Keşke benim de tek derdim akşam kocama hangi fincanda kahve vereceğimi düşünmek olsa.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılİyi geceler, yeni gelinlerin mutlu olduklarını düşünmüyorum. Mutlu olduklarına kendilerini inandirmaya çalışıyorlar. Bunu gösteriyorlar çünkü baskalarida onlara samimi olmasada mutluluk dileyip güzel sözler söyleyecekler. Bu sayede kendi kurdukları yalana kendilerini inandiracaklar.
Neden mutlu olmadıkları halde mutlu gibi davraniyorlar peki. Çünkü zafer kazandilar. Kadin ilk günden beri askindan degil hirsindan o erkekle birlikteydi. Amaci evlilikti. Evlilik zafer demekti çünkü neden çünkü erkekler evlenmez, evlilige sicak gözle bakmaz, çapkın olur. Bir erkegi nikah masasina oturtan kadin başarılıdır. Diger kadinlarin yapamadigini yapmıştır. E insan basari kazaninca mutlu olur degil mi. O kadinlar mutlu olmadiklarini bildikleri halde zaferin mutlulugunu yasamak zorunda hissederler. Bu yüzdendir yani o hareketleri.
Genellem yaptim. Böyle degilseniz kimse direkt üzerine alınmasın.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sanki mutsuz olmaları normal olurdu da, mutlu olmaları anormal olmuş gibi cevaplamış çoğu kişi. Adı üstünde yeni evliler. Yeni bir düzen kuruyorlar, sevdikleri insanlarla hayatlarını birleştiriyorlar. Bu onları mutlu etmeli tabi, neden mutsuz etsin?
34 Yorumla- +1 yıl
Sen soruyu anlamamışsın. Böyle ekstra gereksiz abartıları var. Mesela bir insan tepsiyi neden disco topuna çevirir ki ya? Hayır alt tarafı bir kahve içeceksin
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaaaa kuzumum inan sende hiç beklemediğin bi anda bulacaksın 🥰🥰🥰KDKDKGKSKGKSKKGKWKFKEKGKSKFMS
47 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah bu en sevdiğim replikleri.
- +1 yıl
Öf bak şu an kulağıma altın şıngırtı sesi geldi tövbe yarabbim
- +1 yıl
Aynen o gelinlikli fotoların 2 yıl aralıksız wp profilinde kalması çok önemli shsjsjjs yoksa kimse inanmaz mutlu olduklarına
+1 yılKıskanmayın
110 Yorumla- +1 yıl
Bir yeni gelin atasözü der ki; kıskananlar haklılar ahsjajjs
- +1 yıl
Onu da Bretty yazı fontuyla yazmışlardir🤦♂️
- +1 yıl
Baktım geldim italik yazmış
- +1 yıl
80 lerin gelin atasıdır o zaman
- +1 yıl
Yok bu 2021 model vizyonsuz
- +1 yıl
Xp de yazmıştır
- +1 yıl
Tarih bile atmış ya ahahahah
- +1 yıl
Off off nasip olur mu be
- +1 yıl
Allahım sen bana nasip etme. Ben kendi nasibimden gönüllü olarak vazgeçiyorum. Benim nasibimi de şu arkadaşa ver.
- +1 yıl
Sjfjfgfsgdf
Bu yaştan sonra
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
32Cevap
+1 yılAdı üzerinde yeni dur bakalım turşu kurulunca nasıl olacak görürsün 😂 o fincanlar kafa kafaya bu seferde. Zaten sonu öyle olur ya hep jsjdhf
30 Yorumla
+1 yılBskshsksn kocişim eve gelirken çikolata almış. Suprisssseeeee. Heves ayları işte..
41 Yorumla- +1 yıl
Süprayzzzz çikolata storysi atarım sonra da.
+1 yılKınadan galiba🤣 içine nasıl bir kimyasal katıyorlarsa artık.
Koca koca diye kendini yırtan kadınlardan ne beklenir ki? Evlilik onlar için kariyer hedefi ve evlenince otomatik olarak CEO havasına giriyorlar40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten şu sorunun cevabını bulduğumuzda bir şeyler değişecek inanıyorum slfkdkf
31 Yorumla- +1 yıl
Yeminle ben de aydınlanacağım ama yok bulamıyorum
+1 yılDaha bir mutludurlar herhalde, bu ekonomide düşünmek zorunda değiller artık😅😂Şaka bir yana da öyle mitmiş yav? 🤔
13 Yorumla- +1 yıl
Pardon, Münzevielf diye fazladan bir hesabın yoktur dimi? 😬
- +1 yıl
Yok tek hesabım var
- +1 yıl
hıııı timim😇
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılGit onlara sor, evlenmenin neresi güzel aw ağlamaları gereken yerde mutlu oluyorlar
22 Yorumla- +1 yıl
Birde üstüne biz bekar kadınların onları kıskandığımızı düşünüyorlar buna yıkılıyorum
- +1 yıl
Allah akıl versin🤦♀️ cicim ayları bittikten sonra görürler
Bal ayı. Tek dertleri inan kocalarına kahve yapmak değil
214 Yorumla- +1 yıl
Altınlarını takıp güne gitmek gibi dertleri de var.
