Evet bu erkek ben oluyorum hicbir zaman yaşayamadım bu duyguları keske yasayabilseydim gerçekten akil alir gibi değil inanilmaz bakimliyim hergun banyo yaparım hegun saçıma yarim saat fon çekerim 100 liralık t şirtler giyerim kaliteli kiygfatler giyerim herzaman kizlara saygılı davrandım ama hiç olmadı vallahi billahi olmadı uğraşıyorum bunun değişmesi için tam 2 yıldır ama hicbirseu değişmedi.
Keske sadece sevgili olmamakla kalsaydı benden hoşlanan kiz da olmadı yani bir kiz da bana şimdiye dek samimi davranmadı anlam veremiyorum gerçekten sevgi denen şeyi yaşayamadım ben genç bir insanim neden yaşayamıyorum benim hakkim yok mu bunlara hep böyle mi yaşayacağım yetmedi mi bu kadar yalnızlık bana tam 7 yıldır yalnızım...
Bir kiz be bir kiz çıksın bana samimi davranan benden hoşlandığını belli eden vallahi billahi yeter ya o bile yeter ama o bile olmadı ben böyle bir hayatı hak edecek ne yapmış olabilirim...
Keske sadece sevgili olmamakla kalsaydı benden hoşlanan kiz da olmadı yani bir kiz da bana şimdiye dek samimi davranmadı anlam veremiyorum gerçekten sevgi denen şeyi yaşayamadım ben genç bir insanim neden yaşayamıyorum benim hakkim yok mu bunlara hep böyle mi yaşayacağım yetmedi mi bu kadar yalnızlık bana tam 7 yıldır yalnızım...
Bir kiz be bir kiz çıksın bana samimi davranan benden hoşlandığını belli eden vallahi billahi yeter ya o bile yeter ama o bile olmadı ben böyle bir hayatı hak edecek ne yapmış olabilirim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yanlışların var. Birincisi kız seninle konuşmaya başladıysa kendi isteğiyle tip konusunda geçmişsindir. İkincisi kızlara fazla saygılı ve kibar olmayacaksın. Hanzo gibi de olmayacaksın. Baba gibi davranacaksın kıza.
Valla hiç komustugun olmadı kanka
Hmm. Tarz tip uyumun nasıl?
Valla tipim on uzeri 7 falan çok iyi giyinirim balimliykm ama boyum 1,72 belki ondan
Kime göre 7 neye göre 7. Ayrıca tipine göre tarzın yoksa pek bir şey bekleme.
Valla kizlad hep güzel giyinmesini bugün güzel giyiniyorsun falan der hep bana en az 6 7 kiz dedi
Bu kızlarla ilişkin ne?
Arkadaslar sevgilim olmazlar
Demek ki tarzını beğenmiyorlar ki sevgili olmuyorlar. Kızlar için 3 tip konuşulan erkek vardır. Arkadaş, Aşk, Saygı. Arkadaş ve Aşk sınıfına davranışları başta çok karıştırılır. Çünkü kızlar bu 2 sınıfa başta aynı davranabilir bazen.
Valla cidden çok güzel giyinirim herkes over hatta nerden aldın bunu falan der yani ayrıca o kizlar tamamıyla arkadaş gözüyle bakıyor bence boydan dolayı tek sebebi 1,72 olmam bence
Nereden aldını kızlar başka kime sorar?
Ne anlamadım
Bahsettiğin kızlar seni kız kankileri gibi görmüş anlayacağın.
Oyle zaten kizlarin yuzfe 96 si hep öyle gordu
Çirkin misin eğer çirkinsen bakmaz çünkü çoğu aşufte
Cirkin değilim boyum kisa
Kaç cm
(Boyun)
1,72
Kızlara çok kibar davranma böyle kıvamında davran ve bence en iyisi bu isteği yok etme yolları ara
Buraya soracağın soru bu aşk isteğini nasıl yok ederim olmakı inan bana böylesi çok daha sıhhatli olur
Ya yıllardan beri yalnızım anlamiyor musun aklımı yitricegim yalnızlıktan Ya kolay mi zannediyorsun gerçekten psikolojim darmadağın oldu arkadaş kendimi değersiz hissediyorum kısayım diye hiçbir kız benden hoslanmadi
Senin için bu kadar mühim yani bu konu üzüldüm adına al umuyorum ki yakın zamanda biri senden hoşlanır
Nasil mühim olmasın hayvan miyim ben kalbim var benimde benim de duygularım var beni de seven olsun istiyorum sen var ya kesin hep sevgilisi olan millete sevgili yapmayın diyen tayfadansin
Vallahi 20 yaşıma kadar çok sevgilim oldu evet ama hepsiyle ayrıldım kısa süre sonra 5 yıl önce bipolar bozukluk tanısı konulduğu için kimseyle sevgili olmak istemiyorum beni tanıyanda kaçıp gidiyor zaten o yüzden böyle dedim belli ki üzgünsün ama bu üzüntüyü ve isteği unutamaya çalışmak en doğrusu herneyse sen bilirsin hadi selametle 👋
Bu yazdığıni okuyunca canım daha da çok sıkıldı 20 yaşına kadar çok sevgilin olmuş benim elde var sıfır hayat adaletsiz işte ben bir kıza razıydım o da olmadı yakında artık bende bipolar olurum yalnızlıktan dolayı...
evlenicen kadına temiz gidicen işte daha ne
Ya saftiriklik bu git Allah aşkına
Öyle bir ekrke varmıdır
Ben varım işte birtek ben
Yahu illaki herkes opuscekmi
Znzznsmsmm
Komik olan ne