Ben eşimden boşandım 4 sene önce. Yaşım henüz 26 ve bir kızım var 4 buçuk yaşında. Ve fiziken çok güzel oldugumu karakter olarak da çok iyi olduğumu söylerler. Evlenmek istemiyordum ama son 1 senedir evlilik düşünüyorum. Sizce evlenmeli miyim? Lütfen boşanmış bir kadının yaşamının bu ülkede ne kadar zor oldugunu bilerek yorum yapın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanında birini sevecek sevilecek biri hayat arkadaşı olacak biri istiyorsan evlenmek hakkın. Ama sırf bu boşanmış kadına yapılan baskılardan sıkılıp da evleneyim kurtulayım diyerek o anki bulduğun ile hiç düşünmeden evlenirsen hata yapmış olursun. Kızım var dedin, o kızına gerçekten babasıymış gibi ilgili davranıp önemsemesi lazım, ikinizin de gerçekten iyi anlaşmanız lazım. Zırt pırt gereksiz saçma konulardan tartışma olmaması lazım. Mesela günaydın yazdı ama yanına gülücük kalp koymadı, telefonu kapatırken seni seviyorum demedi, arkadaşlarıyla oturuyorken konuşmayı kısa kesti gibi birçok insana gerçekten çok önemli gelen bu uyduruk konulara takılmayacak tarzda bi ilişki yakalayacaksan evlen. Çok düşünmeden verilen kararlar daha sonradan dönülmez hatalara dönebiliyor. Şu an sırf boşandın diye de konuştuğun adama sevgilisi demek yerine dostu, kırığı gibi şeyler diyenler de çok vardır. Yani buralarda durum öyle. Her konuda yüklenme oluyor. Bi su içsen üstüne damlasa bile ona da bahane bulup "su içmeyi becerebilsen kocan bırakmazdı seni" derler. Kiminin boşanmak istemiş olması değiştirmiyor. Bu konulara takılmamak insanların laflarına bakmamak lazım. Çok üstüne geldiklerinde eve gidip bi odaya çekilip gözleri kapatıp sakinleşmekte fayda var. Ben de boşanmış biriyim. İkinci evliliğim şu an. Şimdiki eşim öncekiyle konuşmuş yalan yanlış şeylerini dinlemiş şu konuda doğru söylemiş galiba filan diyordu sürekli bi zamanlar. O kırıcıydı sadece. Zamanla tanıyıp iyice görüp anladı. Sanki evlenmeden önce tanımıyordu.
04 Yorumla
Soran+1 yılToplum baskısından dolayı evlenmek isteseydim 4 senedir evlenirdim ama ben direndim ta ki kendimi evliliğe hazır hissedene kadar. Mesaja gülücük koymadı diye kavga edecek yaşları geçtiğimi düşünüyorum. Aksine boşanmış kadınların trip ve naz yapmayı sevmediklerini ve erkeğini en mutlu edebilecek kadınlar olduğunu biliyorum. Çünkü biz kendi hatamızı da gördük ders çıkardık. Senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah umarım daha mutlu olursun
- +1 yıl
Eski kocan tekrar evlendimi
- +1 yıl
Evlenip evlenmemesi umrumda değil araştırmıyorum
- +1 yıl
Neden boşandınız kızını görmeye gelmiyor mu
En İyi Cevaplar
Yorumları okudum 10/7 başı boş insan yorumu gibiydi... Ben hiç evlenmedim, evliliğe adım atmayı çocukken hiç istemezdim ama yaş ilerledi ve fikrim değişti... Evlenmeliyim dedim fakat evlenemiyorum şimdi aceleye getirip evlenirsem sizinle aynı duruma düşebilirim diye düşünüyorum ama bir yandan da yaş geçtikçe evlilik de geçecekmiş gibi geliyor. Ama evlendikten sonra mutluluğu yakalayamazsam niçin evlenmedim ben değil de niçin evlendim ben diye kendimi sorgularım. Hani bu mektep değil ki herhangi bir işe gitmek için gidelim... Sana verebileceğim tavsiye sabırlı olmandır. Bu zamanda evliliğin saf hali çok zor değil sadece içgüdülerinden gelecek tavsiyelerle adım atmanı isterim. İnsanların içgüdüleri karşısındaki kişi hakkında ileri geri bazen iyi bazen kötü his yansıtır... Misal ben bir kızla görüşüyordum ileride evleniriz sandım fakat bana 5-10 aydır arkadaş gözüyle bakıyormuş. Ben onun sevgisizliğini içimden hissetmiştim fakat friendzone diye bir tabir var ondan yaşamışız... Res çektim şimdi bir kelime dahi yazmıyorum sırf kendisi sevgiyle dönsün diye... Sevgiden önce içgüdüye önem veririm. Güvenlik açısından görüştüğün kişinin bu bana ne yapabilir, ne getirebilir, çevresine ne kadar zararlıdır gibi bazı temel araştırmalarını çaktırmadan yap ona göre 2. evlilik kararını ver. 1 Kere evlendim bir daha evlenebilir miyim diye sorular sorma... Sen birisiyle 1 kere evlendin diğer evleneceğin kişiyle aranızdaki evlilik yine 1 kere olacak... Profiline bakınca 2. evliliğin sayılır ama kişiler farklı... Güzel çiz boş sayfanı iyi seyirler...