- +1 yıl
Kör oldum bunların kahveli paylaşımlarını görmekten engelle engelle bitmiyorlar
- +1 yıl
Bak bunların kahve keyfi şöyle; en ışıltılısından bir fincana koyuyorlar kahveyi. Sonra yanında su ve çikolata disco topu gibi. Kağıda da ücreti yazıyorlar kocalarından para alıyorlar ahahaja ya valla oksijen israfı bunlar
- +1 yıl
Valla çok ciddiyim üstelik 5-6 kez gördüm bunu akım yapmışlar sözde ahajaha 1-2 tanesi de ücrete gönlünden ne koparsa kocişim yazmış ahahaba
- +1 yıl
Kocalarına taktıkları yeni isim
- +1 yıl
Yok yaşlanmadın. Sadece vizyonsuz değilsin o kadar.
- +1 yıl
Allahım sen nasip etme
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evlilik kolay değil eşler yeterince sorumluluk alırsa ve anlayışlı olursa uzun yıllar mutlu kalabilirler ben mutlu görünen ama mutlu olmayan evliler biliyorum inşallah evlenenler mutlu olur gerçekten yuva kurmak zor mutlu olsunlar
10 Yorumla
+1 yılKocasını seviyor aynı zamanda koca zengin sabahtan akşama kadar evde rahat huzurlu eşi ile aynı zamanda güzel bir cinsel hayatı var canımı cicimli evlilik. Bu yüzden yeni evlenen kadınlar kızlar çok mutlu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir kadın bulsam evlenirim öyle mi düşünüyorsun evliliği 😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Kendi cenaze namazını kılanı da ilk kez gördüm.
- +1 yıl
dikkatini çekerim öyle biri kadın bulsam dedim :D teknik olarak imkansız bir şeyden bahsediyorum yani
- +1 yıl
Yav sen başını mı yakacaksın iyi misin uzak dur öylelerinden düşman başına bile değil çok vizyonsuzlar öyle böyle değil sosyal medyada görürsün
- +1 yıl
hahahah tamam sakin ol şampiyon evlenmeyeceğim daha o duruma gelmedim bekarlık sultanlıktır kıvamındayım hala :D
+1 yılBen yine bocalardım diye düşünüyorum ilk evlendiğim zamanlar bekarlık ile evlilik bir değil çünkü bence. 🙂
40 Yorumla
+1 yılBilmem yeni gelinlere soralım 😃 Muhtemelen afrodizyak etkisi altında oldukları içindir.. Keyifli geceler..
30 Yorumla
+1 yılHayatın gerçeklerini görmemiştir henüz ondan o gülücükler. Eğer olacakları görseydi oturup haline ağlardı.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEllerinin altında istedikleri ile boynuzlayabildikleri bir sponsorları var ismi de Kocişbank. Onlar mutlu olmasın da kim olsun?
21 Yorumla- +1 yıl
Kocişbank ne ya ahahahahah
+1 yılBunlar hep show kokan hareketler bee jsjshhshs
Iki gün sonra 19. Aile mah. kocişlerini parcalayacak gibi bakıyorlar hanimefendiler. Hiç gerek yok böyle şeylere10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öyle değil tam tersine, ama sosyal medyada paylaştıkları sadece yapmacık güzellik emin ol
30 YorumlaYeni bir hayat balım cicim ayları full gezme tozma altınlar daha ne olsun 😅
30 Yorumla😅 Ahahah onlara sormak lazım cicim ayları bittikten sonra görmek lazım birde
30 YorumlaEvliliği mutlu son sanmanızıda anlamıyorum evlenmedende mutlu olunmuyormu yani hı ne bu
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Maşallah diyelim önce ama daha yeni oldukları için fark etmezler biraz zaman geçsin anlayacaklar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında bence aşırı mutlu değiler sadece aşırı mutlu gibi davranıyorlar. Bir suru kuzenim evlendi ard arda. Hepsi ayni şeyleri yaşadı. Bence zamanla rol yapmaktan bıkıyorlar. Çok da haklilar valla kuzenlerimin hepsi anne oldu ev, cocuk, koca ve kayinvalide filan zor valla.
20 YorumlaCicim ayları öyledir 1 sene sonra havaları sönüyor 😀
20 YorumlaTek dertleri gösteriş bir 10 yıl sonra görürüm ben onları
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar şu an pembe gözlükle bakanlar. Evliliğin başı daha. Çocuk olsun bir sorumluluk hissetsinler o zaman gör, bir yerde bir şeyler çatırdıyor. Bir taraf hep görmezden geliyor.
20 Yorumla
+1 yılAcaba perdem yastik kilifimla uydumu olsa bende ben de mutlu olabilridim? Kim napsin basinda sac kalmayincaya kadar sayim yapan yazilimciyi 🙄
27 Yorumla- +1 yıl
Aha bu kız benim kaderdaşım
- +1 yıl
Malesef. Birbirimize sarilip sabaha kadar arayan arap musteriye sövsek mesela.
- +1 yıl
Benim sabaha kadar okumam gereken 9 makale var sen söv ben kaçacağım birazdan ahaha
- +1 yıl
Ahahah ben de yakinda arapca cozecegim b1 arapcam var bile xjdmahdkkadmmamdnfma
- +1 yıl
Hayir bir de bok gibi ingilizce konusuyolar bak yine sinirlendim ya.
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Mutlu oldukları için bir düzenleri oluyor ve sevdiği kişiyle evlenmisse değme keyfine
20 Yorumlaİnsanlar genel olarak olduklarından daha bir şey görünmeye çalışıyor, özellikle sosyal medyada.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. O zman benim gibi bi kocan olursa yandın ben çay kahve ve sigara kullanmam
10 Yorumla
+1 yılKeşke boşalan bardağı doldurmaya bir hevesle kalkan bir eşimde benim olsa
10 Yorumla
+1 yılheyecanlı oluşları yeni gelin olduklarıyla alakalı 6 ay sonra geçer bunlar 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım evlenince bir şey başarmış sayıyolar kendilerini
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCicim aylari çünkü, keşke diğer aylar seneler de ilk zamanlar gibi gecse
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAh o bal ayının ablı bittiğinde görsek onları🤣🤣🤣
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*balı
İlk zamanlar heyecanlı ve normale göre daha mutlu olmak normaldir. Bir de sevgiliyken çok rahat gorusemiyorlarsa, evlendikten sonra aynı evde yaşadıkları için daha mutlu olabilirler.
10 Yorumla
+1 yılYeni oldukları için öyle. Önemli olan uzun vadede mutlu olabilmek.
10 Yorumla
+1 yılHayatta tek başarıları evlencek birini bulmak o yüzden 😑😑.
20 YorumlaAltınlarını daha bozdurmadıkları için olabilir bence
20 Yorumla
+1 yılCunku guzel bisey onun herseyi mutlu edio seni ondan
10 Yorumla
+1 yılYeni evlendikleri için 😄
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çünki yeniler yeni oldukları içindir 🤣🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yeni olduğu için😃
10 Yorumla
+1 yılÜç yıla havaları sönüyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılGün gelir sıra sana da gelir
10 Yorumla Adı üstünde işte balayı. Canım cicim ayları...
10 YorumlaAynen derdini sevdim! Mnbcmnbc
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılSende aynısını yap derdin ne ki 🙂🙃🙂
10 Yorumla hayat onlara dentel verdi çünkü ehehe :d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılInşaallah bir gün olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Yeni evlenenler cicim aylarda o yüzdeeeeen
10 Yorumla
+1 yılBırakın da mutlu olalım az.
24 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına ben o sunumlardan yapmıyorum de lütfen ajajaah
- +1 yıl
Hayır bildiğin anam babam eski fincan
- +1 yıl
Şükür moment ya sonunda bir yeni gelini sevdim ❤️❤️❤️🌸
- +1 yıl
Öyle çift kişilik kahve fincanı seti almadım gerek yok, ayrıca eşimle yaşadıklarımı sunumlarımı paylaşmam. Bekarken bende sevmezdim öyle yapıp yapıp sosyal medya da paylaşanı
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Niye üzülsünler mi
21 Yorumla- +1 yıl
Ağlasınlar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen
24 Yorumla- +1 yıl
Yo neden başımı yakayım ki
- +1 yıl
Eee hiç derdi yok evliliğin diyiursyn kahve yapıyorlar dedin
- +1 yıl
Ya o ironi 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Yeni güncelleme de beğenince beğeni sayısı göZğkğuor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen kanka sende 😂😂
10 Yorumla
+1 yılAdi üstünde yeni
110 Yorumla- +1 yıl
Wp bilgilerimi mi çalacaksın hain
- +1 yıl
Günaydın yeni farkina vardin
- +1 yıl
@adımsevimli yok vazgeçmiş çalmaktan
- +1 yıl
Teleframa geçtim ağla
- +1 yıl
@adımsevimli kaybettiğin müşteriye dön de bir bak istedim @morkzockorborg
- +1 yıl
Telegram da benim ahahhahaha
- +1 yıl
Ah ah ne mesajlar kaybettin
- +1 yıl
Hala WhatsApp kullanıyorsun itiraf ett WhatsApp olmadan yapamazsin haahah
- +1 yıl
Ndjdbahsgudgslwğsmıdbdjdbdjdjdj edemem
- +1 yıl
Hahahahahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yeni oldukları için olabilir mi 😀😀😀
10 Yorumla
+1 yılHayatları toz pembe düşündükleri için
40 Yorumla
+1 yılhepsinin canı cehenneme
30 Yorumla
+1 yılYeni gelinlerin tatlı telaşı
20 Yorumla
+1 yılBelki de mutlu görünmeye çalışıyorlardır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. sıkıcıdır ya
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında