+1 yılİlk adımı erkekler atar diye bir kural mı var? senelerdir bu hep böyle bilindi. Ama bence yeri gelince seven bir kadın da gidip erkeğe açılmalı. kadın erkek eşitse kadında ilk adı mı atsın erkekte atsın böylece kimse sıkıntı çekmez. Bir kızın , erkek tarafından red edilmesinin daha kırıcı olmasının sebebi hep erkeklerin teklif etmesi ve red edilmeye alışmış olmaları kadınlar ise alışık olmadığı için gittiği erkekten red yerse daha üzücü olur işte bunun olmaması için hem erkeğin hem kadının da ilk adı mı atması gerekir. Aynı duyguları kadında besler çünkü bunda utanılcak bir şey yok. Maalesef toplumumuz ilk adımı atan kıza kötü gözle bakar. Ama kesinlikle öyle değildir. Aksine cesaretinden dolayı tebrik edilmesi gereken kişidir. Her neyse eğer sen gerçekten ona karşı bir şeyler hissediyorsan gidip konuşmalısın merhaba , naber diyebilirsin yani kimse yemiyor seni veyahut dalga geçmiyor. Böyle böyle başlarsın zaten senin ona geldiğini görünce o da sana karşı boş değilse kendiliğinden gelir. Bence git konuş tanış ucunda ölüm yok
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızların söylemesi biraz bizi havaya sokuyor aslında üniversite ortamı dışında kızların söylemesi çok zor ama bari şunları daha belirgin yapın...
1, birini begendiyseniz oda size baktıysa arkadaşlarınız aracılıyla çıtlatın.
2, en azından bir tebessüm edin karşılaşma varsa ufak bir mimik ya da
3, söz meclisten dışarı bazı mal kızlar var bekletileri çok yüksek kıvanç tatlıtuga hayranlar yok mavi göz isterler yok sarışın en azından çevrenize dikkat edin hayatınız aşkı yanı başınızda olabilir... tabi bu sözler hep kızlar için...00 Yorumla
+1 yılKizlarin ilk adimi atmasi toplumumuz tarafindan pek hos karsilanmaz bilirsin bunun yaninda kisinin yapisina dusunce tarzina bagli durumlar vardir mesela cekingen olabilir reddedilmeyi goze alamaz agir kiz izlenimi vermek isteyebilir erkekler terimine karsi guvensizlik sorunuyla geri cekilebilir karsisindaki erkegin egosunu sisirmek istemeyebilir istisnalar elbette var ama ne demisler istisnalar kaideyi bozmaz :) Gecmisten gunumuze baktigimizda bu soz artik cok fazla gecerli olmasa da ilk zamanlardan beri erkeklerin ilk adimi atisi binevi gelenek haline gelmistir
00 Yorumla
Kimi utanıyor
Kimi eğer çok seviyorsa gelip söyler cesareti yoksa hiç gelmesin uğraşamam mantığında
Zaten cinsiyet ne olursa olsun eğer akıl eksikliği yoksa davranışlarından anlar, illa gidip yüzüne vura vura seni seviyorum demek için biraz daha cesaret lazım :) Erkeklerdeki reddedilme korkusuyla kızlardaki ilk adım korkusu aynı şeyler :P107 Yorumla- +1 yıl
3 kez reddedildim kötü oluyor insan
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Güzel tespit.
- +1 yıl
harbiden yorum on numara.. cok tuttum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
+1 yılToplumsal yargılar... Erkek adım atarsa cesur olur, kız atarsa kaşar (nefret ettiğim ifade); ve küçüklükten gelir bunlar. Erkek çocuğu küfür edersen 'hey aslanım beee' olur, kız çocuğu küfür ederse odasına kapatılır; erkek çocuğu cinselliğe merak salınca 'erkek olmuştur' artık, kız çocuğu ilgisini belli etse 'o' harfi kullanıma geçer. Bunların arasından bir kızın kalkıp da sevgisini ilan etmesi karşısında en dengeli erkek bile şüpheye düşer; erkeğin başarma güdüsünü geliştirmesine fırsat verilmemiştir, ulaşılmaz seviyede görülen kıza ulaşılabildiği görülünce değeri düşmüştür, bu değerler ve bu değersizlikler... Hepsinin canı cehenneme.