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın çok genç. Güzel ve iyi de bir kadınsın. Kısa bir evlilik yasamissin zaten kendini dul olarak algılama. Sevgili hayatı yaşayanlar bile senden daha çok cinsellik yaşamıştır. İmza attığın için mi dul sayilacaksin:) yaşın genç olduğu için acele etmen de gerekmiyor. E evlilik isteyeceksin bu da çok doğal. Annesin ama aynı zamanda bir kadınsın. Tabi doğru kişiyi bulmak için dikkat et. Yaşın genç bu yüzden acele etme. İnan ki geçmişi unutturacak kişiler çıkacak karşına. Yeter ki sabret, yeter ki evliliğe dek yanlış şeyler yapma
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası biraz akışına bırakmakla, karşına çıkan insanla alakalı diye düşünüyorum. Ayrıldım ve kötü duygular yaşadım. Ben kızıma da kendime de yeterim, evlilik de ne var, bir daha evlenmem dedim. Ama karşıma güzel bir beyfendi çıktı, mutlu olacağıma inandığım bir insan. Onu sevdiysem o da sevdiyse neden olmasın? Bunun dışında böyle birisi yoksa hayatta zorlanip bir yardımcı aramak maksadı ile evlilik düşünmek bana göre olmazdı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
72Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bir kızın var seçeceğin insana çok çok dikkat etmelisin..
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
+1 yılevlenmek istiyorum derken şimdi ilişkin var mı yoksa evlenmek istiyorum bulurum mu?
eğer 1. yse ve onu tanıyorsan (kızının vekalet miydi tam hatırlamıyorum sende olduğunu düşünerek yazıyorum) ona güveniyorsan kızına ve sana iyi davranıyorsa evlenebilirsin tabiki ama 2. siyse olmaz bence00 Yorumla
+1 yılBosanmis bir kadinim diyerek kndini niye etiketliyorsun ya sen guzel bir kadinsin sadece bunu soyle oyle kendini etiketleme. sen degerlisin. Zorlugu morlugu bosver sen evlenmek istiyorsan evlen. Benim esim kanserden vefat etti erkek olarak cok daha zorluk cekiyorum. Cunku kadinlar kendilerine bakmakta zorlanmiyor ama ben zorlaniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece fikrinizi almak istiyorum, ben evlenmeyi düşünmeyen biriyim ve dinimden dolayı birlikte yaşamayı da doğru bulmuyorum. Mesela konuştuğunuz veya tanıştığınız biri size imam nikahi yapmayi size gerektigi yerde destek olmayi teklif etse ayri evlerde yasayarak ne düşünürsunuz? Simdiden cevabiniz için teşekkürler...
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek olarak sadece dini nikahla yaşamayı sen kabul edebilirsin ama ben edemem kadınlar etmemeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşanmış kadınlar toplumda ötekileştirilmiş durumdalar adeta hiçbir şey yapma hiçbir yere gitme hakları yok gözüyle bakılır toplum baskısını kulak ardı edip ne yaşamak istiyorsan onu yaşa evlilikse evlilik gönlünden ne geçerse onu yaşa bu hayat bu ömür sana verildi sen yaşa
08 Yorumla
Soran+1 yılToplum baskısının önüne geçsem aile baskısının önüne geçemiyorum. Hele ki ailemin eğitimsiz olması beni bitiriyor
Cevap sahibi+1 yılaileni de kulak ardı et boşanmak islamda da var yeniden evlilik de var sen yeter ki yeniden evlenecek cesareti ve yeniden sevecek takati bul kendinde
Soran+1 yılBen yeniden sevebilirim ama beni sevmek yerine yatağa atmayı tercih ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılsen sevecek birini bulursun muhakkak beş parmağın beşi de bir değil ya dediğin doğru herkes o gözle bakar ama sen kendini kullandırtmazsın kimseye
Soran+1 yılBen kendimi kullandirtmam ama o yaklaşımları görünce kadın olmaktan midem bulanıyor
Cevap sahibi+1 yılkadınların türkiye’de yaşaması zaten çok zor bi de buna dul damgası eklenince maalesef katlanıyor ne denir ki haklısınız ama keşke haksız olsanız bu kepazeliği yaşatmasalar
Soran+1 yılAllah düşmanıma dahi yaşatmasın
Cevap sahibi+1 yılez cümle evlenecek bir adam adayı varsa yörende kimsenin lafını sözünü dinleme evlenmek istiyorsan evlenicem de ve evlen
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evlilik için acele etme kendi denginden birini bul evlen bende boşandım 2 ay önce yaşım 25 bende evlenmeyi düşünüyorum ama benim boşanmam çok farklı o yüzden evlilikte bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden boşandın?
