AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
Hayır birşey kaybetmez düşünce ve kişi seciminde daha saglıklı adımlr ve kararlarla kazanırsın
Hiç ilişkin cinsellik tabuların var ise hiç yaşamıycaksan evlenene kadar ordan kaybettiklerin olur bitek
o 6 yil dedigin cabucak gecer.30 yas feldik halen nerden nasil geldik anlamiyorum.
Çoğu kadın 30 undan sonra daha çekici olmaya başlıyo. Bisey kaybetmezsin.
Doğru kisiyi bulursan buna rağmen 30u beklersen bu aptallık olur
Evlilik için hazır olunan yaş geç değildir. İsterse 90 yaş olsun.
Zamanı yok.70'imde bulursam doğru insanı o zaman evlenirim.
Kendini ne zaman hazir hissediyorsan o zaman evlenmelisin aksi halde mutlu olmazki insan
bu çok göreceli bir kavram doğuda evlenme yaşı 16 olduğunu düşünürsek batı için gayet normal olmalı
Erkek kadın ayırmaksızın bence tam evlenme yaşıdır 30 ama daha fazlası gecikiyoruz ☺️
geç değil asıl tam evlenilecek yaş
30-35 arası ideal evlilik yaşıdır
Bu hayatta hiçbir şey için geç değil. Yeter ki akıl ve beden sağlığımız elimizde olsun.
Hayır ama anne olmak isteyenler için biraz geç oluyo galiba
Hayir. Evliligin yasi olmaz. Dogru insani bulana kadar bekle
Normal ya tamamen eş adayını bulmanla ilgili bir durum söz konusu🤷🏻♀️
Ben 18imde evlendm 19umda anne oldum şimdi 8 yaşında erkek evlilik güzel sevdiğinle evlendiysen. Ama eksi yanı meslek sahibi olamamam kariyerini kurtardysan evlilik her yaşta olur
İstersen 70 yaşında evlen neden geç olsun ama sevdiğin biri varsa ve evlenmenizde bir engel yoksa erteleme bence 30'a kadar yaşayacağınız ne malum
Yani orası da belli değil. Ömrümüz var mı bakalım..
Allah uzun versin tabi (:
Evlenmenin yaşı yok bence onemli olan dogru insani bulmak.
Günümüz evlilik ortalaması zaten 30 oldu dahada yükseliyor bu
İdeal bir yaş bana göre yaş önemli değil
Olgunluk daha önemli
Hayır tam başlangıç zamanı bence. O kadar erken evlenince de pek bir şey olmuyor.
En genç yıllarında yaşayacağın bedeni zevki, adrenalini, mutluluğu kaybetmiş olursun
Evlilikte yaş kıstas alınmaz, doğru insanı bulmaya bak.
Hazır hissettiğin yaş tamam. 30 dersin 26 evlenmişsin. Kadere hudut çizilmiyor
Köprüden önceki son çıkış dahada geç kalmamak lazım
3 ay sonra 32 yaşına girecem maddi imkansızlıklardan evlenemedim eskiden üzülüyodum artık takmıyorum belki de böylesi daha iyi özgürüm ev geçindirme derdim yok sorumluluk sahibi değilim her dezavantaj bir avantajmış onu anladım
Bir şey kaybetmessin. hayatini yaşarsan ama benim gibi dikkat et sözüme mal mal gezersen yalnız. Gezme pişman olursun al birini koluna ayrılma. Nasıl desem imkanım olsa lanet olsun yasemin kabul etseydi peşini bırakmazdim ki
Yani biraz geç ama ne demişler geç olsun güç olmasın jsndnf
Yani değil mi fksjs
Ruh eşini ara bulursun ben buldum evlenmedik henüz hemen evlenip pişman olmamak için doğru zamanı bekliyoz
Eğer sevgilin vs varsa normal ama hayatinda kimse yoksa sıkıntı
Kimse yok :/
Henüz 6 yılın varmış önünde 30 yaşına gelmeden hayatına doğru kişiyi almalısın
Bulursam alacağım
Bişey kaybetmezsinde erken evlenmenin guzel yani cocuklarin hemen buyuyor
Geç değil ama ilerde çocuk düşünüyorsan
amh fsh gibi hormonlarına baktır
ilerde sorun yaşayacak olursan yumurta dondurursun
Değil, kaybetmezsin kazanırsın. Özgür takılmanın tadını çıkar
30 yaşındayım, hiç evlenmedim. Evlilik büyük sorumluluk gerektiriyor, hâlâ hazır olduğumu düşünmüyorum. 😑
25 yaşında yanlış biriyle evlenip 5 sene sonra boşanmaktansa 30 istersen 40ında doğru kişiyle evlenip bi ömür boyu mutlu ol millettin bize dayattığı şeyleri görmezden gelmeyi öğrenemedik
evlilik artık yok olcak gibi bişey olcak bence hele hele kız alırken dünyaları isteyen kaynanalar oldukca.
