Anladım ama ben bu şekilde istemem yani iyi biri de olsan benim güvenmem zor olur. Sen öyle derken bi çok kız dış görünüşün için yazdığı için mı bunu yazdın?
Yok. Yani belki etkilenirisn diye yazdım. Lütfen bır sans versen rica ediyorum.. çapkın değilim zaten uzun zamandır hyatima. biri yok. Fotomu begenirsen mesaj at bari
Tipsizler bile evli olabiliyor önemli olan dış görünüş değil ki eminim ki doğru insan karşına çıktığında kalbine bakacaktır karakterine bakacaktır davranışlarına bakacaktır yani önemli olan şey bunlar. Dış görünüş geçici bir şey bakımlı ol spor yap bu gayet yeterli yani yarının ne olacağı belli olmayan bi dünyada yaşıyoruz gerçekten içini rahat tut her şey olacağına varıyor ve kendine güven. Güven verecek şeyler yap spor yapıyormuşsun zaten hobi edin çalış arkadaşlarla ailenle dışarı çık eğlenmene bak. Sürekli evde de durma tabi ben hep duruyorum özgüvenim gitti evde dura dura:)
Kızlar Ne Diyor
Benim için önemli değil de bakımlı olması çok önemli, güzel giyinsin, hareketi davranışları güzel olsun, güzel kokması da çok önemli >>
1.83 boyundayım sporcuyum fitim. Çekik gözlü esmerim.. tanissak olur mu acaba?
Senin gibi biri ile tanışmak istiyorum. Gözü aşırı yakisikilli birinde olmayan karakterli
İyide burada biri ile tanışmak ne kadar doğru ki
Emin ol hiç bir kıza mesaj atmiyorum instagramda ama bu yorumu yaban kizida tanımak istedim.. lutfen
Furki9869 Instagram hesabım lütfen mesaj at
Ciddi konuşmak istiyorum ben
Zaten Instagram takipçi sayım bile az dikkat edersen
Anladım ama ben bu şekilde istemem yani iyi biri de olsan benim güvenmem zor olur. Sen öyle derken bi çok kız dış görünüşün için yazdığı için mı bunu yazdın?
Yok. Yani belki etkilenirisn diye yazdım. Lütfen bır sans versen rica ediyorum.. çapkın değilim zaten uzun zamandır hyatima. biri yok. Fotomu begenirsen mesaj at bari
Ben sosyal medya üzerinden biri ile yapabileceğimi sanmıyorım o yüzden umarım gönlüne göre verir Allah sana
Güvenini kazanacağına eminim ama
Lütfen. eger bir yamugum çıkarsa TC kimlik no mu paylaş heryerde kabul ediyorum. Okadar garanti verim sana
Beni bi tanisan varya keşke daha önce tanisaydim derdin.. çok rahat kardeşim biri değilim ayrica
:)) olabilir tabi ki iyi bir de olsan aslında benim için değişmez ben yapamam yani
Olsun konuşun rica ediyorum hanfendi yaaa. Tipsizde değilim.. Offf çok kötü oldum yaaa resmen
Bunda kötü olunacak bi şey yok ki yani sende sanret illaki bi gün karşına senin gibi çıkar yani gönlüne göre birisi
Olmuyo ama işte biliyomusjn. Ben reelde bir kıza asla senden hoşlanıyorum diyemem. O yüzden burdan seninle tanışmak istiyorum anladın mi
Neden diyemezsin mesela
Olabilir yani doğal bi şey dersin tarlı dille oda redderse geri çekilirsin kabul ederse konuşursunuz yani
27 yasindayim bu zaman kadar hiç bir kıza diyemedim. sapik der diye. Instagram da oldu sadece o da bir kaç tane
Lütfen konuşsak yaa keşke
Him olabilir. Nerelisin ki çekik gözlüyüm derken
Gerçekten ben istemiyorum sosyal medya üzerinde tanımayı ne kadar iyi biri de olsan içimden gelmiyor ki üzgünüm
Türkiyeli yım. Ama çekik gözlüyüm. Keşke olsa ya senle. İnstama bile bakmamissindir sen kesin
Bi kız daha yorum yazmıştı neden gözükmüyor ki
Sildim onu çünkü. Alakasız yorum yapti
Yok ya alakasız yorum değildi ki cevap verdi soruna yani
Önemli ama karekter de önemli. Bunda alakasız cevap göremedim 😅
Egolu gibi geldi bana ondan.. ben reelde diyemiyorum dediğim gibi. 100 bin lara verseelrr yine diyemem
Offf napicam yaaa
Ailenden iste bi gelin bulurlar elbet:)
Hayır ben bulmalıyım. Senle tanissak nolur sanki. Tipsiz de değilim. Karakterliyiim uzun fitim
Anladım bulursun inşallah ama ben düşünmüyorum şu an
Ki konuştuğum biri vardı bi kaç hafta konuşmayı kestim yeni yani düşünmüyorum
Hmm anladım. Nerden tanıştınız peki
Oyundan tanışmıştık yani kısa süreliğinde konuştuk 2/3 hafta
Ahh ahhh bendeki şansa bak
:) nasip kısmet hem zamanında karşına çıkar sen sabret
Ksima çıksa bile ben adım atamam.. kendime guvenim az. Acaba tipsiz bulur mu beni diye korkarim
Tipsizler bile evli olabiliyor önemli olan dış görünüş değil ki eminim ki doğru insan karşına çıktığında kalbine bakacaktır karakterine bakacaktır davranışlarına bakacaktır yani önemli olan şey bunlar. Dış görünüş geçici bir şey bakımlı ol spor yap bu gayet yeterli yani yarının ne olacağı belli olmayan bi dünyada yaşıyoruz gerçekten içini rahat tut her şey olacağına varıyor ve kendine güven. Güven verecek şeyler yap spor yapıyormuşsun zaten hobi edin çalış arkadaşlarla ailenle dışarı çık eğlenmene bak. Sürekli evde de durma tabi ben hep duruyorum özgüvenim gitti evde dura dura:)
Aynısı yaa evde durma var biraz bende. Ya belki evleniriz cocuklarimiz olur belli mi olur. Kafamızda uyusuyo hem :)