hayır olmadı ama dün videolar gördüm bağlayıp ayak gıdıklandığı falan hoşuma gitti ayak fetişim mi var diye düşünmeye başladım ama yalama durumu falan hala iğrenç geliyor
önem veriyorsa takılabilir yani benim ayağıma takılan olmadı ama kendim bakımlı olmasını seviyorum ama genelde küçük ince beyaz ojeli ayaklar seviliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya bir kac kisi yaziyor burdan manyaklar sjxdjxjjdx cok değişik napcaklarsa ayağımı
Ahahah yani genel olarak bu hoşuna gidiyor mu ya da bakımlı güzel oldugunu düşünüyor musun
Bence bu hic hoş bir şey değil
Yani işte bende bunları merak ettiğim için sordun mesela ne gibi tepkiler aldın srni ekledim diem den bana anlatsana Bi ben hiç bilmiyorum
Sence dm den yazsana Bi
İyi böyle burdan sorabilirsin ne soracaksan
Yorumlar uzamasın diye dedim bu konuyla alakalı fprşl
hayır olmadı ama dün videolar gördüm bağlayıp ayak gıdıklandığı falan hoşuma gitti ayak fetişim mi var diye düşünmeye başladım ama yalama durumu falan hala iğrenç geliyor
Belkide göreceli bir kavram bu ama bunu fanteziye dökenler varmış hani sevgiliniz daha önce böyle bir söylemde bulundu mu
hayır kimse bulunmadı ben de kimseye karşı dile getirmedim ama videolarını seviyorum
Belki senin fantexi yanın böyle olabilir bilinmez ama bundan önce kendi ayagın güzel ve alımlı sevecen olması lazım değil mi
evet
Aynen öyle ben merak ettim konu aklıma takıldı bir erkek sevgilisinin ayagına takılmalı mı mesela nasıl olmalı veya farklı
önem veriyorsa takılabilir yani benim ayağıma takılan olmadı ama kendim bakımlı olmasını seviyorum
ama genelde küçük ince beyaz ojeli ayaklar seviliyor
Ben ojeden nefret ederim mesela kişiye göre bir şey bu bence cünkü bunu farklı boyutlara getirenler var
bence french / siyah / kırmızı güzel oluyor ayakta
Hiö dikkat etmedim böyle şeyleri her zaman sadelik daha güzeldir varsa bilgin ne biliyim tavsiyem dm den yaz ekle ver bana nedir nasıldır bu konu
kadında herşey güzelken ayağa kim bakar laf seninki de
Hayır bunu fantexi ilgi manasına cekenlrr var bakımlı ve güzel olması da güzel bişi ayrıca
Bırakın bu ayakları artık
Hayor kardeş ben cevremde gördüm o yüzden soruyırum
erkeklerin ayağı kaz mı oluyor?
Yak ne alaka olm