Kendisini yakışıklı üstün sanan kro, esmer kıllı kürt erkeği :))? Sonuna kadar sıkılmadan oku?

Son 2 yıldır özellikle dizilerde başlayan esmer kürt erkek popülasyonu var hepiniz farketmişsinizdir bu durumdan etkilenen baya kızda görüyorum sanal sosyal platformlarinda. Uzun bir süredir truzim sektörde olduğum için turist kızlar Rus, Hollanda ve İngilizler beni özellikle Almanlar sen nasıl Türk'sün inanmıyorum esmer, kıllı değilsin Almanya'daki Türklere benzemiyorsun diye tanışıyoruz beyaz tenli kumral saç, sakal kahverengi gözlü bir erkeğim. Avrupa'da ki insanlarda böyle bir algı var Türk esmer olur diye çünkü orada yaşayan kürtler kendilerini Türk diye tanıtıyorlar :)) Neyse konu fazla uzadı bazı Rus kızları dışında kesinlikle diğer yabancı kızlar esmer bir erkek ile ilgilendiklerini görmedim bugüne kadar hatta tam tersi Avrupa ve modern olan ülkelerde esmer olan insanları 3. işçi sınıfı insan olarak görüyorlar inanmıyorsaniz Avrupa'da herhangi bir ülkeye gidin bir süre geçirin size nasıl esmer birisi ile normal birisine davrandıklarına gözlemleyin. Bugün kürt bir arkadaş diyor ki ; oĞlim Türk Gizları, yabencı kızlar hAp biz hAste kÜRt erkekleri meşhur dünyada bAna yazen Bir sUrü Türk kızları var diye sözler etti gülmekten yaşlar geldi gözümden yanımda arkadaş ile. Sanalda evet Türk kızları esmer kürt falan diyorda reel de ben hiç görmüyorum esmer olan bir erkeğe göre çok daha rağbet görüyorum. Birde esmer Türk olmaz esmerlik bize Arap ve Farslardan gelerek kürtlerden bulaşmıştır. 100 eşmer 100'de kumral, beyaz, sarışın erkek bul esmerde en fazla 2 yakışıklı çıkar ama diğerlerinde bu sayı çok çok daha fazladır. Çünkü esmerlik, Ortadoğu halkı yani çirkin ırktır. Kısacası sözüm bazı Türk kızlarına sizin beğendiğiniz (reelde görmedim ama) esmerliği, kro tipleri yabancılar en alt tabaka insan olarak görüyorlar bana giren çıkan yok isteyen istediğini sevsin ama Türk ırkının çirkinleşmesini istemediğim için esmer çirkin çocuklarınız olur tavsiye niyetinde bu yazdıklarım. Esmerliği üstün sanan, Burak Özçivit gibi gören Cro -Magnon Ortadoğulularda kendilerini bişey sanmasın mümkünse :))
Kendisini yakışıklı üstün sanan kro, esmer kıllı kürt erkeği :))? Sonuna kadar sıkılmadan oku?
Güncellemeler
+1 yıl
Kavga etmeyin soruyu da sileceğim herkes kardeştir iyi akşamlar diliyorum :))