Eşiniz arkadaşları ile en fazla kaça kadar dışarıda kalabilir? Gece 4-5 te eve gelebilir mi?

İstediği kadar gezsin. Gece evde de tek korkmam öyle. Dışarı çıkma muhabbeti de yapmam zaten tüm gün çalışıyorsa bir de gece de istediği gibi gezebilir. Sadece karışık değil tek erkek olsun ortamı. Karışıma beraber gireriz🙊
Karışıma beraber demek : ))
Karışığa*
Gezebılır saate takılmam guvenıyorsam
Cevap
6Cevap
Evli bir adamın geç saate kadar dışarı da ne işi var? 11 oldumuydu evde olmalı. Sevgili fark etmez istediği kadar gezebilir.
Halı saha maçı varsa 😂
Evlenen adam yandı desene :)
Sadece adamın değil kadın da öyle :)
Kışın akşam 4 kadar yazın akşam 7 ye kadar gezebilir öğleden sonra ama sabahtan 7 ye kadar degil
😂😂😂😂😂
Öyledir beyefendi 😂😂😂
Aha sonnec feminist çıktı kavga edin hadi 😂
Ben bisey demedim ki olabilir tabiki beyefendi herkesin kendine göre kuralları var
Kendisi benim sahiplendiğim bir hayvan olmadığı için istediği süre istediği kişilerle istediği yerde eğlenebilir
Yasak veyahut bir kural koymam koytudurmam sonucda çocuk eğitmiyoruz herkes ne zaman evde olmasını kendi karar verebilir
Ben gece tek korkarım bu yüzden en fazla 10'a kadar dışarıda olabilir.
Sürekli yaparak özletmesin ama ara sıra gidiyorsa dilediği kadar kalabilir. İsterse gece gelir isterse sabaha kadar gezer sabah gelir.
Hayatımdaki kişi istedigi kadar gezebilir sınırlandırmak dogru değil iyi geceler.
Sana iyi geceler baba değil sonuçta
...
evli ve nişanlı ise. gece 4-5 gibi evde olursa. direk boşanırım.
ama en geç 11.
Kırsın dizini otursun evinde kocasının yanında dursun arada bir kaç saat gezsin arkadaşıyla o kadar.
Köpeğim hakkında mı konuşuyoruz
Yok artık 😂
Hiç çıkmasın dışarı evde oturalım 😄
Heh işte bu ya. Anlamıyor ama 🤦🏻
Kız moderatör müşsün soruyu beğen de vitrine girsin güzel soru bence 😂
İstediği kadar gezebilir. Benim güvenmem önemli. Eğer güvenmiyosam zaten o ilişkiyi sürdürmem
Haber verdiği sürece farketmez
İstediği saate kadar gezebilir güven meselesi
İstediği gibi istediği saate kadar gezer
Evliyim ve çok rahatım bu konuda
İstediği kadar
10-11 en geç
Kendi bilir
Max 01:00
İstediği gibi gezsin
gezemiyorum hiç :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?