Artık, kimseyi ciddi almicam, bunun için ne yapmam lazım çok hassas biriyim en ufak şeyde kırılıyorum dayanacak güçüm kalmadı Ne yapmalıyım gerçekten hiç bir fikrim yok kimseye bu kadarabuk bağlanmamalıyım bana fikir verebilir mşsisn modum çol düştü depresyona girdim? Bu kötü huyumdan nasıl vazcegebilrim hekrse de çok çabuk bağlanıyorum inanıyorum güveniyorum en büyük hatam bu?
Çok yoruldum, ne zaman biriyle ciddi düşünsem hep hayal krıılıkılığına uğradım, dayanacak gücüm kalmadı?
Merhaba✨ Depresyona girdim demişsin, depresyon öncelikle bir hastalık değil bir duygu durum değişimidir depresyon için YouTube'da İzzet Güllü'nün depresyon videoları serisini izlemeni öneririm. insanlara çok çabuk bağlanıyorum kırılıyorum da demişsin bunu şöyle izah edeyim eğer insanlara sanalda yani burası gibi platformlar veya Instagram Facebook vb yerlerde tanışıp çok çabuk güvenip arkadaşlık veya bir ilişki umuyorsan , çok bir şey beklememeni öneririm. Burası sanal bir platform ve herkesi niyetini tam olarak anlayamayabiliyoruz mesela sanaldan ilişki yapıyorlar bir taraf çok seviyor diğer taraf her gün reelde onu başkalarıyla aldatıyor ve mesaj atıyor yalandan seni çok seviyorum diye. Bütün sanal ilişkiler arkadaşlıklar için bunu diyemem tabi ama karakter meselesi işte bu tip şeyler mümkün.. eğer reelden çok çabuk güveniyorsan bundan sonra sana şunu öneririm hayal kırıklığına uğramaman için insanları analiz etmeyi öğreneceksin, gözlemlemeyi iyi bileceksin bunun için de birkaç kitap öneririm sana Tongue Fu Sözlü dövüş sanatı ve Sherlock Holmes un da kitaplarını okumalısın çünkü insanlara analiz etmeyi öğretiyor. Analiz eden gözlem yapan insan daha az hata yapar mesela sürekli dedikodu yapan birisiyle arkadaş olup kazıklanmak gibi? E sen bunu gözlemleyecektin bu huyunu farkedip onunla sevgili olmayacaktın mesela Veya bir anda bağıran el kaldıran sevgili daha önce mutlaka bir davranışıyla kendini ele vermiştir örneğin bir restorantta garsona kötü davransıysa sevgilisine de bağırma olasılığı yüksektir değil mi gözlemden kastım bu. Her şeye çok çabuk kırılabilirsin demek ki seni gerçekten çok kıracak şeyler yaşanıyor bunun için de izzet güllü'nün videolarını öneriyorum tekrardan dedim ama psikolojik şeyler için İzzet güllü'yü insanlarla ilişkiler için tongue fu kitabını öneririm. Ve unutma hiçbir şey senden daha değerli değil, kendi değerini lütfen unutma bundan sonra ilişkilerinde mesela hemen örneğin sevgili olmadan önce daha çok onu gözlemleyerek hareket et kendine ait prensiplerin sınırların olsun bu sınırları aşıyorsa veya bu prensiplere uygun değilse bu kişiyle sevgili olma , net ol mesela. Ve yaptığın hatalardan pişmanlık duyma veya kalbinin kırılıyor olmasından çünkü bütün bunların hepsi bize bir şeyler öğretiyor... Umarım her şey gönlünce olur, ciddi düşündüğün mutlu olduğun bir ilişkin olur :)
saçma gelecek ama bu yaşlarda depresyona girmen normal yani yoğun depresyondan bahsediyorum. insanları tanıdıkça neyin iyi neyin kötü olduğunu anlayacaksın karşındakini değil de önceliğin kendin olduğunda seveceğin sevileceğin insanlar da olacaktır etrafında, özgüvenini geliştirmelisin. özgüven eksikliğin neyden dolayı kaynaklandığını bul ve onlar üzerinde yoğunlaş. daha çok gençsin toparlanman lazım önünde koca yıllar var yaşanacak şeyler var
Ay kıyamam. İnsanlardan bir hayır bekleme ve kimseye tamamen güvenme böyle yüz üstü bırakıp giderler ama sonrasında da toparlanmasını bil çünkü kendine böyle eziyet etmene gerek yok. Bırak gitsinler üzülmenin aksine böyle insanlardan kurtulduğun için mutlu olmalısın.
Sen çabuk bağlanıyorsun sonra kopmak istemiyorsun kopunca da kalbin kırılıyor. İlişkilerinde karşı tarafın ciddi olup olmayacağından emin olmalısın bu yüzden.
25 yasindan sonra hayatin gerceklerini ve insanlari tanimis olucaksin diyeceksinsin ki kendine ben kendimi bosuna yipratip degersizlestirdim. Bundan sonra gec aynanin karsisina ben gucluyum mutluyum kendi kendime yeterim de. Birak onlar kossun pesinden aglasin kudursun
Kardeşim tipin gayet iyi. Sadece biraz sporla beraber kilo alıp kas kütleni artırman lazım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bendede böyle oldu 2 ay sonra 1. Yılımız olcaktı eğer ayrılmasaydık her şeyi planlamıştık ailelerimizle tanıştıracaktık hatta sonra beni 2 kızla aldatmış ve sonra diğer kız için benle konuşmayı bıraktı çok canım yanıyor kalbimde bi acı hissediyorum
Ben saldım misal insanlar umurumda değil, herkesten nefret ettiğimi söylüyorum bu kez onlar beni salmıyorlar ya hayatta tek varlığım, varlıklarım abilerim onlar hariç bir insana yönelmedim sende öyle yap sana iyi gelen insanları bir seç diğerlerini sal kaybetmekten korkma
Başka iyi geliyor tanışıyorum briirnle sonra benimle ciddi olmadığı söylüyor, falan oysa bana okadar iyi geliyordu, fazla ciddi alamam lazım ve bunu nasıl yapacağım bilmiyorum :(
Moruk bak şimdi sen onun arkasından adam akıllı yas tutmuşun böyle yaparsan sadece sen kaybedersin yakışıklı adamsın ileride eminim sana göre birini bulursun zamana yaymanda önemli
Yani akışına bırak. Ne kadar mücadele edersen olmayınca o kadar üzülüyor insan. Gerçekten doğru kimseyi bulursan mücadele et fakat herkese öyle davranıp üzme kendini