ÖzdemirAsaf61 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şöyle iğrenç bir şeymiş gibi yazıyorsunuz ya bu tür olaylara anlam veremiyorum cidden. Sen git adamın koynuna gir türlü türlü şeyler yaşa sonra gel deki ayağımı öptü yarıldım yok çok iğrenç yok bilmem ne. Hem ayranım dökülmesin hem totoma zeval gelmesin. 😂 çok komiksiniz.
O yatağa girdikten sonra eşinle partnerinle bitti. Yok diye bir şey yok arkadaşlar. Bunu kabulenmelisiniz her şeyden önce.
He tabiki keskin çizgiler 3. Kişi 🆚 bunları kast etmiyorum. Hemen taşlarsınız falan😅 neme Lazım ona bende karşıyım çünkü kıskanç biriyim sevdiğim adamı payşamam 😇64 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürlerr❤️
- +1 yıl
Ben güzel görüşün için teşekkür ettim fikirlerin için değil😃
En İyi Cevaplar
+1 yılHiçbir zaman hiç kimse öpmedi. Kendim de böyle bir şeyi talep etmem. Öptürmem de. Öpülecek o kadar güzel yerlerim varken ayağımı ne yapacakmış hayret bir şey lan. Ama bir ara konuştuğum bir çocuk vardı gerçekten ayak fetişiymiş sürekli ayak fotoğrafı istiyordu beyinsiz. 1 kez attım sonra devamlı istedi epeydir konuşmuyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Her yerini öpsün olmaz mı😃
Sevgilim öperim demişti de kabul etmemiştim bikere çzöşxğwl
Soruyu görünce aklıma geldi :D206 Yorumla- +1 yıl
Neden etmedin deneseydin ya 😀
- +1 yıl
Onun yerine nereni öpmesini istedin 😀
- +1 yıl
Güzel
+1 yılBenim ayaklarımı öpse kan dolaşımını durur heralde 🤣🤣
4616 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Yani kokuyo demek istedim 🤣🤣
- +1 yıl
Haha sen öyle diyorsan öyledir 😀
- +1 yıl
Sadece kan olsa keşke
- +1 yıl
Yarıldım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
haylazzzponcik bir kkadının ayağı o kadar şiddetli kokmaz bence bir yanlışlık var? - +1 yıl
@Burcununmekanıı benim kokuyo her gun yıkasam bile bosanma sebebi resmen 😂😂
- +1 yıl
Kokan ayaklarına kurban olsunlar
- +1 yıl
Kokar mokar tok tutar 😂😂
- +1 yıl
Yaaaa bunlar nasıl yorumlar 😂😂😂 çok güldürdünüz Allah razı olsun 😂😂
- +1 yıl
Bu yorumlar neee😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahaha çok iyi yaaa
Kızlar Ne Diyor
Sevgilimle havuzdan çıktığımız da şezlonga oturduk ayakların güzel dedi bende teşekkür ettim öpeyimmi dedi bende ciddiye almadım öpme yala istersen dedim ilk öptü sonra ağzına aldı ilkten şaşırdım sonra az zevk aldım kısa sürdü 3 saniye falan 😂😂
103 Yorumla- +1 yıl
😂 zevk mi kısa sürdü yapışı mı
- +1 yıl
Hıı pekii😃
+1 yılAyaklarımı değil. Parmaklarımı öptü. Sonra hepsini büyük bir özenle tek tek yedi. Sanki çok eşsiz tatta bir şey yiyormuş gibi davranmasını izlerken çok şaşırmıştım..
62 Yorumla- +1 yıl
Güzel betimlemeymiş😃 hoşunuza gitmiş miydi?
- +1 yıl
Evet çok hoşuma gitti. Kendimden geçtim. Bunu görünce ellerimi öpüp el parmaklarımı yedi….
+1 yılBenim ayaklarım 35-36 çok küçük ve kibardır. Hayatıma myle çok fazla adam girmedi ama hepsi çok ilgi duydu ayaklarıma ilginç bir şekilde. Ben de rahatsız olmadım yani 🙈
72 Yorumla- +1 yıl
Güzelmişş hoşuna gidiyor yani🙂
- +1 yıl
Masa altı flörtleşmeyi de iyi yapıyorsundur sen😅
+1 yılEşim de sevgilim de olmadı. Şahsen bana saçma geliyor. Sanki karşındakini ezikliyormuşsunuz gibi ama kişiden kişiye değişiyor işte. Bundan hoşlanan da oluyor.
51 Yorumla- +1 yıl
Özel bir ortam sonuçta ezikliyormuşsun gibi olmaz
+1 yılAyaklarımdan öpen olmadı ama lisedeyken ayak fetişi olan bir adam bana sosyal medya üzerinden 200 TL karşılığında ayaklarımı öpmek ve ısırmak için teklifte bulunmuştu
55 Yorumla- +1 yıl
İlk o zaman karşılaştım böyle bir şeyle diyorsun yani
- +1 yıl
Aynen 😂 korkudan hesabımı silmiştim engellemeyi bilmediğimden 😂😂
- +1 yıl
Haydaa o da garipmiş😃 nereden görmüş ayaklarını tanıdığın bir adam mıydı
- +1 yıl
Fotoğraflardan hesabım açıktı bir fotoğrafımda ayaklarım belli oluyordu küçük falan diye hoşuna gitmiş sonra bana teklifini yapmıştı
- +1 yıl
Hmm anladım
Hayır hiç olmadı olmasına da izin vermem. Sevdiğim kişinin lâyık olduğu yer asla orası değildir, bu resmen karşındakine köpek muamelesi yapmaktır hiç hoş bulmuyorum. (Fantezi amaçlı yapanlara bir şey diyemem)
24 Yorumla- +1 yıl
Yani mana yüklememek lazım sonuçta taraflar baş başa ve bunlar hep zevk işi. Sen güçlü erkekleri sevince bu sana ters geliyor tabii😏 ama hem güçlü olup hem de böyle şeyler yapabilir ayrımları fark etmek lazım dediğim gibi bunlar hep zevk.
- +1 yıl
Parantez içinde belirttim zaten fantezi amaçlı yapanlara yani bundan zevk alanlara bir şey diyemem, ben normal bir aşk ilişkisi gözüyle değerlendirdim ve sevdiğim kişiye bunu yaptırmam dedim. Herkesin kendi zevki kendi isteği ben karışmam. Hem zaten ayaklarım çok gıdıklanır istesem de yapamam 😄
- +1 yıl
Tamam o zaman😃
+1 yılAyak fetişizmi sanırım şimdi freud a göre gizli eşcinsellik farklı psikologlara göre de çocuklukta yaşanılan travma bana göre ise ayakta vücudun bir parçası gayet normal ama böyle bir istekte bulunmadım bunu da belirteyim 😂
17 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir görüş paylaşmışsın emek var🙂
Senin hoşuna gidiyor mu peki öptürtmek? - +1 yıl
İstekte bulunmadım (ayak öptürmek) 😂🤗
- +1 yıl
Hiç denemedin demek mi bu yani
- +1 yıl
Hayır ☺️
- +1 yıl
Denediysen hoşuna gidip gitmediğini biliyorsundur
- +1 yıl
Denemedim istekte bulunmadım vs vs
- +1 yıl
Tamam
+1 yılsen ayak feşitsizin galiba insala eşinin ayakları güzel olur da doya doya öper koklarsın benimkini fantazi amaclı öpen bir kac kiçşi olmustu
53 Yorumla- +1 yıl
Sen zevk almış mıydın
- +1 yıl
gıdıklanıyorum ama yavs ve sakin öperse güzel ama ben kremle masaj yapmsından yanyım ila biyerimi öpem istiyorsa baska yerlerimi öpemsini tercih ederim
- +1 yıl
Vakit mi yok her yerini öpsün bence🙂
+1 yılBüyük tartışma sonrası evime gelip ayagimdan öperek özür diledi. Fakat çok sevdiğim şeyler değildir böyle birsy yapacağından haberdar olsaydım izin vermezdim
21 Yorumla- +1 yıl
Boşver iyi yapmış😃
+1 yılFazla sevgilim olmadi:( sadece bir tanesi ile ciddi düşündüm oda benim duygularımla oynadı seviyorum dedi kandırdı ama sevmiyormuş. Ve diğer konuştuğum çocuk da degisik bir insandı :(
22 Yorumla- +1 yıl
Yani öptürdün mü ne anlamam gerekiyordu 😃
- +1 yıl
Hayır tabikide
Bir kere yaptırdım çok da güzeldi tekrar yaptırırım
81 Yorumla- +1 yıl
Neden sadece bir😃
Oldu defalarca fakat ben istediğim için degil gelişi güzel denk geldi hep. Baştan aşağı öpülmek güzel bi his👌
41 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılÖptü ama ne biliyim bir daha da öptürmem herhalde çok garip bişey yani neden ayağımı öpsün ki karşımdaki sırf kadınım diye.
44 Yorumla- +1 yıl
Neden ya hoşuna gitmedi mi
- +1 yıl
gitmedi
- +1 yıl
Bir tek ayaklarını öpmesi mi hoşuna gitmiyo
- +1 yıl
Konu ayak yani sanane başka yerlerden
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet insan sevdiğinin ayağını bile öper kız erkek farketmez. Kendine bakmıyorsa ben zaten kendine bakmayan biriyle olamıyprum. Olan varsa razıdır önemli olan sevgi sevgiden her ayak öpülür. Ha ilerisi fetişliğe giriyor o da zevk meselesi sadece sevgilininki yalanıyorsa o da sevgiden djkddkkdf
40 Yorumla
+1 yılValla öpen oldu ama o elinizi ayağınızı öpenlerden korkun sonra Fena can yakıyorlar, aldanmayın yanii !!!
32 Yorumla- +1 yıl
😃 hoşuna gidiyor mu ayaklarını öptürmek
- +1 yıl
Nasıl can yakıyorlar hangi manada
+1 yıl1 yıl önceki soruyu fantezi için mi önerdin?
