Evet bu erkek benim maalesef , şimdilerde milletin benim yaşıma kadar 50 sevgilisi oluyor,12 13 yasinda başlıyor millet bana daha ne sarılan oldu ne beni open ne seven lanet olsun böyle hayata vallahi lanet olsun ya ne diyeyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ya niye kötü yanından bakıysn bu senin piç erkek olmdğını gösterir
Zaten pic olmadığım için böyle oldu hep asla beni isteyen kiz olmadi cirkin de değilim ustelik...
knk bizede karakterli denk gelmiyo
Dilinize pelesenk olmuş bu laf, efendi erkekleri adamdan saymiyorsunuz nerde karaktersiz var onlara aşık oluyorsunuz
14 yşmda evet karaktersizlerden hşlnydm ama şimdi tipte olmasa umrumda değil
hatta çirkin olmasını istyrm
Iste benim de bundan sevgilim olmadı işte, lise de bütün kızlar karaktersiz seviyor o yüzden lise de hic olmadı, karaktersiz sevip sonra ağlıyorsunuz o lisede bakmadığıniz efendi erkekler de serefszi oluyor ilerde ve birdaha asla karsiniza cikmiyor efendi erkek
kendimden 17 yaş büyük birisiyle çıkmştm gayet efendi birisiydi yakışklmydı değildi kızlr büyüynce anlıyo bişeylern farkına vryo
Bende neden olmadı o zaman kisa olduğum için mi acaba boyum 1.72 olduğu için mi acaba
ben 168 boyndydm ilk sevgilim 163 tü benden kısa olmasına rağmen çıktım alakası yok şunu sana söylym bizim toplumumuzda kızlar hem zengin hemde yakışıklı erkeklerle çıkmk istyo
senle alakası yok boyun iyi kızlar zaten zübbelerden hşlnr senin gibilerinin şansı yok
kendi adıma konuşmuyrm bu arada
Evet doğrudur aslında ben fakir değilim ki aylık maasimiz 14 bin lira falan anne baba toplam
benide yanınıza alın
Neden para yani zengin olunca ne oluyor hani sana efendi erkek denk gelmiyordu simdi de zengin istiyorum diyorsun, demekki senin niyetin efendi erkek değil
şaka yapmıştım ciddiye neden aldın anlmdm hem ayrıca gözüm parada olsaydı bu kişi sen olmazdım benim önceki sevgilim araba parçalrı üreten zengin iş adamıydı ama istmdm
sen benim kimleri reddettiğimi bilmiysn
Tek bildiğim beni kimsenin istememesi
öyle söyleme ya her malın bi alıcısı vardır korkma allahta karşına iyi bir kız çıkartr
En iyisi boşver, geçmiş pişmanlıkların olmasından iyidir
En azından yaşamış olurdum iyisiyle kötüsüyle birsey yaşamış olurdum, tecrube kazanırdım ayrıca geçmişe baktığımda vay be bunu yaşamışım derdim, burds evde boş boş oturmaktansa
İnan ben yaşayabileceğim her şeyi yaşadım ama çoğuna gereksizdi diyorum, tabiki güzel hatırladıklarımda var ama olmasada olurmuş
Kardesim yasamadan bilemezsin, bilemezsin iste benim durumumda olsaydin sende aynısını keske bende gereksiz diyebilseydim anlayamazsın gençliğim cop oldu
O zaman hemen harekete geç daha fazla düşünüp üzülerek zaman geçirme mesela yeni arkadaşlıklar kur yeni ortamlara girmeye çalış kendin hakkında bişeyleri değiştir dış görünüş saç kıyafet vs. vs. yenilik iyidir😜
Istedigim kadar değişeyim geçmişten kurtulamam , kurtulamıyorum hayata gec baslamak cok kotu istediğin yap aklında çıkmıyor iste ne yapsan boş...
Ayrics sevgili yapmak da zor kizlar 1.90 kasli yakiskkli istiyor
Eğer seni severse 1.90 olmana gerek yok emin ol yeterki sevsin, bence gecmisi bi kenara bırakıp önüne bak özgüven sahibi ol o zaman herkes herkesi sever
Dis görünüşünü begebmedigin birine aşık olmazsın ki yani, kizlar da tipini beğendikleri erkeklere aşık oluyor
Niye ki mesela benim dıs görünüsü cok fazla iyi olmayan ama deli gibi sevdiğim sevgililerim oldu
Ya abi neden yani anlamıyorum benim neden olmadı o zaman ben tipsiz de değilim yani neden kisa olduğum için mi boyum 1.72
Boyun iyi ya cok kısa değil sen cok fazla kaygılısın sadece biraz rahat ol
Neden beni seven kiz olmadı o zaman?
Ortaokul, lise , dershane, gitar kursu...
Cinsel ihtiyaçlarını nasıl giderdin
Gidermedim, hic cinsel ilişkiye girmedim şimdiye den
Ooo o daha vahim
Neden ki
Bi erkek için zor olsa gerek
Tamam da ne yapayım sevgilim olmadı diyorum nasil yapmış olabilirim, istemiyor kizlar beni idtemeyecekler de
Bir abiyle konuştum 28 yaşındaymış cok aktif sosyal bir insanmış 3 4 kulübe gitmiş universite de , hirsuru arkadasi varmış ama hic sevgilisi olmamis , valla umudum gitmeye başladı lan
Öyle düşünme ya
Tamam da adam öyle dedi kizlar çok seciciymis biku yedik
Cevap verrrr
Öyle bişey yok ya ne alaka
Manitacilik isleri bu kadar da lanet olsun diyecek bir şey değil hayata sövmek yerine birileriyle tanış
Ortoakul lise dershane kurs hic olmadı yani imkansız gibi kizlar çok seçici artik, mukemmel erkek olman gerek yoksa işin zor
Ohooo sen daha kafanda kendini reddediyorsun kendini geliştirecek bir şey yap o zaman yattığın yerden kız gelsin de senin sevgilin mi olsun istiyorsun
Ya Allah aşkına 10 kizdan 5 inin sevgikisi var zaten,3 ü de başka erkeğe aşık, 2 si de sevgili istemiyorum diyor ne diyeyim yani çok zor,1.90 yakisikli olmaliyim ama değilim o yüzden zor
Allah kurtarsın seni bu kafada gidersen çok çok zor
Söylediğim yanlış mı ki?
Yanlış tabi sen kendine değer vermiyorsun ki kız neden versin
Onceden verirdim kendimi severdim, ama artık böyle oldu cunku farkettim ki ortsokul lise dershane gitar kursu hirtsne benden hoşlanan kiz olmadı, demekki ben yeterli değilmişim yeterince tipim iyi değilmiş ne diyeyim yani
Slk misin akdgskdhhdbdn
Neden salak gerceklerden bahsettim neden salak dedin
ben 23 yaşındayım sevgilim hiç olmadı
Al benden de o kadar
Sen kızsın sana cikma teklifi eden olmuştur, bana olmadı
Bana gelenler hep evlenme teklifi ile geldiler ya hemen de evlenilmez ki
Arkadadim bana hic gelmedi ne sevgiki ne evlebme teklifi , ayni değiliz tamam mi
Anladım arkadaşım
Normal bir olay