AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
Duygusal tam bir piskos halini almışsın... bu durumda ya evden kaç ya da intihar et... sakın ha... işin başka hiciv noktası olarak yazdım... gerçeklere gelince evet piskos hali düşük görünüyor... değişim şart olabilir... nedir bunlar eşinizle yaşınıza göre işler degilde ya 10 yaş daha büyük ya da 10 yaş daha küçük işler ile vakit gecirmenizi tavsiye edebilirim...
İlişkinize heyecan katmaya çalış yeni yerler gezin görün, tatile çıkın farklı aktiviteler deneyin oralarda kendine yeni arkadaşlar edin eğer hâlâ farklı birini istiyorum dersen o zaman ayrıl
Ya nasıl Bi hainsiniz nankörsünüz ya o adam sana hayat adamış sıkıldım boşa ne kolay dimi bide dolandırarak. Çok azdı isen gizli gizli bikaç bin kişiye ver doy yuva yıkma
İhanete meyillenme ozaman bunun düşüncesi bile saçma ve tiksinç amp
Kocan konuşsa dünyayı dar edeceğine yemin edebilirim. Biraz empati kurun mantık yoksunları
Rospuluk yapmadan edebinle ayrıl. Ondan sonra ne halt yiyorsan ye.
Eşinle 2 ay ayrı kalın babanın evine veya kardeşine falan git özlersin
Boşanman lazım. Adamın başını yakmadan canını yakmadan.
Helöğğ m. f.
Evet normal saglam yapamamaya baslamistir. Sende tam hirmalanma yasina gelmissin. Ama yapacak bisey yok isine gucune bak evinle kocanla isinle varsa cocuklarinla ilgilen. Kirkindan sonra azani tenesir paklar
Normal konuşma ve zaman geçirmek mi yoksa cinsel olarak mi, cinsel olaraksa eşinden ayrıl derim, sonra özgürsun zaten istediğini yaparsın
Eşin böyle bir şeye nasıl bakar önce o önemli. Sıcak bakarsa bilgisi dahilinde heyecan yaşayabilirsiniz. Biz de denedik böyle bir şey.
.
Kesinlikle ayrılmalı.
Evlilik yeminine sadık kalmazsanız evliliğin ne anlamı var.
.
bence mesafe her zaman iyidir. yani aynı evin içindeyken bile farklı işlerle meşgul olmak ama aynı yatağa girmek gibi. herkesin kendine ait bi mesleği ve bi alanı olursa ve çocuk vs de olursa gezersiniz kendinizle meşgul olursunuz vs iyi olur.
Neden trol olsun erkekler sıkılınca normal kadinda sıkılır bunu kocanla konuş ve değişmesi içn birseyler yapman lazm sen değisirsen belki oda değisir
Sorun sende bence iyi bi insansa neden başka birileriyle konuşmak istersin 40-50 yıl birlikte olup eşine sadık kalanlarda var
Selam saygılar sevgiler
Nerde bulacam sızı özelden
Mesajlarını herkese aç yazim sana
0041786573230
Ozeldır senın ıçın
Bu ne almanyada mısın
İswiçreden
Ben bunu kastetmemiştim ama🤦♀️
Iyı bır dost olurum
Peki iswicre olduğuna emin misin amsterdam değil o dimi😉
Ewt
Sız nerden
Sen önce bi burdan yaz bakalım nerenin malısın anlarım
Ordamısnz
Ben gerçekten ıswıcreden ım
Ismınız
Cevap yok
Selam
Herkesin sandığının aksine çağımızda erkekler değil kadınlar evlilik kurumundan daha çabuk sıkılıyor. Sürekli başka erkekleri başka bedenleri başka cinsel uzuvları arzuluyorlar. O nedenle bu devirde evlenen erkek yarı boynuzlu sayılır diyoruz.
Anormal bir durum. Bir evlilik terapistine gidin ve derdinizi anlaın. İlkin sen git, sonra o uygun görürse eşini de çağırır.
evliliği canlandırmak lazım. Yeni şeyler yapmanız lazım, rutini bozup.
zaten konuşuyorsundur başkasıyla da. Hata keyifli sohbetler yaptığın biriler mutlaka vardır ama daha ileriye mi gitmek istiyorsun anlamadım
Hiç değişimde bulunmamış insana böyle bakılıyo hak veriyorum aslında hayatında yenilik olmalı ki keyif alabilesin ot gelmedik ot gidelim sonuçta
alısmakla alakalı bence renk katacak birseyler bulmalısınız yoksa gayet dogal alıskanlık dısına cıkmak istemen. arzuların korelmıs hissediyorsun
Eşin iyi biriyse talep ve isteklerini dikkate alacaktır yok seni dinlemiyor dikkate almıyorsa ozaman iyi biri değildir?
Anlık bu hissi yaşarsın hata yaptıgında kendine gelirsin sonra iş işten geçer kafanı vurmaya duvar yetmez
Tek düze bir hayat var ise normal denilebilir. Ya da tartışmalar ve fikir ayrılıkları yaşanıyorsa. 14 yıl sonra boşandım bu yüzden.
Boşanman lazım ya da eşinle konuş o başka kadınlarla sen başka erkeklerle konuşur eğlenir rahat rahat yaşarsınız ama kabul edeceğini sanmam
Bu kadar küçük yaşta hevesle mi evlendin yoksa aile baskısı mı
Severek
Kafanda biten bir ilişkiyi devam ettirmenin bence faydası yok sanırım
Hiç bulama derim ilk sohbet oluyor sonra caya buluşalım diyor sonrası sintlili oluyor bir kac evliyle tanıştım sonuç sıkıntıydı
Evliliginizde heyecan bitmis bence sizin olay bu !!!
Ne yapalım peki
Evliliklerde bir süre sonra heyecan ve tutku yavaş yavaş sönmeye, eşler arasındaki ilişki rutin bir şekilde yaşanmaya başlar. Böyle olunca da bir süre sonra eşler birbirlerinden sıkılırlar. Günlük hayatın monotonluğu ve iş-ev döngüsüne hapsolan, çoğunlukla evde birkaç saat bir araya gelen çiftler birbirlerine ve ilişkilerine ilk zamanlarda gösterdikleri ilgi ve özeni göstermez olurlar. Günlük hayatın bir parçası haline gelen evliliklerinde şehvet ve aşkın yerini alışkanlıklar alır. Bunun sonucunda da iletişimden cinselliğe kadar hemen her konuda sorunlar kaçınılmaz olarak kendini göstermeye başlar. Bu sorunlar zamanla evliliği yıpratır, hatta sona erdirebilir. Boşanma oranlarının hızla arttığı ülkemizde, pek çok evlilik aynı riskle karşı karşıyadır.
Bence düşüncen den vazgeç kimse ihanete uğramak istemez kalplerimizi seytanlaştorma o kadar insan var eşini aşkla seven
Eşli değilim ama evliyken eşim başka kadınla konuşşa boşarım onu karaktersiz insanlara daha fazla ömür harcayamam
Adamsın ya
Yani ilgisiz bırakıldıysan böyle isteklerinin olması normal. Sen aldatmak istesen aldatırdın zaten. Sorun kocanda.
o zaman niye evlendin 2. Koca yap ondan da sıkılırsın sen
Aklını başına toplaman lazım..Çocuk oyuncağı değil evlilik..
Evlenirken ne gibi şeyler hayal ediyordun mesela? Evlilik ömür boyu beraber yaşamak iyi günde kötü günde beraber yaşlanmak değil mi? Ben mi yanlış biliyorum acaba
Sıkılmışsınız bence birbirinşzden bşraz ayrı durun özleyin, aldatın demiyorum
Kusura bakma da evlilik bu bir ömür hayat arkadaşı olmayı kabul ettin sonuçta
Boşanmak da bir opsiyon? İnsanların fikirleri ve istekleri değişebilir, kimse kimseye sonsuza kadar katlanmak zorunda değil
@nolifer bilgisayar oyunu mu bu sıkılınca değiştirsin?
Tabi ki son tercih boşanmak olacaktır lakin isteklerimiz ve fikirlerimizi değiştirmemize rağmen bizi destekleyen ve kendini de bize göre değiştirebilmeleri lazım çiftlerin bende bundan bahsediyorum
Oyun değil, bu yüzden mutsuz evliliklerin ısrarla devam ettirilmesi yanlış
@nolifer mutsuz evlilik? evliliklerinde birşey yok ki kadının suçu herün başkasıyla olmak istiyorsa evlenmeyecekti elin adamının hayatıyla oynamayacaktı aslında haklısın boşansın ondan sonra ne hali varsa görsün adamın başını belaya sokmasın, yazık umarım çocuğu yoktur
15 sene diyor, bu kadar yıl sonra bir şeylerin değişmesinde zerre anormallik yok:D elbette zamanında sevmiş olduğun, karşılıklı olarak birbirinize emek verdiğiniz bir insanı tek çırpıda silemezsin ama bir noktadan sonra yapılacak en iyi ve belki tek şey ayrılıp yoluna devam etmek oluyor
normal elbette yeni birisiyle konuşmak istemen bence
Zor bir durum 15 yıllık da olsa 30 yıllık da olsa sikilmayacagimiz eşler nasıp etsin Rabbim
Zamanla monotonlasiyor ama
Ne bileyim eğer büyük sorun varsa aranızda bosanin
Normaldir. Evi paylaşmak ayrı bir şey yaşamı paylaşmak ayrı duyguları paylaşmak AP ayrı bir olgudur.
Mutlu memnun huzurlu degşksen ve olmuyorsad zorla güzellik olmaz 🙂😌
Ben olsam yapmam öyle bi hata evlenicem bıde gelıcem burda lak lak yapıcam hee 😄
Bir süre ayrı kalın baktın özlemiyorsun komple ayrıl
Baska birileriyle konusmak sence sana iyi gelecekmi peki
Her zaman söylediğim bir şey vardır. Dilediğin gibi yaşa :) ya ya ya şa şa şa
Yanlış olursun bak o sana söyleyeyim başkasıyla konuşmanın oturup sohbet etmeniz onu başka yerlere gider
Orta yaş bunalımı deniyor buna bebeğem 😏 zamanla geçer 😏
Sen kararını çoktan vermişsin konuşmak istiyorsun zaman geçirmek istiyorsun hadi bakalım buyur konuşalım bende konuşmak zaman geçirmek istiyorum buyur.
keşke herkes ölene kadar ayni yatakta son nefesini verebilse
tabi normal yeni arkadaşlar edinin ya da farklı hobiler
Çok normal, bunu 20 seneyi deviren olarak söylüyorum.
İlişkine heycan katmayı dene
Arkadaşlarınla gez gül eğlen ama
Aileni ihmal etme
Bu bende de oluyor. Bu arada çok iyi fal bakiyorum dertleşmek istersen yazabilirsin
Allah korusun.1 olup hicbir zaman ayrilmamayi nasip etsin.
kesinlikle çok normal iyi dayanmışsın ben dayanamam diye evlenmiyorum 😂😂
Dikat ediyorum da hep pembeliler şikayetçi.. umarım trolldür
Abi allah başa vermesin. Düşünsene 15 yıldır evlisin, eşin gelmiş KS gibi abaza dolu bir yerde böyle bir soru açıyor...
parti hardcore birader. bunlar şikayetçi oldukları erkeklerden beter bakma sen
İstediğini gerçekleştir içinde olan yaşama duygusunu.
Erkek aldatırsa adi şerefsiz kadın aldatırsa ne oluyor
Hmm olabilir insan bu herşeyi herzaman sevecek diye bişey yokki😀
Kafana göre birini bulman gerek sana değer verecek mutlu edecek biri
Nasil bir insan ariyorsun?
Sonucta iyi biri esim diyorsun.
Gayet normaldir. Ama aldatma gibi durumları onaylamıyorum.