Sevmediği biri olunca uzun süre küs kalabiliyor insan. Ama sevdiğiniz biri olursa, bir de en yakın arkadaşınız olursa; ne kadar süre küs kalabilirsiniz?
Yakın arkadaşlarınızla en fazla ne kadar süre "küs" kalabilirsiniz?
Of bilmiyorum ama benım yakın arkadasımda dün bana yolun açık olsun dediiiğğ ya arkadaşlar lütfen tfen bana yardımedin nası düzeltebilirim arayı olay su onun numarasını bı baskasına verdım amabı an unuttum vermıs oldum halbuki arkadasım kimseye verme demişti sonra bana kalbim ısınmıyo güvenimi sarstın tek bu değil baska seylerde var dedi amaoseylerı soylemeden bu kadar kolay bı sekılde direk yolun acık olsun dedı ya bu kadar basit olamaz o boyle bısı yapsaydıben affederdim ya kac yıllık arkadasım
ben küsüp barışmayı sevmiyom merhabe merhaba kalır eski sadece samiyiyetim gider. ama ben hatalıysam direk özür dilerim affettiririm kendimi bir şekilde. ama hata yapmamaya dikkat ediyorum özellikle çok sırdaşım arkadaşlarıma. en yakın arkadaşım benim sırlarımı ortaya döktü ben sırf söz verdiğim için sırlarını ortaya dökemedim
Küsmeyi sevmem. Ama silemem de. Sadece kafamız uymayan biriyse konuşmam ilgilenmem aramız soğur zaten. Ama yakın arkadaşımla kötü bir şey yaşadıysak ki çok nadir yazmam yani o yazarsa küs gibi de davranmam
Ya nedense hiç küs kalamıyorum ya. Küsen taraf benim gene gidip özürü ben dileyip barışıyorum. Küs kalınca ne bilim kafam sürekli onda oluyor. Bir tuhaflık var bende anlayamadım gitti valla...
En yakın arkadaşımla 1.5 yıl küs kaldım okadar kızmama rağmen geldi helallik istedi barıştık 🙄Nefret ediyorum içimdeki merhametten, yeterli tribi atamıyormuşum gibi hissediyorum
Küsünce barışmak için can atacak kadar yakın arkadaşım hiç olmadı. Ben birine küsünce kafamda olayı tartarım hata bendeyse bir şekilde yanaşırım ama bende değilse...
Tartışmaya giriş Gelişme Sonuca bağlama ya da bağlayamama 30 saniyelik sessizlik Yeni konuya giriş :D ( Dün iyi ezdim sizi) gibi laf sokucu bir giriş cümlesiyle tabi :P
En İyi Cevaplar