Ayaklarımı öpen olmadı. Küçükken kuzenim kendi ayağını öpmemi isterdi. O yüzden ayak öptürme mevzusu pek sevdiğim bir yerde değil😄12 Yorumla- +1 yıl
Yoo fikrini merak ettim😃
- +1 yıl
Hmm anladım 😄 siteye ilk giriş yaptığım zamanlarda da soru öneriyordun
+1 yılAyağimi operse bidaha onun dudagindan öpmem mantiksiz bisi bence ve pis bisi ama elimden cok opuyordu ellerimi avcuna alır ve öperdi eski sevgilim ama kimseye asla ayagimi opturmem
13 Yorumla- +1 yıl
Ayaklarını temizlersen temiz olur ama zor bir şey değil😃
- +1 yıl
Ayaklarim bence gayet temiz bakini falan yaptiriyorum ama yani psikolejik bisi opmesini istemem ben hosuma gitmez her acidan
- +1 yıl
Hmm anladım
Evet akşam zor kar öptü çünkü öptürmek istemiyorum ya o da bana dedi kaç yıldır beraberiz çocuklarımın annesisin o yüzden öpeyim dedi cinsel arzu olarak değil tm dedim öyle ise olur
12 Yorumla- +1 yıl
Tatlış bir durum😃
+1 yılÖpmek bi yana dursun, ayak parmak ve aralarını emiyordu 😊😊
63 Yorumla- +1 yıl
Senin baya hoşuna gidiyor o zaman😃
- +1 yıl
Gider tabi umursamam ki, yalamak isterse yalar.
- +1 yıl
oooh be güzelmiş ya
Olmadı ama okşayan, seven olmuştu.öp. desem öperlerdi de.
42 Yorumla- +1 yıl
Neden demedin😃
Nişanlım öper hep cennet ayaklarının altında diye😂 ama öptürmemiştim bunu ilk sevgili döneminde yaptığında utanmıştım 😂😂😂😂😂
33 Yorumla- +1 yıl
Garipmişş😃
- +1 yıl
Nereler var mesela hem her yeri öpsün olmaz mı😃
+1 yılbaştan aşağı öptürmüşlüğüm var her yerimi gerçekten güzel bir deneyim özellikle ayaklar çok hassas ve narin hakkı verilince güzel oluyor :)
91 Yorumla- +1 yıl
Hmm takip eder misin beni
+1 yılEvet oldu müthiş bir haz ayaklarının altının bile öpülmesi
120 Yorumla
+1 yılBana diyen oldu ama garip geliyordu bir insan neden ayaklarıma tapar ki diye ama birine şans vermiştim. Olsa da olur olmasa da :)
33 Yorumla- +1 yıl
Anladım hoşuna gitmiyor yani sadece karşıdaki için yaptırıyorsun🙂
- +1 yıl
Evet çünkü yapınca mutlu oluyor kırmak olmaz :)
- +1 yıl
Güzel düşünce🙂
+1 yılYani ayaklarda dahil olmak üzere başlayıp yukarıya doğru öpe öpe çıkabilir ama sadece ayağımı öpmesi saçma olur😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
En güzeli o zaten😃
- +1 yıl
:))
yeeeeeeessss :( kedim çar her gün böyle uyandırıyordu beni canım yaaa
31 Yorumla- +1 yıl
İnsanın öptüğü olmadı mı😃
+1 yılEvet seks esnasında ayak bileklerimi ölmüştü cok hostu
35 Yorumla- +1 yıl
Ayaklarını neden öptürtmedin neden sadece bileklere kadar😀
- +1 yıl
Ayak saçma ve mide bulandırıcı. Bence onu pedikür yapan kadınlara yapmalı. Sonu ta ayak yanı tuvalete giriyoruz sıcrıyor 😂
- +1 yıl
Kusuruma bakma ama şarapnel çıkartıyorsun galiba ayağına nasıl sıçrıyo
- +1 yıl
Senin Gibiler GORMUYOR Sadece. ısık tut bakalım ne kdr socrıyor
- +1 yıl
Gün içerisinde sürekli yıka o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok olmadı ama ayağımı yikiyan olmuştu 🤣onda da şimdi bazı yanlış anlaşılma olmasın belimden rahatsızım sahilde çıplak ayak yürümüştüm erkek arkadaşım suyla yıkadı yoksa alıp sabunla kovada yıkaması 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmış😃 neden gizlendinn
Köleliği anımsatıyor ayrıca erkekler bunun nesinden zevk alıyor anlamıyorum... Ben öptürmezdim. Hoş bir şey değil bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani çeşit çeşit zevkler fetişler var işte ki bu en yaygınlarından biri sadece erkekler değil kadınlarda da seven çok kişi oluyor
- +1 yıl
Köleliği anımsattığı için zaten çok zevk veriyor köle gibi öpmesi emmesi. Muhteşem bir şey karşındaki kölenin ayaklarını öpüp emmesi.
Evet😂 bir sevgilim vardi ve ayak fetişiydi her ne kadar kabul etmesede. Surekli benden ayaklarımın fotoğrafını istiyordu🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Senin hoşuna gitmiyordu galiba😃
- Daha fazla (591)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım