Siz ne kadar sürede tamam bununla evlenilir dersiniz?
3.5 yıllık ilişkim var hâlâ tereddütlüyüm karamsarım uzadığı için mi böyle
Siz ne kadar sürede tamam bununla evlenilir dersiniz?
3.5 yıllık ilişkim var hâlâ tereddütlüyüm karamsarım uzadığı için mi böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yani tabiki öyleki hep mutluluk yok bide hayatta kavga da edersin tartisirsinda önemli olan uzatmamak siddete donmemesi falan yani
İşte insan yorgunken bir evliliği nasıl yürütür bu karamsarlığa çok kapılıyorum
yani hep enerjik olunmuyo maalesef
3.5 yıl mı? 😅 Bir sene ideali, 13. ayda söz ve nişan yapılması lazım. Siz kadınlar gerçekten iyi sabırlısınız, böyle kullandırın kendinizi
Neyimi kullandırmışım acaba çok merak ettim beni baya iyi tanıyormuşsun
Uzun ilişki yaşayarak, kendini kullandırmışsın. Faydalandırmak ve kullanmak arasında fark var. Eğer hiç bir şekilde yakınlaşmadıysan, öpüşme dahi olmadıysa giden zamanın olmuş. Ama yakınlaşma olduysa, zaten o ilişki bitmiş. O kadar ilişki yaşayıp, evlenmeyi düşünüyorsan eğer bi sorgulama yapmanı tavsiye ederim
Öpüşme bile olmadı giden zamanım olmuş değil insanların okulu falan oluyor beklenilmesi gereken doğal şeyler sonuçta bu kullandırma olmuyor sevgi karşılıklı verilen alınan bir şey sonuçta ben evlenmeden yakınlaşmayacak birisiyim ama evlilikten de korkuyorum
Evlenenlerin mutlu olduğunu sormadın mı sen? Hem korkup, hem de evlenmek istemiyorum diyorsun? Ne perhiz, ne lahana turşusu?
Her evlilik ilişki bir değil olan var olmayan var başkalarının ilişkisine bakıp kendime yorumlamak doğru olmaz. Evet korkuyorum evlenmek istiyorum çünkü sevdiğim insan beni istiyor benimle evlenmek istiyor bu yüzden bu turşu
Zina yaptin mi acaba yaptiysan eee evlendigine ne olcak sanki? Heyecan yok bir sey yok alacagini almis seni oyaliyor sende ona kaniyorusn sonra kullanildim diye aglarsin ne diyim daha
Herkes yanlış anlamış ben evlenmek için ısrar etmiyorum bana kalsa 1 2 sene uzasın erkek arkadaşım çok ısrarcı zina falan yok benden aldığı bir şey de yok
Ne yaptiniz kanka gibi sevgili mi oldunuz 3.5 yil buyuk ihtimal aldatildin gecmis olsun
Püf öyle bir şey yok nikahtan önce yapılmaz bu kankalığa girmiyor se, k olmadı diye herkes aldatsın o zaman ne alaka
Ihtimal dedim sakin ol bir erkek kolay kolay beklemez hicbir sey yapmadan
Beklemek istemiyor zaten bu sene düğün olmazsa cinsellik için mi bu acele erkeklerde
Ee yani senin libidon dusuk diye onunda mi dusuk olcak? Hemen evlenmek isteyebilir normal
Benim libidomu da bilme be adam bilmee nereden çıkarttın düşüklüğü
Acele et sende o zaman evlenin haram yola girmeyin
Ailem hemen istemiyor
Uzun ilişkilerin sonu evlilikle bitmiyor genelde
Neden benim böyle arkadaşlarım akrabalarım var ama tabii uzun ilişki çok yoruyor çok kavga yıpranma oluyor bende bundan korkuyorum aslında bu kadar yıpratıp da yuva kurmak bu denge nasıl olur
Evlilik kararı bir, bir buçuk yılda alınır. Uzun, sonuçsuz ilişkiler sıkıcı olur ki zaten ilişkinin süresi evliliğin nasıl olacağını belirlemez.
Evlilik kararı o zamanlar alındı zaten gönül eğlendirmek için bir ilişkiye başlamadık sonunu böyle isteyerek başladık ama benim okulum olduğu için bu süre beklenilmesi gerekti
Bir hafta
Yok daha neler sahte samimiyet bilmem ne
Seni bir haftada çözerim
Çözdüğünü sanırsın çok kısa bir süre sonuçta ailenin yeni doğan bebeği değil her saniye göreceğin
Evet tam da buraya geliyim, doğru soruları sormayı bilirsen bir haftada tanımanla 5 yılda tanıman arasında fark yok, bazı şeyleri evlenmeden bilemezsin, çünkü evleneceğin kişinin kendisi de bilmiyo bunu
Evet bende evlenmeden bilinmeyeceğini savunuyorum ama bunu bile bile evliliği de mantığım almıyor gibi
Sevmek ve sevilmeye ihtiyaç duyuyoruz, doğru biriyle olursan birbirinizle bütünleşir ve bu bktan hayatı daha yaşanılır kılarsınız birbirinize
İşte doğru biri olup olmadığını yaşadıkça yan yana anlarız başka çözümü yok yoksa ben 60ıma kadar bu kafayla devam ederm
İstişare edebiliriz istersen
Ailelerde ònemli
Gerçekten öyle bunu diyen ilk kişi benim bu kararımı etkileyen büyük kısım ailem çünkü abim böyle bir şeyi istemiyor ama diğer arkadaşlarım mesela 4 ay içinde tanışıp nişanlandı bile aile çok önemli
Karşiyi araştir yani
Babamla tanıştı babam iyi birisine benziyor dedi ama belli olmaz 1 kereyle
Peki