+1 yılTekrar evlenmek büyük risk kızında var ama çok gençsin bilemedim
Doğru kişi olduğuna inanıyorsan evlen
Ama baskıdan kurtulayım derken doluya tutulma biliyorsun evlilik kolay boşanmak en zorun zoru03 Yorumla
Soran+1 yılBosandigim için çok ince eleyip sık dokuyorum ki tekrar boşanmayayım. Çünkü boşanmak çok zor
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin hepimizin
+1 yılNiye evlenmeyesin ki gayet de evlenip mutlu olabilirsin gerek kendin için gerek mutluluk için gerek evladın istikbali ve mutluluğu için neden olmasın 🌼
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaşım genç ve kafama uyan birini bulamıyorum
- +1 yıl
Ya acele etme elbet denk gelir merak etme hiç üzülme 🌼
Soran+1 yılUmarım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani evlen derim ama işte cocugun var.çok sıkıntılı işler. Bir yandan evlenmezsen sana yazık. evlensen çocuk için iyi bir durum değil. Maddi durumun nasıl
06 Yorumla
Soran+1 yılOrta
- +1 yıl
Bu sana kalmış. Şunu unutma asla yalnizkenki gibi cocugunla ilgilenemezsin
Soran+1 yılAilemle yaşıyorum annem ben ve babam ilgileniyoruz
- +1 yıl
Çocuksuz bir erkek zor. Çocuklu bir erkek olunca birleşmiş milletler gibi oluyor ortalık. Bende babayim. Bazen kendi çocuğuma tahammül edemiyorum. Bir başkası senin çocuğuna hiç tahammül etmez. Birde çocuk psikolojisi ya da insan psikolojisi çok farklı neren eksikse oran acır. Çocuk yaramazik yaptı uslu uslu otursana be diye adam bağırdı varsayalım. Orijinal babası bagirsa sorun yok ama başka adam bağırınca benim babam olsaydı bagirmazdi der ezildigini düşünür. anane ya da babaneye. Versen hep sizin ozleminizi yaşar. Beni hem annem hem bbaam bırakıp gitti der senin açından bakınca da hayatının baharındasin seni sevecek birisine ihtiyaçin var bugün olmasa yarın 50 yaşına gelince gençliği beraber geçirdiğiniz birini istemek seninde hakkın. Töreye adete aykırı ama şahsım adına ben kadın olsam ya da dul çocuklu bir erkeğim varsayalım arkadaşlık edeceğim. Birini bulur onunla takılırım. Ama evlenmem. hep aramız iyi giderse çocuk 15 yıl sonra evlenir nişanlanir o zaman bende evlenirim
- +1 yıl
Benimde çocuklarım var. Benim için birincil öncelik evlat
Soran+1 yılbenim cinsel olarak kocam olmayan bir erkekten bir beklentim yok teşekkür tavsiye için
+1 yılEvlenmek İcin acele etme, önce evlencegın kişiyi iyice tanı, ıyı huylarını kotu huylarını ogren, aynı şekilde erkekte sızı tanısın. Eger huyu huyunaysa ve seni mutlu edeceğini düşünuorsan evlen tabıkı ama sadece evlenmek İcin evlenme. Yağmurdan kacarken doluya tutulma derım
00 YorumlaHatun
Bekarlık
Yalnızlık...
Çekilir dert değil
Kalbinin de ısındığı
Kizina babalık yapacak
Merhametli bir kalbi olan...
Birisini bulup evlenmeye bak...00 Yorumla
+1 yılİyi birin bulursan evlen ama bak benim annemle babamda ayrılıp evlendi evledikleri kişilerin çocuklari vardı küçük 2sinin de yatılı okula gittiler o küçük çocuk sorun oluyor bir şekilde ama kızının yaşi baya küçük belki evleniceğin adam kendi kızı gibi görmeye başlar belli bir süreden sonra
00 Yorumla
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
+1 yılToplumsal baskı yüzünden evlenmeyi düşünüyorsan kendine yazık edersin ama birisini severek evlenirsen çok doğru karar vermiş olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk eşimi severek evlenmiştim doğru bir karar da değildi
- +1 yıl
Şimdi neden evlenmeyi düşünüyorsun
Soran+1 yılSevgiye ihtiyacım olduğu için. Arkamda bir güven hissi olması için. Ve erkeklerin beni yatağa atabilme düşüncesi ile duygularımla oynamasından kurtulmak için
- +1 yıl
Evlenip seveceğini düşünüyorsun sanırım sevdiğin birisi ike evlenmek ayrı birşey
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeçeceğin erkeği çok iyi seçmelisin
Kız çoçuğun var ona çok iyi kol
Kanat olmalısın
İşin gücün var mı00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Yaşınız genç ve kızınız daha küçük sıcak bir yuvada yaşaması daha uygun olur her zaman mutluluk sizinle olsun inşallah 🌸
00 Yorumla
+1 yılEvlen. Hayat akıp geçiyor. Bende ilk evlilikten sonra asla demiştim ama karşıma öyle biri çıktı hayır diyemedim.
00 YorumlaEvlenebilirsin tabiki tekrar. Benim tanıdığımın 2 cocuğu var (hepsinin babası farklı) şimdi 3. kişiyle evlenecek
00 Yorumlasenin yerinde olsam gezer tozarim bolca iliskide olurum 30 uma yetisdimmi basarim nigahi 2ci eş
01 Yorumla
Soran+1 yıl☺️☺️ çık bu kafadan
Çok merak ediyorum ne gibi bir zorluklari oluyor anlatismisiniz. Çok merak ediyorum. Ne yapıyorlar ne diyorlar?
00 Yorumla
+1 yılkendine göre birini bulursan niye bekar kalasın ki bide şuanki yaşantını anlatsan biraz daha ona göre yorum yapsak daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılYaşın baya genç ve çocuğun var düzenli bir aile kurmalısın tek başına zorlanırsın ve seninde mutlu olmaya ihtiyacın var
00 YorumlaBu zamanda evlilikden bişey bekleme üstelik boşanmışsın ve çocuğun var ekonomik gücün varsa yalnız yaşa elin adamının derdiyle ugrasma
00 Yorumla
+1 yılÇocuğuna iyi bir baba olacak birini bulursan saniye durma ama çok çok çok dikkatli ol. Allah gönlüne göre versin
00 YorumlaKızınızın onayını almalısınız yaşı küçük olsa da istemeyebilir ve anlayamaz güzel bir dille onun anlayacağı şekilde konuşmalısınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evlensen iyi olur ama güvenmek çok zor karşı cinse eğer maddi olarak ihtiyacın yoksa ailen manevi olarak destekliyorsa seni evlenme sende olur tabii siz karar sana kalmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesnlıkle helal sut emmiş bırnı bul evlen ıyı sec adam olsun uzmesın seni
00 Yorumla Zor işiniz yoksa geliriniz yoksa . Birde bir kızım var diyorsunuz nasıl geçiriyorsunuz acaba ?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık çok zor , ama bu devirde adam bulmak daha zor.. umarım o kişiyi bulursunuz
00 Yorumla
+1 yıltabiki evlenebilirsin ama doğru kişiyi seçtiğinden emin ol bu konuda destek verebilirim
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun için doğru kişiyle evlenmelisin zaten böyle yalnız nereye kadar gider ki tabi evlenmelisin
00 Yorumla
+1 yılEvlenme çocuğunu büyüt küçük bir kız çocuğun var ve hiç kimseye güvenilmiyor bu zamanda
00 Yorumla
+1 yılEvlen mutlaka. Çok gençsin daha. İnş. mutlu olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayaklarının üstünde dur kızınla birlikte hayatını yaşa napıcaksın evlenip de
00 Yorumla
+1 yılDaha yaşın çok genç. Tabi ki evlenmek senin de hakkın
00 Yorumlaanlayışlı iyi bir insan bulursanız evlenin üzülmeyin rahat olun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen ama kafa uyumu yap yoksa yine boşanmak zorunda kalırsın ilk önce anlaşabileceğin birini bul yakışıklı veya değil önemseme bence
08 Yorumla
Soran+1 yılTip, iş ve karakter
Cevap sahibi+1 yılBu üçüsü olursa şamda kayısı olur ama zor bu zamanda karaktersizler bazen kendini belli etmiyor evlenmeden önce çok iyi evlendikten sonra kötüleşiyor eğer senle ilişki isterse kabul etme evlenelim de o zaman anlarsın sevip sevmediğini.
