AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
Bir laf var bekara boşamak kolay gelir diye burdakiler de o hesap
Çok normal bence..
Yaşım 25 heyecan dilersen bana ulaş 😂😈
monoton yaşamak her zaman sıkar sen ne istiyorsun o önemli konuşmak velki nebze rahatlatır
cinsellikten sıkılırsın aynı tat olduğu için yenilik istersin olmaz. insanların dışarı da gezmeleri rahatsiz eder. Ev temizliği sıkar daha bir çok şey var
Konuş rahatla uzun evlilikler insanı bunaltır sıkar
Gayet normal senin en azından 15 yıl olmuş benim on yıl oldu aynı durumdayım
Ya boşanacaksınız ya da onunla evliyken başkası ile konuşacaksınız. Başka seçenek yok.
Çok sıkıcı ya 2 sene de bir değiş tokuş olması gerekli
Ahlak yok
Eğitim yok
Empati yok
Duygu yok
Nasıl bir karaktersizlik bu?
Beğenmiyor ve sevmiyorsan ayrıl? Niye aldatmayı düşünüyorsun?
Ya sen dalgamı geçiyorsun?
15 yıl evli olan birisi başkası ile olmanın aldatma olduğunu mu bilemeyecek?
Bu normal olabilir mi?
32 yaşındaki biriymiş, sende baya saftirikmişsin harbiden
Başkasıyla olursa aldatmak olur sen bi sakin ol önce kadın diyor ki bu bir bende mi oluyor diye soruyor yani evliyken yapıcam ya da boşanınca yapıcam gibi bir şey dememiş iyi oku
Sen harbiden iyi değilsin...
Bence sen değilsin ahlak dersi vermeye kalkanlardan korkacaksın demişler
Ulan hocanın yaptığına bakan aptaldır. Güzellik varken kötülüğü seçenin amacı bellidir zaten. Ben iyi olsam ne? Kötü olsam ne? Önemli olan dediğim şeyler değil midir?
Tabi zorunuza gittiği için hemen karşı insanın hayatı hakkında iftiralar atın..
Gel de gör, ne kötülüğüm varmış. Komşum rahatsız olmasın, hakkına girmeyeyim diye evde yüksek sesli hiç bir şey yapmayan ben, bu iğrençliği savunan sen?
Karaktersizsen söyle, iftira atmakla bir yere ulaşamazsın.
Ya ben ne yazıyorum sen ne cevap yazıyorsun? Anlama kıtlığın mı var?
Ortada henüz kasının yaptığı bir şey yok sen var gibi gösterip iğrençlik diyorsun ve beni bınu savunmakla suçluyorsun mal ak sus
herkes normal ayrıl demiş ya 15yıllık hayat arkadaşnı atmak bu kadar kolay mı başkasına git kaçamak yap diyenler olmuş biz ne zaman bu kadar yozlaştık ahlaksızlaştık
evlilikten soğudum teşekkürler
Yeni sevgili bulacaksın. Kocalarınla geçinip gideceksiniz. Sevgilin senden en az 5 yaş küçük olsun.
Niye 5 yaş küçük olması gerekiyor 😹
@Yeterbeekardeş neden cevap vermiyorsun
@terebro neye cevap vereyim?
@Yeterbeekardeş Performansı çok yüksek olur da ondan
@Yeterbeekardeş bana
Neden böyle bişe istiyorsun ki eşin sanırım seninle yeterince ilgilenmiyor dinlemiyor o yüzden derdini anlatmak için konuşmak istiyorsun
Allah belanızı verecek ama ne zaman.
Az insan olun da aldatmayın sevdiklerinizi
Çok normal yaradılış gereği zaten herşeyden sıkılıyoruz. Eşini seviyorsun ama onu üzmekde istemiyorsun. O zaman onunla konuş ve herşeyi anlat belki saygı duyar birlkte birşeyler paylaşırsınız. Bu şekilde yaşayan milyonlarca evli çift var.
Eğer bu ilişkide haksızlığa uğramadıysan ve kocan seni seviyorsa ayrılma.
Mutsuz olursun..
Bu yuzden insanlara güven kalmıyor evlenmiycem ya ben
Adam dövse, sövse, aldatsa ağlarsınız iyi davranır yine kör ağlarsınız. Böyle adam bulmuşsun ne istiyorsun? Boşan ne turşu yersen ye!
Sevgi baskadir ama baglilik tamamen baska bi seydir. Sen esine bagli degilsin hic de olamayabilirsin en iyisi bence bu durumu onla konusmak.
İçinizdeki boşluğu eşinize yüklemeyin. Hayat amaclarınızı gözden geçirin. Üstelik yeni macera sizi darmadağın ederse bunu da üstlenecek bir günah keçisi ararsınız.
Sizinki evlilikten çıkmış ev arkadaşlığına dönmüş bence ayrılın ikinizde hayatınızı yaşayın ömür dediğin şey üç gündür dün bitti yarın henüz gelmedi şimdi var
Bu yüzden evlenmek istemiyorum ne kadar üzücü iyiler hep üzülür zaten
bazen kadina siddwte karsi oluyorum ama abi allah askina bu kadin simdi derdi ne neymis baskasiyla olmak istiyormus sebeo yok aga bir sey demiyorun iste kadina siddet bu yuzden artiyor artacak da
birde su normal diyen erkekler ve kadinlae kocaniziin ve karinizin sizi aldatmasi dilegiyle
Boşan ve ne halt yapıyorsan yap çünkü senin bu gidişle adamı boynuzlama olasığın oldukça yüksek.
Böyle insanlar o kadar çoğaldı ki onları gördükçe evlilikten soğuyorum.
Ruhunuz kaşarlaşmış hanfendi dosslskddk bacım evlenmeseydin öyle bir sorumluluk almasaydin
Bende sıkılırım şahsen hep aynı hep aynı olmaz standartı sevmiyorum
Kıyametin alameti bunlar hic normal degıl bide yazan bayan ya hiç utanma allanma kalmamıs ayrıl oyle yap ne meraklısınız ya valla
15 yıl mi ben bu boşluğu 3 yılda hissetmeye başladım hayatımdaki insani seviyorum sorunum Yok ama yeni biri yeni heyecan istiyorum bu yüzdende son 1 haftadır biriyle konuşuyorum gerçekten çok iyi geliyo
Hmm gel bakalm bide benle konuş heycanin nasil bisy oldugunu öğren
Vay ya düşünsene birisiyle evleniyorsun yıllarını veriyorsun ve seninle hala evliyken gidip başkasıyla konuşuyor ve bu çok iyi geliyor diyor bu kaçıncı seviye karaktersizlik
@bienalin61 karakterli gibi gorunenlerde aynı şeyleri gizli yapiyo ben olduğum gibiyim
@bienalin61 son level
@Maaksattmuhabbett en fazla s. Başka napcan acaba
bende sıkıldım ilişkilerimden konuşmak iyi geliyor mu
@Maaksattmuhabbett yapmam diyenler gerçekten yapmiyo mu
Bi yzsana sen anlatiym ben sana tavsanmiym ben anca s. Rengarenk dünyam var gel gök kusagi yapiym seni 😄
Bi yazarmisn ciddn rica ediyrm gel bu konuyu tartisalm
@Maaksattmuhabbett yok en fazla onu yaparsin diye dedim
bana da yazabilirsin bu konuyu uzun uzun konuşalım aynı durumu yaşıyorum
Geelrmsn artk bnde sana bisyler anlaticm gel gorursn heycani bekliyrm hadi
@Maaksattmuhabbett neden tartış burda
Sen gizli oldugndan rahat konusysn gel bisyler anlatcm dedm bukdr uzatmaya gerk yok heycan ariyosan gel
inş yakalanırsın
Hadi ya nekadr uzattn utanicagnmi tuttu naptn
Sana iyi gelen şey belli. Hem ruhunuz kirli hemde bedeniniz. Yanlış anlamada ya da anla a q bu yaptığın resmen kaş-şarlik. QAhpelik.
@azat2107 gizli saklı yapanların yaptıkları noluyo ıyi mi onlr imanlı mi
Niye bos muhabbetle konuyu uzattnki geliyorsan gel ya da uzatma heycan arasan gelirdn bos yapma tavsanlarla takil sen anca ileri geri oysa heycan
He anladim😅 kendini teselli etme şekline bayıldım biliyor musun? Sen kendi imanını, namusunu gizli saklı yapanların arkasına saklamışsın. Ne vicdan kalmış ne namus. Sen işlediğin tüm günahları gizli sakli yapanların arkasına koymaya devam et. Belki vicdanını rahatlatirsin ya da sanki normal bir şey bekliyormuş gibi insanların seni anlayacaklarini düşün. Neticede gizli saklı yapanlar var ya. Hey Allahım ya
@azat2107 bos konusuyor ya bosver
@azat2107 hayat benim hayatım değil mi fikrimi yorumumu yaptım günahım bana günah ahlakcilik size ki kalmis
@Maaksattmuhabbett bu kadar elestirdginize göre ya kuyruk acınız var aldatildiniz ya da kendinizde aynısınız gizleniynuz
git BOŞA kocanı evli evli ne yapıyorsun ya adam yakalasa başı belaya girecek sokma adamın başını belaya yazık adamcağıza senin gibisini almış zaten hayatının şanssızlığı, doğru iş ve doğru eş seçiminin önemi çok iyi anlaşılıyor
Kuyrk acm yokki gel konsalm dedm hosna gidicek seyler anlaticaktm gelmedn
Sen benim sorularimin birisine bir yorum atsana ordan konusalm gizlidende atabilirsn sana kalmis gel açıklıga kavstrucam smdi ben
katılıyorum size bencede bazen konuşmak iyi geliyor
Bence normal demek ki ilişkide artık bi şeyler eksik. Bence boşanmalı ve boşandıktan sonra da istediğin gibi başkalarıyla görüşmelisin... Hayırlısı olsun
Okurken kocanın yerine üzüldüm.
Beyler Rus ya da Ukraynalı kızlarla evlilik yapalım yüreğimizin değerini bilirler. Türk kızlarından bize hayır gelmez.
Böyle birşeye neden gerek duyuyorsun. Cinsellikten yana mı eşin eksik kalıyor?
Buradan kime yazsan seninle konuşmak ister. Aslında herkes senin gibi düşünüyor inan bana. 😎
ben malatya pütütrgeli kürdüm kızlar eklesin 24 yaşında 1.83 boy esmer safkan kürdüm. suriyelilere benziyorum ama arap değilim kızlar ekleyin hjgjhghjhgj
Bu birileri erkek olsun diyosan? yanlis yoldasin YAPMA
Birlikte yapabileceğiniz farklı aktiviteler bulun. Monotona bağlamışsınızdır evliliğinizi, sıkılmanız o sebepten. Bunun yanında farklı insanlarla konuşmak da suç değil, aldatma niyetli değilseniz.
liseden üniden arkadaşın vardır mutlaka onlarla görüş kafan sıkıldıysa tek başına mangala git uzunca bir zaman manzara bak akşam olup hava karardığında eve git
8 yıllık evliyim ben de yazışıyorum burada. iyi oluyor
Verdigi akla bak
@Hayatgercek haklısın
Sen sıkılmış olabilirsin belki yeni heyecanlar istiyorsun ama kocan olacak kişinin canını yakmaya hakkın yok. Ya adam gibi ayrıl ondan sonra ne yapıyosan yap kimse umursamaz zaten
Yolunda gitmeyen şeyler varsa sıkılman normal, yeni arayış içine girmişsin
Bi süre ayrı kal. Veya vakit ayır. İnsan eşiyke sadece nefs olarak değil dostluk bağlılık bağlarınıda güçlendirmeli
Sıkılmalar olabilir ama bu gidermek sizin elinde olan bir şey
Beraber yeni aktiviteler edinebilir ve yapabilirsiniz
Nedenlerini bilmediğim için herhangi bir yorumda bulunamıyorum seni tanımak lazım
Vakit geçirecek çok şey var kendine hobi yap faydalı şeylerle vakit geçir inan o daha hayırlı olcaktır"
Öyle şey olur mu beraber sürekli aynı aktiviteler yapmak yerine denemediginiz güzel aktiviteler bulun ilişkinize renk katın
Oha ya ne diyeceğimi şaşırdım madem böyle düşünüyorsun ayrıl o zaman adamcağıza da boş yere umut verme !
Bazen insan değişiklik ister değişik şeyler yaşamak ister duygularını paylaşmak ister Tabii ki haklısın anlatırsan dinlerim
Önüne bak geçmişine bak boşanmayı tercih edip yeni bir hayat mı istiyorsun yoksa o hayata geçince geriye bakıp keşke derdim mi diyorsun seçimini yap
ayrıl..
Kolay mı o kadar
@Tözel-Harekatçı aldatmak kolaymış ama. Arayış içindeyim diyor işte tabi kız burda milleti keklemiyorsa sorusuyla
Evet normal ben olsam bende sıkılırdım valla
Aynı durumdayız. Yapacak bir şey bulursan bana da haber ver.
Tanışın ikinizde boynuzları takın olsun bitsin😏🤐
@Hayatgercek Tanıştır bizi o zaman mı demeliyim
Ben niye vebal alayım. Zaten yorumu okumuştur. Ya gizliyi aç görsün seni ya da yaz mesajına, beni bulaştırma ki Hiç yapacağım şey değil
@Hayatgercek iyi de o zaman ne diye kızgın kızgın yazdın o zaman. Hem sen hiç yardımsever değil misin
bende senin gibiyim konuşalım lütfen bu konu hakkında
3 günlük dünyada kendini kalıplara sokmadan özgürce yaşa. Hayat senin ve tektir.
Keşke sıkılmayacağınız insanlarla birlikte olabilseniz aşkom :(
Bu yuzden evlenmek istemiyorum cok aci bir durumm vahhhhh Allah belani versinnnnnn
Kalbin kirlenmiş temizle. Kendini böyle şeylerden uzak tut.
İnsanın kendisini, kendisine veremeyen veya tamamlayamayan her şey sıkar
Normal sıkılman ama eşin aynı şeyi yapsa ne hissedersin empati yaparak tekrar düşün.
bende evliyim ve tanımadığım bir kişiyle konuşmak istiyorum o beni ben onu tanımıycam
senin karakterin oturmamış yazık , Allah kocana sabır versin
Galiba sizi duygusal olarak besleyen yaşantılar azaldı. Böyleyse normal.
Cinsellik içinse normal değil ama sadece öylesine sıkıldıysan normal