Son 2 yıldır özellikle dizilerde başlayan esmer kürt erkek popülasyonu var hepiniz farketmişsinizdir bu durumdan etkilenen baya kızda görüyorum sanal sosyal platformlarinda. Uzun bir süredir truzim sektörde olduğum için turist kızlar Rus, Hollanda ve İngilizler beni özellikle Almanlar sen nasıl Türk'sün inanmıyorum esmer, kıllı değilsin Almanya'daki Türklere benzemiyorsun diye tanışıyoruz beyaz tenli kumral saç, sakal kahverengi gözlü bir erkeğim. Avrupa'da ki insanlarda böyle bir algı var Türk esmer olur diye çünkü orada yaşayan kürtler kendilerini Türk diye tanıtıyorlar :)) Neyse konu fazla uzadı bazı Rus kızları dışında kesinlikle diğer yabancı kızlar esmer bir erkek ile ilgilendiklerini görmedim bugüne kadar hatta tam tersi Avrupa ve modern olan ülkelerde esmer olan insanları 3. işçi sınıfı insan olarak görüyorlar inanmıyorsaniz Avrupa'da herhangi bir ülkeye gidin bir süre geçirin size nasıl esmer birisi ile normal birisine davrandıklarına gözlemleyin. Bugün kürt bir arkadaş diyor ki ; oĞlim Türk Gizları, yabencı kızlar hAp biz hAste kÜRt erkekleri meşhur dünyada bAna yazen Bir sUrü Türk kızları var diye sözler etti gülmekten yaşlar geldi gözümden yanımda arkadaş ile. Sanalda evet Türk kızları esmer kürt falan diyorda reel de ben hiç görmüyorum esmer olan bir erkeğe göre çok daha rağbet görüyorum. Birde esmer Türk olmaz esmerlik bize Arap ve Farslardan gelerek kürtlerden bulaşmıştır. 100 eşmer 100'de kumral, beyaz, sarışın erkek bul esmerde en fazla 2 yakışıklı çıkar ama diğerlerinde bu sayı çok çok daha fazladır. Çünkü esmerlik, Ortadoğu halkı yani çirkin ırktır. Kısacası sözüm bazı Türk kızlarına sizin beğendiğiniz (reelde görmedim ama) esmerliği, kro tipleri yabancılar en alt tabaka insan olarak görüyorlar bana giren çıkan yok isteyen istediğini sevsin ama Türk ırkının çirkinleşmesini istemediğim için esmer çirkin çocuklarınız olur tavsiye niyetinde bu yazdıklarım. Esmerliği üstün sanan, Burak Özçivit gibi gören Cro -Magnon Ortadoğulularda kendilerini bişey sanmasın mümkünse :))
Güncellemeler
+1 yıl
Kavga etmeyin soruyu da sileceğim herkes kardeştir iyi akşamlar diliyorum :))
Kendisini yakışıklı üstün sanan kro, esmer kıllı kürt erkeği :))? Sonuna kadar sıkılmadan oku?
Aşırı saçmalamışsın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre toprağına vatanına milletine bayrağına ve diline vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes TÜRK tür. Lazı Çerkez’i kürdü hepsi Türkiye topraklarında yaşadığı ben bu toprakları benimsedikleri için Atatürk bu topraklarda yaşayan millete Türk milleti demiştir. Ve has Kürt’ler sarışın olur ayrıca benim tanıdığım Türk olup ama Gayette esmer olan insanlar var çevremde. ve her kumral sarışın güzel değil yanılıyorsun. Ona bakarsan almeda abazi Türk değil Kürt de değil esmer ama çok güzel bir kadın aynı şekilde ceren hindistan Amine gülşe çoğu miss güzeli esmer ve çok güzeller erkekler içinde de esmer ama yakışıklı olan var
@Sorgulayantürk sen hangi vatandaşlığa bağlıysan o ırktan sayılıyorsun kanunlara göre tabiki ben kürdüm ben Çerkesim vb diyebilirsin ama Atatürk zamanında bu topraklar bölünmesin diye düşmanlık çıkmasın diye böylen bir kanun var vatandaşlık olarak bu toprağın diline bağlıysan Türksün demektir yani Atatürk gibi karizmatik bir lider bile ayrım yapmamış siz kimsiniz köpekler ahajajaj😂
@Sorgulayantürk ben hiç bir lidere tapmam ama emin ol Atatürk gelmiş geçmiş en karizmatik en akıllı ben ayrım yapmayan liderdir hem de bir Kürt olarak bunu söylüyorum
@Sorgulayantürk mussolini hitler lenin kuruşçev saddam kenndy hindu vb vb daha sayayım istersen bunların hepsini ve daha saymadıkladımı tanıyorum beni zehirlemediler aralarında en karizmatik ve ayrım yapmayan lider Atatürktür ve hindu da iyidir
aga sen neyin kafasını yaşıyosun hayır yani kimin esmer kimin sarışın olduğundan sanane bu mu yani bu senin için neden büyük bir sorun sen esmer sevmeyorsan biz ne yapalım şimdi ayrıca bunun kürtlükle ne alakası var komiksin cidden
@Sorgulayantürk vlla kusura bakma sorgulayan Türk ama hem türksün hem de kurtuluş savaşında o kadar eziyetlerle tükenmişlikle bu ülkeyi kurtarıp sana nefes eden bir lidere yani Atatürk’e laf ediyorsun işte bu yüzden ben senden daha Türk’üm , kürdüm ama Atatürk’de hıyanet etmediğim için senden daha Türk’üm Ne mUtlu TÜRKÜM diyene
@1berfin aynen aynen hem Atatürk’ü sevmiyorlar hem de Türküz diye geçiniyorlar ahajha halbuki bilmiyorlar ki Atatürk Türk milleti derken Türkiye’ye din dil vatandaşlık bağı ile toprağına bağlı olan herkesi kast etmişti
@Sorgulayantürk farkındaysan biz Türkiye’de yaşıyoruz ve kimse bize şiddet uygulayarak Zihni’mizi yıkayarak Türk hisettmemizi saplamadı ve Türkiye’de Kürtçe konuşmak yasak değil gelenek göreneklerimiz devam ediyor hatta bizim evde annemler akrabalarıyla evde ya da dışarda halen Kürtçe konuşurlar ve ben bütün bu geleneklerimiz devam etmesine bize baskı kurulmamasına rağmen Atatürk’ü savunuyorum ve Türkiye diline vatandaşlığına bağlı kalarak ne mutlu Türk’üm diyene diyorum. O Rusların yaptığı emperyalizm ve baskıcılık biz baskı ve beyin yıkama olmadan Türklüğü Atatürk’ü savunuyoruz bence sen kendine ben Türk’üm deme çünkü Atatürk’ü hiç bir şekilde savunmuyorsun
@Sorgulayantürk kardeşim sen tarikat yuvalarında kafayı bozmuş ağır bir çomarsın Atatürk'ü sevmek için Türk, Kürt, Çerkez vs. Olmana gerek yok yaptıkları için saygı duyacaksın en azından akılsız mahluk
@Sorgulayantürk müslüman değilsin ama allah kelimsini kullanıyorsun ahajaahan berfincim boşver canım şunla daha fazla münakaşaya girmeyelim arkadaş kendini belli etti
Valla esmer kızlara dm den cevap bile vermiyorum bana itici geliyor. Çok nadir yakışıklı çıkar 100 kişide 1 en fazla 2 kendini kandırma şimdi Kürt olabilirsin aşağılamayorum ama kızda erkekte geneli çirkin
Vlla ben hem kürdüm hem esmerim ama fotoğrafımı gören yine yazıyor teklifini kabul etmeyince de sövüyor yani canım anlayacağın bütün sarışın ve kumrallar güzel diye bir kural yok bu tamamen dudak göz yüz şekline de bağlı bir durum
@Ceeren08 tabi ki bütün kumral, sarışın güzel demiyorum ki :) esmerlik ayrıcalıktır gibi şeyler duyuyorum esmer kürt insanlardan ve genelide bana göre çırkin ama saygı duyuyorum kimse rengini seçmedi. Avrupalılar bahsettiğim gözle bakıyorlar esmer insanlara yani özenilecek bir tarafı yok onu anlatmaya çalıştım
Saygı duysaydın bu ırkçı paylaşımını yapmazdın bana göre de esmerler evet bütün esmerler değil ama güzel olan esmerler gerçekten kumral ve sarışınlardan daha güzel oluyor dünya güzellik yarışmalarını takip et esmerlere bok atıyorsunuz ama gerek erkek gerek miss güzel ve yakışıklılarından çoğu esmer çıkıyor
@Ceeren08 Nerede çıkıyor Allah'ını seviyorsan örnek ver Türkiye dışında? Bak 4 yıldır truzim sektöründeyim farklı çeşit insanlar ile iç içeyim bu görüş sadece Türkiye'de var senin dediğin gibi. Y abancılarda esmerlik işçi sınıfı olarak görülür olsun yakışıklı olsun dediğin gibi kıskanmiyorum ben sadece büyük geneli çirkin olup kendilerini Burak Özçivit gibi zanneden krolardan bahsediyorum. Ayrıca Burak Özçivit dışında kaç tane yakışıklı esmer sayabilirsin ki bana?