AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Cunku ilk adimi ben atinca kaciyolar. Bende bir sorun var galiba :D
Nasıl kaçıyorlar
Bildigin kaciyolar iste. Hic soylememisim konusmamisiz gibi yapmalar, muhabbeti kesmeler, mesajlari gorup cevap vermemeler falan. Duyan da 18 yasinda yeni yetme sanacak koca adam olmus hala ergen tavirlar :p
O kadar da demedik. O da neymiş öyle
Vallahi ben de akil sir erdiremedim.
Gay olabilirler belki :D ama düşük ihtimal. Tırstırdınmı ne yaptın
Gay olmadigina %200 falan eminim :D ama gel gor ki gay olmamasi kosa kosa bana gelecegi anlamina gelmiyor :D vallahi bir sey yapmadim kedi gibi insanim aslinda :D :D
Belli nickten :D
Ahahah
iticisin belki.
@Besonen olabilir neden olmasin
öyle diyorsan öylesindir.
@Besonen sana ya da bir baskasina itici gelebilirim olabilir herkes beni sevmek zorunda degil.
işte böyle ters cevap verirsen tabi kacarlar.
@Besonen ters cevap vermedim yalnizca herkes beni sevmek zorunda degil bunu belirttim
söylediğin cümle ters bir cevaptı bende onu belirtmek istedim.
hem gözlüklü, hem beyaz tenli hem de hafif balık etli bir bayanı reddedecek zihniyete s... m:)
Bence bu çok saçma. Kızlar da hoşlandığını herhangi bir damga yemeden söyleyebilmeli. Madem bu anlayışa göre teklif eden kız basit oluyor, erkeği de basit olsun. Yani bence de bu çok saçma katılıyorum.
Çünkü ilk adımı atsak hafif kız oluruz ciddiye alınmayızda ondan. kimine görede kural budur herkezin düşüncesi ayrı.
Türk kızı seviyorsa gelip beni ay da bulur ben gece bile olsa dünyaya inenem modu da olduğu için gizli dahi asla ilk adımı atmazlar ondan
kizlar soyleyince hemcinslerimizin biraz egoasu kabariyor :)
ilk adımı... karsi taraftan beklerim...
Halada bekliyorym ;)
Gurur meseLesi...
Cok beklersin :D
çok guru g*te vurur :D
duzgun konus terbiyesiz neden red edildigin belli salak set
ben olsam inadına gitmezdim. beklesin dursun :)
Gurur değil ego meselesi yürüyen egosun resmen ya
bir erkeğe aşık olupta erkeğin bişey hissetmemesine rağmen adım bekleyenleri gördüm ben ya. bir alay gerizekalı
aynen dsotum ben de kızlardan ilk adımı beklerim hep bana daha çok çekici geliyor öyle oluna yani daha çok seviyor diye düşünürüm basitlik değil bence olay
bu aslında toplum bilinci ile ilgili bisey sonuçta türk toplumu böyle bir görüşü savunduklarından bu durum ortaya çıkıyor. diğer sebepler ise cesaretsizlikten özgüvensizliktendir.
Kiz teklif etse erkegin g. tü bir kalkar kimse indiremez kardes be. bir de muhabbetini yapar arkadaşlar arasi kiz geldi teklif etti diye. Kiz bir selector yapsin erkek de mal degil ya anlar. Ha anlamadi birak o mali o zaman
çünki eşşeğin zikinden dolayı! daha kendi cesaretin yok demekki bunu sorduğuna göre dürzü!
Ayaklari daha büyük
(Hic komik degil evet anladik ben eğlendim)
sözde tabi evin direği erkek olduğunda cesaret kazansınlar diye DD
Hiç utanmadan ilk adımı atarım aga yuvayı dişi kuş yapar :D ilk adımı attım şu an mutluyum :))))
bence artik bu olay ortadan kalkti kızlarda adim atip yuruyorlar kesinlikle
Erkekler ilk adimi neden kadinin atmasina firsat vermez?
Erkek dediğin ilk adımı atar yani olay böyle hayvaların çiftleşmesinde bile
Çilunku pesinden kosmadiginiz, sizi zorlamayan kizin degerini bilmiyosunuz
Kardo ilk adımı erkek atar ama kadının görevi erkeğe yürümeyi öğretmektir.
Kadınlar fıtrattan dolayı çekingen varlık oldukları için böyle bir kültür oluştu.. yoksa erkeğin ilk hareket etmesi şart değil bence.
sokakta neredeyse çırılçıplak gezmekten çekinmiyorlar, ama niyeyse işlerine gelince böyle uydurmalar işte, kadınlar dürüst değil işlerine nasıl gelirse öyle davranırlar ben haklı hiç bir yan görmüyorum
@Hasnicktiryav haklısın.. ama çıplak gezmek ve karşı tarafa açılmak çok farklı şeyler.. kızlar yürürken dikkat edrsen önlerine bakıyorlar.. utangaç oluyorlar.. konuşmakla çıplaklık farklı özgüvenlikler.
fark var evet, ama bir o kadar da bağlantı var öyle iddalı giyinip sallana sallana yürüyen birinin duygularını dile getiremeyecek kadar özgüvensiz olması büyük bir çelişkidir
Haklısın sanırım
Cunku genel olarak bir kiz hissettiklerink dile getirince cevredekiler ayy suna bak ne hafif kiz gozuyle bakiyorlar.
hafif gülümseyis sizde pas verin !
Ya bence seven ilk adımı atmalı ama toplumda öyle bir önyargı var ki basit kız oluyor adım atan kız.
erkeler arasında hiçç öyle bir ön yargı yok. ama sen bu yaptığını kız arkadaşlarına anlatırsan onlar ne tepki verirler bilemem. dedikodusunu yapmamak lazım.
Tamda anlamak istediğim gibi bir tepki verirler aenn anında basit kız moduna sokarlar.
İlk adımı bende atarım sorun değil ama kızlar en azından biraz belli etmeliler olumlu cevap vereceklerini olumsuz cevap alınca ibrahim tatlıses gibi takılıyoruz ondan sonra ^^
Erkekler çok acımasız çünkü birine sanaldan itiraf ettim onu sevdigimi sırf profil resmim yok diye ne merak etti ne bir soru sordu her şey dış görünüşmus demekki.
belki seni erkek sanmıştır?
ya belki dicem ama insan hisseder yani bir de iki yıl boyunca hakkında ne öğrendiysem önüne döktüm hani ne kadar önem verdiğimi anlasın diye bir erkek şaka ya da dalga amaçlı niye bu kadar uğraşsın
Farketmez ikisinden biri ilk adımı atsın işte nolcak.
Bİ SALAK cıkarmıs bunu dıger kızlarda bunu solıyıp duruyor yoksa cesaret falan alakası yok :)
Çünkü biz kızlar yürüme bilmiyoruz bizi adımlarla yürütmeniz lazım knka -.-
Yoplum ne derse desin hafif olun nolmuş yani sevdiğiniz size değer verdikten sonra onun gözünde hafif mi kalırsınız?
Cesaret işi basitlikle alakası yok. Olumsuz cecap verir diye korkulur sadece :D
Erkek reddedilince daha ağır durumlar çıkıyor ortaya. Erkek her zaman güçlü görünmek zorunda ama kızlarda öyle bir zorunluluk yok
doğru
@didemecee sahibeme katılıyorum :D
Toplumsal baskı. Teklif ederse dünden razı gibisine getiriyorlar. yazık
Önyargı ve özgüvensizlik.
İlk adımı asla atmam. Tek sebebi olan bir soru olduğunu düşünmüyorum aslında. Belki basit kız olma telaşı, belki reddedilme korkusu ya da çekindiğimizdendir.
Erkekten beklenir kiz ilk adimi atarsa basit gibi gozukur bizim toplum örf ve adetlerde erkek eder erkek yapar oyle bir mantik var ne kadar sacmada olsa ama bilmiyorum bendemi oyle zor kiz arkasinda kosturan kiz daha cazip geliyor bilmiyorum..
Cesareti yoktur veya farklı sebebi. seviyorsam ilk adımı atarım. cevaba göre de devam ederim.
Cogunun ceareti olmuyor. Bazilaruda aynidedigin gibi basit gorunmemek amcli
kadın ilk adımı atarsa toplum tarafından ucuz hafif kadın olmakla suçlanır. sebebi budur
Kadınlar ilk adımı atmaz, ilk adımı atmamız için yeşil ışık yakar.
Cesaretimiz yok :) Bizi öyle alıştıran siz erkekler değil mi?
yetişme tarzı.. bakış açısı.. utangaçlık falan filann
Kiz dedigin agir hanim hanimcik olacak ne o oyle pesinden kosturur gibi olmaz ☺
İlk adım olsa iyi herşeyi bizden bekliyorlar.. Bizim de ilgiye ihtiyacımız var hep biz mi koşacağız
Aşkımdan ölsem söylemem. O da hoşlansaydı gelir açılırdı zaten diye düşünürüm hep maalesef
İlk mesaji, ilk adimi, ilk aramayi beklerler cunku bunu bir erkek yaparsa bir kiz kendini daga degerli hisseder. Bir kizin istedigi seylerden birisidir deger gormek eger ona dgerrli hissettirirseniz o da ilk mesaji atabilir ilk aramayi yapabilir :)
Prensip olarak kiz beni dövünceye kadar teklif etmiyorum ne istediğini bilen geliyor ağa gerisi lazim değil
Ben sevdigim insana mesaj atarak seni seviyorum demistim tabi numarayı gizleyiip megerse gizli numaradan mesaj acık olarak gidiyormus
Kardeş doğanın kanunu bu sen hiç avlanan bir erkeği ayartmaya çalışan bir dişi aslan gördünmü? Göremezsin çünkü yok !.
Ters bir tepkiden korkuyorum. Bizim imalatımız bozuksa sizin ERKEKLİĞİNİZ nerde? Hani bende var dediğiniz...
Erkekliği yanlış anlamışsın sen :)
Her ne anlamissam. Sizin icin niye zor adim atmak?
Türklerde böyle sadece. Yabancılarda çekinme huyu yok realistler beğeniyorsa seni söyler. Çocukça şeylere yer yok. Yaşasın yabancı kızlar !!
yani bence erkek kız fark etmez sevdiğini bir insan söylemeli çekingenlik veya gurur yapmamalı sonuçta kimseye bir şey kaybettirmez
Utanma diyemeyiz. Bu bir algı meselesi. Uzun zamandır algı bu şekilde.
erkekler kiz pesinden kosmayi seviyorsa biz napalim... ilk adimi kiz yapsa hemen o kizdan soguyor
sevdiğini söylemek ayıp değil şahsen ben söylerim
İlk adımı atsak "basit kız" gibi kötü tabirler yapıyorsunuz. Bi' karar verin isterseniz he?
Sen zor kizmisin jely ;)
@TambirBeyefendi Bilmem
Karar ver :D
Şimdi gidip allahın magandasına ilk adımı atarsanız tabi ki "basit kız" olarak değerlendirir allahın ayısı...
Bana mesela teklif eden olduğunda eğer ilgim yoksa, adam gibi konuşuyorum ve bu kadace cesur bir kız olduğu için gözümde değeri artıyor, arkadaş olmaya çalışıyorum.
aynen katılıyorum
Valla nedenini daha önce hiç düşünmedim. Sevdiğim kıza utanmadan sevdiğimi söyleyebiliyorum.
Çünkü yüzyıllardır süre gelen doğanın kanunu bu -.-
avrupa ve amerika farklı doğadan gelmiş galiba orada farklı kanunlar işlediğine göre :)
eğer ilk adımı onlar atarsa küçük düşeceklerini düşünüyorlar.
ne kadar avam.
Kızlar hep (kaçan kovalanır) diyerek ilk adımı erkekten beklerler. Bence.
cesaret lazim. 1 kere reddedilmek bile aylarca depresyona sokabilir bir kızı.
Ben 7 yıl tedavi gördüm
o. O Peki.
erkeklerin hepsinin mantıgı aynı ya. kolay kız olarak görüyolar o yuzden saklamak en iisi kız acısından
Kardeş çok güzel bir soru sormuşsun onlar erkeklerden bekliyor ben gidip konusuyorum reddediliyorm 3 oldu :)
Valla bro hep devletten hep devletten olmuyo hazıra konuyolar hepsi beleşçi biz bir tarafımızı yırtarız bide reddederler ya o zaman ölsen daha iyi