Evet ben 20 yaşındayım tipim ortalama ustu çok güzel giyinirim çok bakimliyim sosyalim ama hiç sevgilim olmadı çünkü Türk kızları çok seçici maalesef
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nefes alsın yeter demek yerine sende seçici davranıp kendine güvenirsen sorunun çözülür her yeşil ışık yakana geç deme
Hayır çok seçici değiliz belki senin karakterini beğenmiyorlardır soğuk duruyorsundur
Evet karakterimi beğenmiyorsan çok kıbarim
Belki samimi gelmiyorsundur ya da afedersin g. vşeksindir
Herseye bahane var zaten mükemmel mi olmam lazım bir sevgilimin olması için yani ne saçma bir düşünce tarzı her insanın bir kusuru vardır
Tabii ki her insanın kusuru vardır , mutlaka srni seven biri olacak sadece bu işler kısmet şans işi
@brown_eyes19 🥺
Ne oldu
Nasılsın 🙃
İyiyim srn
Bende iyim beni hatırladın mı ❤️
Civcivden evet 😄
@Nemix reis isini biliyorsun😅
Ne yaptı ki
Ne oldu ki? 🙃
😒 Ya kimseye yazmıyorum yoruldum ben bu işten hep reddiliyorum kıza yazmıyorum 😂😂
@Nemix yaz gitsin yav ne olacak
😂 Uygulamada adım çıkacak yaw garçi fazla kişiye yazmadım 2 kişi sadece neyse 🙃 sevecek kişi beni bulsun ben hertürlü kabul ederim ❤️💕
Kızların suçu var ama abazalarından bu olayda suçu var
Pislik Abazaların daha çok sucu var
Belki de sen seçici olmalısın. Seçimsizilktense seçici olmayı tercih ederim ayrıca anlamadım neden herkes bir sevgili arayıp duruyor, yalnız kalsa ölecek mi?
Evet
@kdsljdkspalsls fhgvjhk
Ay bu yorumun alnı olsa da öpsem 21. Yüzyılda insanların tek derdi sevgili şaka gibi
@YalvarBarışalım he yaa bıktım çocuk yazıyorum arama kısmına 2bi çocuk benden hoşlanıyo gibi' başlıklı bi dünya yazı var insanların aklı fikri böyle şeylerde
Ndnsmmdmdmdmdmkdkcofoc
Siz asosyalsiniz ondan anlamazsiniz
@kdsljdkspalsls Övünmek gibi olmasın ama öyleyimdir asosyal değil yalnızım ayrıca tescilli yalnızlardan
İnsan sosyal bir varlıktır yani lazım her ne kadar kabul etmesende
Övünmek gibi olsun ama ben asosyal falan değilim ndndndnnd
Yav yalnızlık ta nereye kadar ya kafamı duvara vuracam yakında insanin insana ihtiyaci var iste
@kdsljdkspalsls istemem yan cebime koy dermişiiim ama harbiden istemem bendeki çifte ruh yeterli fazlasna ihtiyacım yok ayrıca sevgililik zinaya girer
@YalvarBarışalım fhjbkvbk
Ya ne zinası aga ne yaşiyon sen bence sen yeterince büyümedin biraz daha büyü aklın başına gelir
Ya ama bundan keyif almak var işkenceye çevirmek var. Zaten yalnızlıktan keyif aldığını kim görse buna engel olmak için dibine damlar
Şu an keyifli gelir ama gün geçtikçe birini istersin yaşa gör ne diyim Japonlara benziyorsun
@kdsljdkspalsls istemez büyüyüp herkese sallamaktansa böyle kalmayı tercih ederim
Herkese sallamak nedir ya kal böyle tamam
Sevgili seçen Türk kızları eleman seçen insan kaynakları kadar seçiciler.
Her şey tip ve giyim değil belki karakterin eksiktir
Tam tersi karaktersizlik eksik bence
Hahahha tam aksine kizlarin heo ovdugu efendi erkek tipiyim tan aksine kibar olduğum için kizlar benden nefret ediyor
Demek ki seçici olmayan sensin efendi birini sevmeyen kızda sorun vardır çünkü
Bende çok Kibarım romantiğim ve sapım. Odun olmak gerekiyor kızın sevmesi için tam kalas mesala haberde geçen çıktı kadın eşinden boşanmış ve kız hastanede
Kocasının sabıka dosyası aşırı kabarık ve bir kız bu adama aşık olabiliyor sonradan hatasını anlıyor ama iş işten geçiyor
Hep kaberde kötü erkekler var çünkü iyi bir ilişkiler var diye haberimi yapılır
4 kere terke diledim hepside sorum dende değil sadece sıkıldım dediler
Kizlar o erkek tipinden kaçıyor bildigin ben kibarim diye kizlar heo benimle uğraşırdi zaten vazgeçtim kizlara hak ettikleri gibi davranmak gerek
Hak ettikleri nasıl?
2-3 kız yüzünden bu tarz bir genelleme yapmanız yanlış
🤭 Sadece ben değilim bu durumda olaniyi atkadşalrımının hiçbirinin sevgili yok
Hak ettikleri umursamamak deger vermemek saygılı konuşmamak saygılı olunca hayvan yerine koyuyor kizlar
Knk sadece kızlar değil erkeklerde seçici bence
Kanka nasıl bizim sınıfta 110 kilo kız vardı 4 5 tane sevgili yaptı o haliyle kizlad net daha seçici
O zaman erkeklere göre daha seçici diyelim xd
Böyle olsan olurdu manit
Olmazdı 🤭
Bak bakalım kekoların odunları isterim serseriler hepsinin sevgilisi var
Öleyim zaten kıbar saygılı bir insanim diye sevgilim olmadı
Evet ince eleyip sık dokuruz
Kafayi yemişsiniz
Çatla
Öyle mi? Geçmiş olsun
Evet benim neden olmadı değilse
Tek değilsin
Maalesef öyleyim
Bundan dolayı artık yabancı kizlarla konuşuyorum kafayı yemişsiniz
🥺🥺 İyi birini bulmuşundur umarım bulamadıysan ayarlıya bilirim sorma kişi ile bence Bi tanış 🤭 iyi birine benziyor
@Nemix nasil tanışayım
@soran hiç sevgilim olmaud
Sizi Bi tanışın bence ya
Benimde olmadı
Soran ❤️ gizli üye
Ciddiyim Bi tanışın en kötü arkadşa olursunuz gerisi size kalmış bye 😉
@Nemix hayır ben burdan istemiyorum
Sadece konuşun ya biliyorsun hesabını versen bile anonimsin
@Nemix hayrı