek zaten 🍀👎
yorgun olabilir, ruhsal bir çıkmazda hissettiği bir dönemden geçiyor olabilir, bana anlatamadığı ailevi-kişisel problemleri olabilir, benden soğumuş veya sıkılmış olabilir, hayatında başka biri olabilir... her şey olabilir. tamamen bana bu kararını nasıl bir hitap şeklinde belirttiğine bağlı
Kusura bakma ama ayrılıyorum senden derim pardon da yani ne arası bu ben ona anlayış gösteririm zaten kendiyle baş başa kalabilir ama ara verelim olmaz yani
Ara Vermek Lafı Bana Mantıksız Geliyor. Eğer Benim Bir Hatam Olmuşsa Yolunu Ayırmalı. Zaten Bana Göre Ara Verelim Diyen Biri Alternatif Hedeflere Yönelmiştir. Ve Kimsenin Yedeği Olamam.
Arayi veren bitirmeye final hazırlıkları içindedir...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar çapkın erkek sevip sadıklardan tiksindikleri için ara vermeye razı olurlar ama kadınlar aynı anda 4-5 erkeği idare ettikleri için kendileri pek ara vermezler.
ilişkimize ara verelim demek ya beni çok sıktın sana bi sıktır git diyemiyorum onun için ara verelim demektir ya da ben başkasını buldum demektir ama cevabim kesinlikle sen bilirsin olur kimseye yalvaracak değiliz
Başka birinden hoşlanmaya başlamıştır o yüzden ara vermek istiyordur, ondan aradığı ilgiyi bulamazsa geri döncek demektir. Ona cevabım "futbol mu bu neyin arasını veriyoruz" der. Direk ilişkiyi bitirmek isterdim.
Futbol oynamıyoruz devre arası verir gibi ara verilmez. Sevgi düşünülecek birşey değil o araya soğukluk girdiyse bir daha ara kapanmaz. Daha fazla yara alamam benim hayatım kıymetli.