Soran+1 yılİlişki isterse ben kabul etmem ki evlilik öncesi. Seven erkek bekler evlenene kadar. Diğeri beni kullanmaya çalışmak olur
Cevap sahibi+1 yılİşte zaten sevip sevmediği o zaman ortaya çıkar hatta ne yap biliyor musun işini garantiye almak için onun bilmeyeceği güzel bir kız arkadaşından onun hesabına takip et ve yazmaya başla ama 1 haftalık bir süreç olsun bu en başta arkadaş olarak başla yavaş yavaş sevgili gibi olmaya çalış bakalım seni aldatacak mı aldatmayacak mı bazıları gizlide yapabiliyor yüzüne gülüp arkandan iş çevirmesin diye bunu yapmanı öneririm.
Soran+1 yılEğer ki kocam olmasını istediğim birisi çıkarsa bunu denicem
Cevap sahibi+1 yılSenin iyiliğin için söyledim abla bu zamanda düzgün İnsan bulmak zor yani işini garantiye alman için
Soran+1 yılDenicem denicem ☺️ klasik kızların taktiği
- +1 yıl
Neden boşandınız
+1 yılneden boşandın ve seni mutsuz eden neydi evlilikte bunları bence hesaplamalısın güzelde olsa yinede insan özgürlük tadını alınca bırakmak sitemiyor e mali sıkıntıların vardır o zaman ayrı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik niye düşünüyorsun? toplum baskısından dolayı mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve birinin sevgisine ihtiyacım olduğunu anladım
Cevap sahibi+1 yılbunun için illa ki evlenmene gerek yok. mahalle baskısı için istiyorsan bilemem. ama ilk evlilik gibi kolay olmaz.
Soran+1 yılBunun için evlenmeme gerek var. Çünkü sevgiye ihtiyacım olduğunu anlayan her erkek duygularımla oynamaya çalışıyor ki beni yatağa atabilsin
Cevap sahibi+1 yılanladım sadece cinselliğe dayalı sevgi değil demek istediğin. umarım bulursun.
Soran+1 yılUmarım
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşanmış bir birey sadece bizim. ülkemizde'mi zorluk çekiyor.
Evlenmeyi kafana koymuşsun evlen tabi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir talibin varsa gönlün eski kocanda değilse evlen
00 YorumlaMutlaka evlenmelisin. Senin ve çocuğunun ilerideki hayatı iççin bence daha iyi olacaktır evlenmem.
Boşanan tanıdıklarım uzun süre evlenmediler sonra iş işten geçti ve pişmanlar.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet normal bir şey evlilik hakkın seninde ihtiyaçların var annemden biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevir artık kötü kendini kızına ada sadece ve evlenme bu devirde kimse başkasının kızına babalık yapmaz kötü gözle bakar
00 YorumlaEvlenmelisin hayatını tek başına nereye kadar sürdüreceksin
00 Yorumla
+1 yılBence takılma boşanmış olmaya. Daha yaşın genç, istediğin gibi bir hayat kurma fırsatın var. Eğer evlenince daha mutlu olacağını düşünüyorsan evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılneden evlenmeliyim neden böyle evlenmemeliyim listesi yap önce sonra karşılaştıralım
00 Yorumla
+1 yıltoplumsal baskılara bakma. kendin için emn iyi olanı kendin sececeksin
00 Yorumla
+1 yılİyi birine bulursan evlen tabi
Hangi sehirdesin isin var mı ?00 YorumlaElbette evlen. Ama doğru kişi mi degil mi iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılne için evlenmek istiyorsun maddiyat mı yoksa cinsel arzuların için mi
00 YorumlaSenin için en önemli şey nedir evlilikte benim için güven arkama bakmadan evden kafam rahat çıkmak
00 Yorumlayani hayat zor gönlüne göre birini bulabilicek misin peki
00 Yorumla
+1 yılinşallah iyi biri denk gelir de sorun yaşamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Hayır evlenme dahs erkek bence
10 YorumlaKarşına hakikatli bir adam çıktığında evlen tabi
10 YorumlaRizeye gelmeyi düşünürmüsün?
00 Yorumlaçocuklu boşanmak zor durum.
00 Yorumla
+1 yılKarşına iyi biri çıkarsa neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeverekmi evlenmek istiyorsun mantıkmi
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih