AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Duygusalız biz. ayrıca dürüst ve aşka değer veririz
Manipülasyon onların işi ve toksik olduklarını söylemezsem olmaz.
Haklısın
Duygusal romantik, bazen küçük şeyleri çok büyüten 🤦
Yengeç erkeği iyidir evine eşine sadık olur gözü dışarda olmaz ve çalışkandır
Ne kadar uzak o kadar iyi ömrünü yer, tecrübe konusuyo
yoo
@BlackEagle15 sus ya
yengeç erkekleri duygusal ve romantik ama dağ ayısı seviyorsan bilemem
@BlackEagle15 aynen duygusal ve romantik aynen aynen
Ya çok seviyorlar iyi has ideal erkek ama işte bir huyları var diyemicem şimdi reji izliyor olabilir😂
Merak ettim ya söylesene😁
Yengeçler ancak su grubu burçlarıyla kimyası tutar. Ketumdurlar, yengeç kadını duygularını ne kadar karşı tarafa gösteriyorsa, erkeği de bir o kadar gizler oldukça sinsi tiplerdir.
Öyle duruyor maalesef
Narsist manipülatif Küçük şeyleri büyütüp seni avucuna alma yetisi Uyanık Ve kurnazdır merhametlidir sevdimi sever detaycıdır seni Bazen bu detaylarla bunaltır
Gerçekten de öyle
Denemedim ama ana kuzusu ve ilgi bağımlısı olabilirler aman dikkat.
Hm evet biraz öyle
Erkekliğimize laf edenlerin hepsine etek giyip gezdiririz
Berbat bir ilişki ve erkek. Hayatımda yengeç kadar kötü bir insan görmedim.
Kesinlikle bu arada
O yüzden yengeç görürsen kaç
Berbat bi durum çabuk sinirlenen güvenmeyen kanıtlasan bile memnun olmayan kıskanç aşırı korumacı ve biraz da cimri biriydi hepsi öyle mi bilmiyorum
Yemin ederim öyleler
yooo
Manipülasyon uzmanları
Yengeçlere manipule ediyorsunuz manipule ediyorsunuz diyip onları manipule etmezseniz sıkıntı olmaz
Uzak dur boş ver xd
Manipilasyon ve yalancı olurlar su grupları tehlikeli 😊
Hm tam tersine sen yalancisin diyor bana değişik biraz
İşte seni suçlu çıkartıyor buda manipilasyon
Evet
Duygusalız
Evet hemde çok başka
Evet, ama çokta bağlıyızdır.
Bir oglak kadiniyla denediniz mi hiç
Aldatılan bir oğlak kadınına kendimi ispat etmeye çalışıyorum da olacak gibi değil artık
Ben bütün içtenliğimi veriyorum ama görülmüyor
Başkası tarafından mı aldatılmış yoksa senn tarafından mı
Başkası tarafından, ben aldatacak bir insan değilim
Bir oğlak olarak başkası tarafından ihanete uğrayınca başkalarına güven isteği duysakta olmuyor inanıp kendisini teslim etmek istiyordur sonra ya oda öyleyse deyip düşünüyordur
Ne olması gerekiyor, sonuçta bütün içtenliğini ömrünü verecek birisi var karşında mesela
Öyle de işte insan inanamıyor biraz zamana ihtiyacı var bence
O zaman içinde başkaları seninle iletişime geçerse düşüncesi bile bizi üzüyor işte
Ya öyle bir şey değil hani inanmak istiyor ama o korkusunu yenemiyor güvensizlik korkusunu
Bunun bir çözümü olmalı, ne bileyim yanında bulunmak kendini ifade etmek vs vs. Ki benim sadakatim sorgulanamaz bir güçtür bana göre
Yani sen onu gerçekten seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan kendine inandırcaksın ya ne biliyim ona olan ilgini göstereceksin onun yanında duracaksın zaten böyle böyle o sana ısıncak ya biz Oğlaklar hemen pat diye ısınan kişilikler değiliz zaten o sana zamanla ısınacak alışacak ve seni gerçekten çok sevecek sonrasında yani müthiş bir sevgi geliyor
Amenna buna inanmasam zaten olacak gibi değil der kararımdan dönerim. Şöyle ki, benim onu sevdiğimi bile bile normal hayatına devam ediyor ki mesela var sayıyorum burada onu takip eden erkekleri kabul edince insanın bi siniri bozulmuyor değil
Keza sen beni takip etsen ben seni takip etsem o bunu görse hemen takip isteği atıp kontrol ediyor. Çıldırıyor. Ee o zaman bi adını koysak diyorum. Ya da ne bileyim sende bana sadık kal istiyorum. Çünkü korkuyorum bende giderse diye
Haklısın bu düşüncende sen yapiyorsan onun da yapması gerekiyor yapmıyorsa sana karışmaması gerekiyor kaybetmekten de korkma korktuğun şey başına geliyor hep ve biraz sal onu seni istiyorsa özler ve sana gelir sen kendini çekersen o seni seviyorsa kaybetmemek için sorar niye böylesin diye merak etmeye başlar
O da yapsa sorun kalmayacak aslında çünkü bir yengeç erkeği sevildiğini bilmek ister
Çünkü o yazsın diye saatlerce telefon başında kalabiliyorum. Dönüp dönüp bakıyorum. Dediğin gibi salmak lazım da işte sevince bizde bir farklı yaşanıyor
Sevince öyle oluyor ama bir gün yap bunu bari mesela bugün o yazana kadar hiç yazma bakalım ne olucak
O yazarsada geç cevap ver 10 dk sonra gibi meraklansın
Günaydın yazmadım yazdı
10 dakika geç cevap vereyim hemen soru işareti atıyo hanımefendi
Sen de soru işareti at
Onun yaptıklarını yap anlasın
Çıldırmasın sonra var mı böyle şeyleriniz
Var ben sinir oluyorum aşırı sinirliyim de o ne yapar bilmiyorum ama seni anlaması lazim
Sonrasında gönlünü alırsan bir şey olmaz
Geneliniz sinirli herhalde buda öyle gerek yok ama anlayacağını pek sanmıyorum. İşte neye göre gönlünü alıcam sevgilim ol diyorum yok yapma diyorum zaten dinlemiyo
Biraz salicaksin
O ilgiyi arasin özlesin seni
Bu taktiklere ihtiyacım varmış gibi hissediyorum şu an dediğini yapıcam
Dene bakalım ne olucak kötü etki olursa birakirsin
Aldatmakla suçluyo genelde buna sessiz kalmalı mıyım
Niye öyle diyor peki
Biri takip etse direk buna bağlıyo
Sen de desene o zmn sende aldatıyorsun
Diyorum da dinlemiyor
O zmn sende onu dinleme
Yaptığını yapa çıkıyor sonunda pes ediyor musunuz
Yok
İnatciyiz
Ben çok inatci ve sinirliyimdir ama bazen kabul edip susuyorum
Kabul edene kadar can çıkartıyorsunuz sanırım oda öyle
Biraz 😁
Uğraştırıyoruz ben kendim biri bir şey yap dese hayatta yapmam kendim istemem lazım
Umarım birden fazla can aramaz bende
Ee karşındaki seni çok seven biri olsa da mı böyle bu
Açıkçası pek inanmıyorum kimse kimseyi canından çok sevmez
Canından çok sevmemeli zaten canından çok severse sapıtır insan... Çok sevmek de canından olmak demek değil aksine onun mutlu olması için çaba harcamak değil mi
Öylede çok seviyorum ölüyorum bitiyorum deyip sadece diyorlar çaba sıfır sevgi gösterisi sıfır sonrada sen niye inanmıyorsun ben seni cok seviyorum
Ölüyorum bitiyorumlar çocukça şeyler amaç uğruna harcanan cümleler, gerçekliği kabul etmeli insan lakin bu zor olabiliyor. Bakalım gösterme çabasındayım da suratıma kapatılan üyeliğini görünce başıma yıkılmıştı dünyam yoksa dibime kadar geldi yerini bilmiyordum. Ben gidicem bu sefer Allah izin verirse yine aynısı olacak mı merak ediyorum.
Bence de yanına gitmem yuz yüze olmak daha etkili bu konuda
Yanına git gitmem yanlış olmuş
Ben gitmeyi istedim o yüzüme kapattı üyeliğini keza telefon numarasını da vermiyor. Eski sevgilisinin yaptığı gibi olursa diye korkuyormuş.
Onunla bir tutulacak karakter değilim ki ben
Sana bir şans vermedi lazım görüşünce zaten hersey oturur sen ona biraz daha zaman ver
Öyle yapcaz mecbur içinden çıkılamayan bir girdap gibiyiz yoksa
Onun zamana ihtiyacı var eskiyi önce unutmalı
Kaç yaşında kendisi aranızdan yaş farkı var mı
27 sine gün sayıyor ben 30 yaşındayım
Aslında ikinizde olgun bireylersiniz sen ona Zanan ver biraz
Sadakatimden o kadar eminim ki muhtemel bu yüzden bundan sınanıyorum ama bakalım dediğin gibi yapıcam
Biraz zaman tanı çünkü onun kendi içinde bitirmesi gereken şeyler var destek olabilirsin ama üzerine çok gitme
3 seneden fazla olmuş biteli hala kalmış mıdır bir şeyler yoksa birine güvenmek isteyince mi olmaya başladı sence.. Ben diyorum ki bir adımız olsun ki bende birilerini kabul edermiş gibi olmayayım. Ben kendimi biliyorum bir sevgilim varsa kimseye bakmam ama böyle ortada bırakınca insanın talibi çıkıyor galiba anlamadım birileri ilgi gösterir oluyor. Oda bunu görünce başka bir sinir hali geçiriyor.
Haklısın sende baya bir zaman geçmiş unutması gerekiyor ama demek ki hazır değil daha üzerine gitme sevgiliymiş gibi davranın bari sende oda mutlu olur o zmn
O zaman benim korkumu yenmem lazım desene
Sevgiliymişiz gibi yapmayı doğru bulmuyorum. Benim sadakatim, sevgim sevgiliymişiz gibi yapacak kadar mı önemsiz
Önemsiz değil sen adi konsun istiyorsun ama olmuyor olana kadar diyorum ben
Olmuyorsa da bir süre arkadaş kalmaya devam edeceksiniz
Zaman vermeliyim ama muş gibi yapamam açık açık söylüyorum sevdiğimi daha ne yapayım onunla vakit geçirmek için can da atıyorum biraz görmek için adım atmalı bence korka korka olacak iş değil
İşte ben ondan dolayı sana diyorum ya zaman ver biraz Çekil sen zaten ne istediğini söyledin şimdi sıra onda düşünsün birazcık yalnız kalsın seni özlesin ve bir karar versin
Bunu yapıcam 🙏 Duygusallığımızın sıkıntısı burada ortaya çıkıyor işte düşünüyorsun ya üzülür falan diyorsun. Kendini değersiz hissetmesin diyosun ama yanlış yapıyorum demek ki
Ya demekki o hala sevgili olmak istemiyor ondan dolayı arkadaş kal o da bu süre içinde düşünür birazcık belki karar değişir kim bilir
Tamam be sende sinirlenme :D Belkileri yaşayacağız bakalım neler olacak
Yok sinirlenmedim haddim değil ben sadece fikirlerimi paylaşıyorum insallah ise yarar ve mutlu olursunuz
İnşallah bu belkilerin olumsuz hali insanı fazla yıpratıyor
İnsallah amin dilediğin gibi olsun
Allah razı olsun, pek burca bakmasam da bakış açınızın benzerliğinden dolayı yararlı oldu bilgilendirmelerin
Ne demek Allah senden de razı olsun
Senin içinde en hatırlısı olsun. Amin
Amin
sürekli manipüle etme çabaları
Öyle hep Şu an haklıyım mesela haklı olmak için geçmişteki konuları açıyor bu neyin kafası
şu an haklısın belki. Geçmiştede benzer bir konu yaşamış olabilirsiniz ve o senin gibi haklıyım sen suçlusun demek yerine susmuş olabilir yani aynısını veya benzerini bana sen yapmıştın o zaman sorun yoktu yüzüne vurmadım diye mi suçluyum şimdi söylüyorum demek. Empati kur kendine yapılmasını istemediğni başkasına yapma sen yapınca sıkıntı yok ben yapıncamı var demek
Daha kötü tepki vermişti
Ben onun düşündüğünü tahmin etmeye çalıştım ayrıca haklı
Biz susuyoruz susuyoruz kusuru görmezden geliyoruz sonra insanız biz hata yapmış olabiliriz aynı şeyi biz yapımca vırvırvır böyle yaptın şöyle yaptın. Sende yaptın ama söylemedim keşke bende senin gibi başta dırdır etseydim
Haslanmişi iyi oluyor diyorlar onlar icin :D
Bilmiyorum artık
Ağlatacaksın bunları
Yengecin erkek olduğunu nerden anlıyoruz
İyimiş sen nasılsın diye soruyor
Fena değil
Duygusaldır
Kac kızım
çok duygusalız, alınganız
Kiskaclsri var
Denemedim
Yengeçler aldatir.
Yapmam etmem çok diyor demek ki aldatıyor
Bilemem ama genelde oyleler. İlgi meraklısı oluyolar. Bide fotoyla felan ugrasmaz direk ise gecmek ister. Falan filan bissuru olay
Doğru bence de
Yani uzak dur
Tam ergen bi burç
Buna katılıyorum
Sevgilin mi bu kişi
Evet yengeç bir erkek arkadaşım var
Onu kendine bağlaman sana değer vermesini üstüne titremesini sağlaman ilgili hale getirmen ipleri eline almanda gayet mümkün
Evet mümkün bu ama bunlar öyle konuşup yapmıyorlar diyeyim de bana yapıyormuş gibi geliyor sadece
Çünkü bakınca yapılan bir şey yok
Dilersen yardımcı olabilirim bu konuda
Hm dinliyorum cazip gelirse yaparım
Senin burcun ne peki
Oğlak
Dengesiz ergen yengeç cimri egoist oğlak muhteşem ikili olursunuz
Cimri ve egoist değilim bilgin olsun
Test edelim mi
Nasıl
Gerek yok