11 Yorumla- +1 yıl
Birisini gerçekten seviyorsan ulaşılmazlık vs engel değildir
+1 yılYa bana sorarsanız ben ilk adım falan beklemem ammavelakinnnnn.. Ben sadece hoşlandığımı açık net belli ederim bana kalırsa erkekle özdeşmiş şeyler var buda onun gibi bişey siz bize açıldıktan sonra biz size zaten yeterince karşılığını veriyoruz bence.. ya da herkes adın konuşmiyim sadece ben diyim. O bana açılma cesaretinde bulunursa aynı cesaret gerektiren bir şeyde ben yaparım onu şaşırtırım..
Çok abartılcak bişey değil yanii bence erkeklikle özdeşmiş bişey bu itiraf etmekte zor olmamalı sizde bazen çok zorluyosunuz :)02 Yorumla- +1 yıl
Neye göre çok zorluyoruz?
- +1 yıl
Bekle bekle aylar geçiyo açılmıyosunuz :D
Çünkü 1-0 önde başlamak istiyorlar. Birazda olsa garanti gibi. bir dövüşme, ayrılma durumunda peşimden o kadar koştun ne çabuk unuttun diyebilmek için. Kendini zeki sanan kertenkele kızlarımızın çoğunun taktiği. Direk aşık olmayı veya sevmeyi düşünmek yerine bize Türk filmi çekerler. Eninde sonunda biticek, sonu olan birşey, yollarımız ayrılıcak vs. vs. şeyler de kullanırlar. Ama biri çıkı p ben seni severim mal, sende beni seversen olur demi demezler.
31 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk sevgili meraklısı biri değilim gelecekse kendi gelir beni bulur. Benimle ilgilenen kişi kafa yapıma kalbime uyuyorsa zamanla karşılık vermeye başlarım ve ondan istediğim değeri ve güveni görmeye başladıkça bende adımlar atarım. En başından adım atmamam bu işlerin meraklısı olmadığımdandır
43 Yorumla- +1 yıl
Cok benziyoruz
- +1 yıl
Sevindim benzediğimize :)
+1 yılŞöyle ki bir erkek bir kadına av gözüyle bakar ya da bir oyuncak. Ona sahip olmak ister bunun için uğraşmayı göze alır. Hatta bu yol ne kadar cetrefilliyse o kadar zevk alır erkek. Zoru sever çünkü.
İşte bu noktada istisnalar olmakla birlikte birçok erkek ayağına gelmiş avi sevmez pek. Biraz oynar sıkılır. Çokça örneği vardır. Bu sebeple bir kiz muhtemelen bastan kaybetmemek için erkeğe gitmek istemez. Ama sinyal gönderir. Erkek de görmeyi bilsin.02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl sinyal?
- +1 yıl
Kendimi çita falan sandım :P
+1 yılilk adımı atmışlığım oldu başarılı da oldum :D ama gel gör ayrıldıgımızdan beri yalnızları oynuyorum :D
12 Yorumla- +1 yıl
Benim hiç olmadı bunada şükür
- +1 yıl
olmaması daha iyi oluyor bazen
+1 yıldoğada dişisi üstün olan canlı türü çok azdır,
örneğin karadul, erkeği cinsel birleşme sonrası yer,
erkekler fiziksel üstünlükleri olduğu için güçlü hissederler ve kontrol etmeyi severler,
yani ilişkiyi başlatmak yürütmek onlar için ego tatmini gibidir,
kadınlar da erkeğin ilişkiyi yürütme şeklinden ne kadar güçlü olduğunu anlar ve severler güçlüleri,
çünkü nesillerini genlerini bu şekilde daha iyileştirebilirler.20 Yorumla
+1 yılya birazda toplumun etkisi işte :/ 10 erkekten 6 sı, bir kız yanına gelip ilk adımı atınca kızın yollu olduğunu düşünüyor düşünmese bile arkadaşları bunu aklına sokuyor malesef, bu durumdan dolayı senin kadar bizde şikayetçiyiz arkadaşım
20 YorumlaToplum baskısından dolayı Türkiye de boyle bir şey yapan laf oluyor kızlarıda anlayın biraz
22 Yorumla- +1 yıl
Ama sizlerde zevk için reddediyorsunuz
bence bunlar hep ataerkil bir toplum olmanın doğurduğu sonuçlar.. bizde her zaman önce erkek gelmiştir, kadın yıllarca kocasına ondan sonra oğluna hizmetçilik eder, onlar için yaşar, onlar ne derse o olur, kadın fikrini söyleyemez... eee bugünlere de bunları duyarak bilerek geldik nabalım suç bizde değil ki o yüzden önce erkek söylesin diye otomatik bir psikoloji oluşuyor :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Ben kac sene içimde tutmuştum. nedeni de madem bakılıyoruz beni görüyo o neden gelmiyo cok istese gelirdi mantığı. bir nevi gurur işte. yıllar geçince, duyguların gecmeyince ve uzaktan seyredince aslında bir adım atsaydım ne olurdu dediğim cok oldu. kimisi de baska sebeplerden adım atmıyor. şimdi ise söyle düşünüyorum. eger kadının duyguları daha fazlaysa kadın iletişimi ilk başlatan taraf olabilir. gecen zamana yazık yoksa
00 Yorumla
+1 yılİlk adımı atmanın kızı erkeği yok ama bende atamam, utanırım o yüzden
320 Yorumla- +1 yıl
Erkek atınca hep reddediyorsunuz ama. Ben 3 kez reddedildim :( sonrada kızlarla konuşamaz oldum.
- +1 yıl
soran:
nerede ve nasıl ilk adımı attığına bağlı tabi en çokta kıza bağlı bu durumlar ama yapacak bir şey yok ya:D deneyim olmuş işte bu senin için iyi düşün, pozitif ol :P
olmadı tanımadığın kıza atma adım, arkadaş ortamından bul :D en iyisi o olur - +1 yıl
Arkadaşım yokki ortamım olsun
- +1 yıl
nasıl yok ya, hiç mi yok arkadaşın filan
- +1 yıl
Hiç yok. Yalan söylemiyorum cidden yok
- +1 yıl
Bide üniversite son sınıfım
- +1 yıl
bak bu kötü olmuş ya bu yüzden bulamıyorsundur zaten. Tek çare stajda veya meslekte bulman artık, dışarıda kolay kolay bulamayacağına göre
- +1 yıl
Bulamam ben artık benden geçti.
- +1 yıl
görende otuzunda filan sanar:D umutlu ol, bak bir tane söz var ; ''Eğer doğru kişiyi bulamıyorsan, Tanrı seni kötü kişilerden koruyordur'' her şeyin bir nasibi var olur ya. Eğer olmazsa bir tane köpek alır onunla yaşar gidersin ^^
- +1 yıl
Köpek sevmem ben ama olabilir belki. :D ama aynı duyguyu yaşatmaz. Sınıf 65 kişilik 9 erkek var ama 2 kişi geliyor onlardan biriside benim. Kızlarla ne konuşucam
- +1 yıl
Amaan neyse boşver
- +1 yıl
Sonsuza kadar arafta kalmaktansa yalnız ölmek iyidir
- +1 yıl
o da doğru
- +1 yıl
Kendimi kötü hissettim. 14 Şubat yine yalnız gecicek
- +1 yıl
Senin çevren varmı?
- +1 yıl
Evet var
- +1 yıl
İyiymiş ya. Nasıl çevre yaptın peki?
- +1 yıl
üniversiteli değilim ben :)
- +1 yıl
Hmm peki
+1 yılilk adımı atmaya bile cesaret edemeyen bir erkeği istemediğimiz için..
11 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi :D
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Hoşlandığım biri var kendim söylemeyi düşünüyorum hafif vs olucağını düşünenler kendilerine özgüvensiz ve korkularının esiri olmuş kişidirler
70 YorumlaYa genelde öyleler ki bir çok nedeni var. Hani şu kız erkeğin peşinden koşmaz erkek koşar sonra basit kız olursun filan filan. Ben iki hoşlandığım çocuğa itiraf ettim ve reddedildim sonuca bakınca üzüldüm ama saklamadım içimde en azından.
24 Yorumla- +1 yıl
Bende reddedildim ne var bunda. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Kızlar reddedilemez diye birşey yok ya :)
- +1 yıl
Basit kız dediğin ilk buluşmada erkeği evine davet edendir. Sen öyle birşey yapmadığına göre sorun yok. Sevdiğini söylemek cesarettir ve bu herkeste bulunan birşey değil. Basit kız durumuna düşmek kolay degildir
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal olanın o olduğuna inanılıyor. Erkek atacak, onun görevi , yapılması gereken bu der gibi bir düşünce bilinçaltına yerleşmiş.
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir. Kiminin özgüveni yoktur kimi de bayan olduğu için karşısındakinin kendisine kötü gözle bakacağından korkuyordur. Daha Bir sürü açıklaması vardır bunun ben hiç karşımdakinden beklemedim. Teklif aldığım kadar etmişliğimde olmuştur çok önemli değil bence hangi tarafın adım attığı.
00 Yorumlailk adımı o atsın diye bir kaygım, beklentim hiç olmadı. bodoslama dalıyorum lafa fırsatını bulduğum anda hoşlandıysam söylerim utanılacak korkacak bişey değil. reddedilirsem de tamam der giderim yüzüne bakamicak duruma gelmem.
33 Yorumla
+1 yılİlk adımı erkek atarsa cesareti ve özgüveniyle kızın gözüne girer.
İlk adımı kızdan beklerse süresiz bir şekilde aşk tatile girer.
İlk adımı kız atarsa erkek arkasına bakmadan kaçar.
DENENMİŞTİR!12 Yorumla- +1 yıl
Hmm peki hoşlanılmadan bir kızla çıkmak normalmi
- +1 yıl
Normal olup olmadığını söyleyemem. Can sıkıntısına ilişkiye başlamak gibi olur sanki. Çıkan kişinin karakterine bağlı bir durum.
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Şimdi şöyle ki
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/.../...336405_n.png00 Yorumlabu sorunun cevabını bilmeyecek kadar salak mısın? kedi neden beğendiği insanın yanına gitmiyor da sadece kendisine yemek veren insanın yanına gidiyor? yani kız teklif etmez fakirdir diye ama erkek teklif ediyorsa kesin zengindir çünkü fakir erkek cebinde parası yoksa kıza yaklaşmaya yüzü olmaz...
00 YorumlaKndi görüşümu acklym ilk adimi kizdan bkleyen erkk yakinda inekten çikolatalı süt bekler ;)) erkklerde reddedilme korkusu var birde kizlr reddedilrse bir dha yuzunuze nasıl bkar önce arkadaş olarak yakınlaşmaya çalışırlar ikinci adimi erkklerden bklerlr :))
00 Yorumla
+1 yıl30 Yorumla
+1 yılaçıkçası bu toplumun yarattığı bir ön yargı haklısın ama ben erkeğin kadınına saygılı ama biraz da maço olmasından yana olduğum nedeniyle ilk adımı atması hoş olur ben de atabilirim elbette ama erkeğin yapması daha çok hoşuma gidiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Ama sorun çıkıyor. Kızlar genelde reddediyor ve erkek yıkılıyor. Kadın yapsa o kadar acı çekmez çünkü güçlü görünmesi gerekmiyor ama erkekte öyle değil
- +1 yıl
yani haklısın ama şimdi mesajları yanlış okumamak gerekir senden hoşlanan birine sorarsan olumsuz cevap almazsın ki zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğini söyleyebilmeli kızı erkeği yok bu işin. Kızlar basit kız gözüyle bakılırım diye yapmıyor bence hiç alakası yok. Erkekler de tepki alırım tersler sapık der çanta yerim diye çekiniyor. Pek haksız da sayılmazlar. En sonunda kasa kasa kimsesiz kalıyoruz
10 Yorumla İlk adımı atan kız olursa erkek onu gözünde küçültebilir. İlk adamı erkek atarsa bu kızın hosuna bile gider ve erkek için ortada bir sorun olmaz. Nedeni bence bitmek bilmeyen erkek egosudur. Bir kızın erkege açılması erkek için fazlasıyla ego tatmin edici bir durumdan baska bişey degildir. (genel konusuyorum)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim ilk adım tabi erkeklerden beklenirde
hanii kızda biraz belli etsin yeter hani birde empati kurması yeterli benim için10 Yorumla Genelleme yapıp cesaretsizlik diyemeyiz ama şöyle de bir durum var. Erkekte yanlş düşüncelere yol açabileceğinden çekinir. Örneğin bu bana yapıyosa başkalarına da yapmıştır filan veya bu kız ağır oturaklı değil düşüncesinden çekinir
10 Yorumla
+1 yılCesaret meselesi mi belki biraz öyle ama kimse hafif meşrep bir kızla ciddi bir ilişki düşünmez... Ağırbaşlı, kaçan olmalı, peşinde koşturmalu bunun aksi yaratılışa ters... Narindir kadın kimsenin peşinden koşamaz- elmaslar, inciler fersah fersah derinliklerde farkedilmeyi beklerler oysa sahiller hep çakıl taşı dolu... Zor elde edilsin ki değeri kıymeti hiç eksikmesin ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Adriana lima yı görüyoruz :). Eee koşmaktan yorulunca ne olucak? Hafif meşrep veya basitlik, kasarlık vs bunlar korkak olduğunuzu örtmek için birer bahane
+1 yılİlla senden hoslandım birlikte olalım mı demeye ne gerek var ki. Bir günlüğüne sevgilicilik oyunu oynamayı teklif edin hoşlandığniz kişiye. ya da böyle deniz kenarına ya da şehri yukardan seyredebilceniz bir yere gidip dertlesin. Konu konuyu açar. İlle seviyorum demeye gerek yok. Üzerinde galiba aşık oluyorum yazan bir kitap hediye edilebilir kitap Size kalmış. Bu bu kadar gurur yapılacak birsey değil..
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmissin sanirim gerci istisnalar kaideyi bozmuyor ama :D Seviyorsam söylerim. İlk adimi karsi taraftan beklemem. Çoğu kiz neden boyle diye soruyorsan cesareti özgüveni olmayabilir yani utangaç biridir. Toplum olarak alisik olmadigimiz bir sey olduğundan garipsenecegini düşünüyor olabilir. Basit kiz diye nitelendirilecegini düşünüyor olabilir dediğin gibi. Hadi kizlar harekete geçelim asalim artik onyargilari. Ben yaptim pişman değilim çok güzel bir duygu. Bana güvenin ;)
00 Yorumla
+1 yılCesaretsizlik değil ama bir kız reddedildiği zaman karşısındaki adam değilse dinlendirir yayar millete kızı ezme potansiyelindedir genelde ben bununla karsılaşmamak için söylemem adım atmam
11 Yorumla- +1 yıl
Bizde reddediliyoruz. 3 kız da arkadaş kalalım diye reddetti
Bence bu tür şeyler erkeklere yakışıyor kızların hafif olacağından falan değil kız zaten beklediğini farkettiriyordur o saatten sonra ilk adımı atmak o kadar da zor olmasa gerek
10 Yorumla
+1 yılKizlar ilk adimi bekler çünkü utangaçtirlar karsisindaki kisi ya olumlu tepki vermezse diye düşünürler ve eger düşündüğü gibi de olursa o kız yıkılır hem gururu ayaklar altina alınmış olur hem de arkadaşları tarafindan dalga konusu olur bu yüzden
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekte aynı sorunları yaşıyor ama
Alışkanlıktan ya da utangaclıktan yapıyor olabilirler. Benim fikrim ilk adımı kız atmalı sonra erkek iki adım birden atmalı :D Kız hep karsı taraftan beklerse olmaz.
41 Yorumla
+1 yılönce şunu diyim hangi taraf hoşlandısya o açılmalı ya da ikisde ayn adım atlmalı çünkü bi azınlık ya da ön yargı uyduma önce aşk konuşruz yok erkek açıkla felan cart çurt beklmek saçma bişe saçma bi zihniyet hangi taraf seviyosa o adım atlmalı ila erkek adım atcak diye bi kural
00 YorumlaPlatonik olarak birinden hoslandigimi aramizda sadece kisa ve masum bakisma oldugunu paylastigimda bile sitede oyle hakaretlere maruz kaldim ki sen de diyosun bu memlekette kizlar niye ilk adimi atamiyo
00 Yorumla
+1 yılilk adımı biz atsak kabul edilsek bile ''kendi geldi nasılsa'' diye cepte oluyoruz, değersizleşiyoruz erkeğin gözünde. çünkü aranızda ana sınıfı zekasına sahip tipler var:)
00 Yorumla
+1 yılValla erkek arkadaşımla öpüşürken ben elini aldım göğsüme götürdüm ilk ben penisini elledim gayet ilkleri ben başlattım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Bayaa cesursun helal
- +1 yıl
Sevgilim benim elimi tutmaya korkuyordu yanlış bir hareket yapar da ayrılırım diye ailesiyle tanıştım o benim ailemle tanıştı onu ellemicemde kimi ellicem bazı ateşli zamanlarimiz oluyor tabi :D
+1 yılCesaretimiz siz erkeklerden daha fazla ama biz hep cesaret edip itiraf ettiğimiz an kaybederiz o yüzden de olacağı varsa da cesaretimiz yüzünden olmuyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Saçmalamışsın biraz
- +1 yıl
neresi saçmaa
+1 yılKarşımdaki için değerliysem ve bir anlam ifade ediyorsam ilk adımı erkek atmalıdır. erkek ilk adımı atmıyorsa onun için bir anlam ifade etmediğimi düşünür bende tepkisiz kalırım.
00 Yorumla
+1 yılkızlar erkeklere göre daha duygusal. reddedilince size göre daha melankoli davranışlar sergiliyoruz:D
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm olabilir ama erkeklerde 2 e kez reddedilirse özgüvende sarsılmalar başlıyor
zaten kızlar sevdiği birine sevdiğini belli eder yani en azından ben öyle yapıyorum e zaten erkekte seviyosa gider çıkma teklifi eder erkeklerimizde bir zahmet yapsın bunuda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. ilk adımı atan kızı kabul eden var mı hemen havaya giriyor erkekler
33 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Hepsini reddettim o yüzden katılıyorum. Otomatikman itici ve kolay lokma gibi geliyor.
Genelde basit kız görünürüm diye olan bir şey bu. Ama haklıyız, çünkü sevdiğini söyleyince erkekler direk kaçıyor!
20 Yorumlabu devirde sorulcak soru değil artık kim kime dumduma ondan dolayı böyle bir ayrımın manasını yapmaya gerek yok,,,
20 YorumlaAmaaan taktik kovalaya kovalaya ne mutluluklar kacirdik ya
31 Yorumla- +1 yıl
Öyle
+1 yıldoğu kültürüyle alakalı bence batı da öyle değil batılılar medeni insanlar bir kız gelip hoşlandığına kolayca bunu söyleyebiliyor kimse de onu yadırgamıyor
00 Yorumla
+1 yılGercekten sevmissem ve sevdigime eminsem soylerim , reddedilmek umrumda bile olmaz..
Gururun cani cehenneme10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTurk erkekleri ilk adımı atan kzı basit goruyo. ulaslmaz cok yuz vermeyeni seviyo. snra kızlar niye adim atmyo dersiniz
10 Yorumla Asil erkekler artik ilk adimi kizlardan bekliyor hatta ne ilki her adimi bekliyirlar sevmiyor zannedip kacinca da kiyameti koparanini gordum :/
020 Yorumla- +1 yıl
Valla yeter ben ilk adımı kızlardan bekliyorum yeter l*n adım ata ata ay a vardık. Seni seviyorum bile diyemeyen kızla evlenilmez. Anca yatağa atarsın
- +1 yıl
Valla ben sevdigim cocuga hep ilk adimi attim. Faceden ekledim her seyin begendim konustum trip yedim ama beni deli gibi sevdigini bana olmasa da arkadaslarina soyluyordu ben de bir umut her seyi yaptim yuzume bakmadi ben de baskasiyla ciktim. O ne ya oyle erkek mi olur ilk adimi kadin erkek dogasi geregi bir kere erkek atmali iyiki de birakmisim ama isiniz zor ya:/ canim cikmisti benim :D
- +1 yıl
Sıkıntı yok :) ben ilk adımı esra dan bekledim o ilk adımı atmadı onu sevmediğimi sandı gitti lise mezunu bir kaptanla çıktı. Sonra ne mi oldu çocuk kızı öldüresiye dövdü. Al işte sonu böyle olur. Adaletmi bu? Gidip gidip malları seçiyorsunuz sırf ilk adımı falan atıyor diye. Çoğu kendini yatakta buluyor kimi hastanede
- +1 yıl
Seni seviyorum dedinmi? Öyle üstü kapalı adım olmaz.
- +1 yıl
Yanlış kişiye çatmışsın. Önyargılı olmadan devam et ama aşkından emin ol
- +1 yıl
Yalnız ölmeye mahkumsun :)
- +1 yıl
Bende reddedildim o zaman benim gibi reddedilen bütün erkekler ilk adımı asla atmasın
- +1 yıl
Yalnız öleceksin :)
- +1 yıl
Annemiz babamız vefat edicek 80 yaşına geldiğinde keşke öyle yaonadaydım diyeceksin ama is işten geçmiş olucak. Bu hayat 1 kere yaşanıyor, tekrarı yok.
- +1 yıl
Sevgilin varken konuşmu diyorum offf :D ne içtin sen
- +1 yıl
Sanırım yaşınız küçük ya da beninle alay ediyorsunuz. Gidin kumda oynayın siz
- +1 yıl
E öyle ama
ikiside bence bu işin de raconu bu arkadaşlar bu görev sizde ilk adımı siz atacaksınız :)
16 Yorumla- +1 yıl
Linkte sizin gibiler için birşey paylaştım izle
- +1 yıl
Önyargılısınız. Sana hakaret falan etmiyorum yanlış anlama ama sizin gibiler en fazla rakı masasında meze olur çünkü çok ezik ve korkaksınız. Ailenin yetiştiriş tarzı ne yaparsın
- +1 yıl
Banada sen tipsizsin diyen oldu. Bu sitede bile diyenler oldu ama ajansa başvurmama engel olan birşey yoktu çünkü ben kendimi biliyorum. Sen daha kendini tanıyamamışsın başkasının ne dediğiyle varolup yokoluyorsun
Yabancı ülkede yasasaydm farklı olurdu ama Türk erkeklerne belli etsen basit olursn
12 Yorumla- +1 yıl
Önyargı işte. Nereye basit oluyorsun çok acayipsiniz
+1 yılSoyle bir klişe var: "Sen hic yumurtanin sperme kostugunu gordun mu?" :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aynısını bir kız yazdı :D ama onlar düşünemiyorki
+1 yılgerçek trip atmayı, naz yapmayı seven bir türüz. siz soracaksınız biz rededeceğiz vs vs karışık işler. ha saçma mı saçma. düzen bu. düzenin ya kölesi olursun ya da...
00 YorumlaBen şahsen tanışmak için ilk adım atan kızı aşikar bulurum. Özgüveni olması çok güzel bir şey kardeşim
00 YorumlaToplumda oturmuş bir olay bence kız ilk adımı atarsa hafif kız oluyor niyeti bozuk oluyor o da psikolojik bir etki yapıyor işte
00 Yorumla
+1 yılBence de insan sevdiğini söyleyebilmeli her şekilde. Kızlar söylese ilk karşıdakinin karakteri çok daha erken ortaya çıkıyor hatta bence.
00 Yorumla
+1 yılBenim öyle bir takıntım olmadı hiç söylerim direk. Ama genelde böyle ilk adimi kizlar atinca çok kötü bişeymiş gibi yargıladıkları için insanların aklına bu düşünce yerleşmiş
00 Yorumla
+1 yılBasit kız olarak görüyorsunuz kolay lokma.. değer de vermiyorsunuz hep ulasilmaz arzusu varmis ya değişik ama gercek. Buna sebep sizsiniz yani
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat