Merhabalar.. Hayat bu, tabi ki başımıza her an her durum gelebiliyor, büyük konuşmamak gerekir..
Farz edelim ki yakın arkadaşınızla aynı kişiye aşık olduğunuzu öğrendiniz.. Bu durumda geri adım atan taraf mı olursun yoksa şansımı denerim asla geri atmam diyen taraf mı? Keyifli günler..
Asla geri adım atmam. Zaten kolayca pes edecek bir tip değilim. Seviyorsam o da seviyor diye geri çekilmem. Bunun tek istisnası var. Eğer o da arkadaşımı seviyorsa o zaman başka. Ben fazlalığım demektir. Usulca giderim. Beni seviyorsa onun uzaması gerek yok hoşlantisi konusunda bir bilgi yoksa mücadeleye devam. Yine kararı o verecektir, elimden geleni yaparım ben
Ne geri adım atan taraf olurum ne de isteyip de dışarda kalan. Eğer bir kadına aşıksam değil arkadaşımı babamı bile tanımam ben. O kadını alırım. Nokta :)
Ama bu zorla değil tabii ki. (Ya benimsin ya toprağın saçmalığında bir adam değilim.) Ne yapar eder, kadınınımı kazanırım. Zaten onu kazandım mı geri kalanın bir önemi kalmaz:)
Ya arkadaşım nasıl desem, hani ilkse, kötü dönemlerden geçmiş ve morale ve hayatında mutlu olmayı gerçekten hakeden biriyse, gömerim içime zaten sonra da unutulur gider
Ama yok sürekli bir sevgili yapma peşinde olan bir o_çsa, sktirsin gtsn, o kadın benim. d
Başıma gelmişti, ben plotonik bir çocuğu seviyordum, bir arkadaşımda aynı çocuğu seviyormuş onu öğrendim ve çocuktan uzaklaşmıştım, sonra sürekli bana bakmaya başlamıştı karşıma çıkmaya başlamıştı çocuk, ama o arkadaşımlada pek yakın olmadığım için bilmiyordum, bi ara sevgililermiş ayrılmışlar falan, şu an sevgilim var zaten :))
Ben çekilirim Görseldekiler arkadaş değil jdjdkd esmer çocukla kadın kardeş diğeri ikisinin de seviştiği adam ama kadınla kardeşi de bir şeyler yaşıyor falan garip neyse konu bu değil kdmdm
Gerçekten tutkulu bi şekilde aşıksam sonuna kadar mücadele eder şansımı denerdim. Ama başıma böyle bir şey gelmesini hiçmi hiç istemem çünkü sönunun iyi olacağını tahmin etmiyorum
Şimdiye kadar böyle bir durum yaşamadım. Yaşamak da istemem. Seviyor veya ilgi duyuyor da olsam bir kadın için iki arkadaş birbirimizi kırıp üzmek istemem.