Evlilik için yaş bence o kadar önemli değil önemli olan beraber mutlu olmak benim sadece karşındakinin benden fazla büyük olmasını istemem benden önce ölmesini kaldiramam çünkü
kayıp olarak bir şey kaybetmessin. Fakat puanın düşüp rakiplerin artarken potansiyel havuzun azalır
30 yaş bilinçli bir insan için ideal olan yaşlar bence. Kesinlikle geç değil
Hayır bana göre erken bile kişilik karakter kariyer anca oturuyo 20 yaşlarında evlenince noluyo hayattan tad alamiyosunki
Daha 18 yaşındayım ve ileride evlenmeyi hiç düşünmüyorum. Kariyerim daha önemli o yoldan devam etmeyi düşünüyorum.
Ben 19 yaşındayım şimdiden babalık hayali kuruyorum evlilik ve karım olmasını da isterim.. ama ağırlıkları var korkutucu o yüzden 30 33 iyidir :D
Cok asosyol takiliyosnz ondan birz sosyallesin nxx
7 yil var bu arada😂😂
3 ay sonra 24 oluyorum :))
Ee aslan burcusun sen yakisiyo mu sana bole asosyollikler jsjd. Hanim hanim zhsjs
Burçla ne ilgisi var ya fgkdj
Oo baskan baya dolusun ha konusmak ister misin.. d
Anlatcak col seyin var gibi gibi sjsj
çok geç kalmışsın hemen birini bul evlen
24 yaşındayım daha
tamam işte bi sene sonra kimse seni almaz
tüh be
Zaten o zamana kadar anca para Konusun da rahat olursun gayet uygun yaş
O da doğru
Çok şeyler kaybedersin
Yapma be
Öyle. Evli olup çocuk sahibi olman sevdiğin adamla aynı evi paylaşman kendi yuvanı kurman bunlardan hem mahrum kalırsın hemde 30, dan sonra çocuk yaptığını düşün sen 60 yaşına geleceksin çocuğun belki de mürvetini bile göremiyeceksin herşeyden mahrum kalacaksın torun sevgisinden bile belki de
Ve daha bir sürü sebepler var
Erken evlenme yaşı en az 60 olmalı
Yok artık
İyice olgunlaşsınlar 🙄
Olgunlaşayım derken çürüyecekler 😕
Hiç bir şey. Evliliğin yaşı olmaz ne zaman hazır hissedersen ve istersen o zaman. Mesela ben hiç evlenmeyi düşünmüyorum.
Hiçbir şey kaybetmezsin... Bence ideal yaş...
Bu arada sırf evlenmiş olmak için evlenirsen ve kendini evlenmek zorunda hissedersen, işte o zaman çok şey kaybedersin
Umarım öyle bir duruma düşmem
İnşallah 🙂 hiçbir zaman kendini evlenmek zorundaymis gibi hissetme, cevrendekilerin yaşın kaç, evlen artik... vs. dediklerini umursama... Kısmetin seni bulacaktır 🙂
Âmin sağ ol inşallah 🙏🏻
30 iyidir bence farkına veriyorsun her şeyin o yaşta
Dayanabilirsen tamam ask yasa yasa sonra kimle evleneceksin secici olursun
Hayır değil tam ideal bir yaş
Çocuğumun dedesi yaşında olmak istemediğim için bana geç geliyor +30. Benim dedemin benden küçük 3 çocuğu vardı dedem öldü çocuklar yetim kaldı
35 yaşında hiç evlenmedim ama insan yaşı büyüdükçe evlilik duygusundan uzaklasıyor.30 sınır bence.
değil bence doğru insanı bulsanızaten evlenirdiniz demi ama
Allah nasip etmeyince ne yapasın
Doğru
Geç olsa ne olacak bu gidişle 40 50 yi bulacağız 😂
hem maddi hem manevi olarak ne zaman hazırsan o zaman evlenmelisin
Kaybetmez hayatını kazanırsın keşfedecek çok günün var acele etmene gerek yok
Türk 2019 verilerine göre Kadınlarda 25,
Erkeklerde ise 27 evlenmeye yaşı.
Yani geç bence 30
Kariyerde yaparım çocukta diyorsan 30 yaş balından yenmez.